Kavazović : Situacija u Crnoj Gori podsjeća na devedesete , Bošnjaci su zabrinuti
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kavazović : Situacija u Crnoj Gori podsjeća na devedesete , Bošnjaci su zabrinuti
Ma jok. Vi ste dovoljni sami sebi za propast. Mislim da tu ne treba ni asistirati..crvenkasti wrote:kaya wrote:zadnji nepromišljeni trzaj Srbije pred odlazak u Niški pašaluk ...
Šiptari i muslimani se udružuju. Gotovi su. Još samo mi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Kavazović : Situacija u Crnoj Gori podsjeća na devedesete , Bošnjaci su zabrinuti
kaya wrote:Ma jok. Vi ste dovoljni sami sebi za propast. Mislim da tu ne treba ni asistirati..crvenkasti wrote:kaya wrote:zadnji nepromišljeni trzaj Srbije pred odlazak u Niški pašaluk ...
Mi Hrvati ćemo ih s lijeva, Šiptari odozdolje, a muslimani u sredinu. Gotovi su.
Ovo s Crnom Gorom im je zadnje što su uspjeli.
crvenkasti-
2014-04-17
Hrvati su s vama završili vezano za dvoboje i tako to..sad jbg možete samo raditi predstavu na onom mostu ..crvenkasti wrote:kaya wrote:Ma jok. Vi ste dovoljni sami sebi za propast. Mislim da tu ne treba ni asistirati..crvenkasti wrote:kaya wrote:zadnji nepromišljeni trzaj Srbije pred odlazak u Niški pašaluk ...
Mi Hrvati ćemo ih s lijeva, Šiptari odozdolje, a muslimani u sredinu. Gotovi su.
Bizarno, al od niškog pašaluka vas jedino milo može spasiti i to tako da vam - ne da priliku.
2015-08-15
kaya wrote:Hrvati su s vama završili vezano za dvoboje i tako to..sad jbg možete samo raditi predstavu na onom mostu ..crvenkasti wrote:kaya wrote:Ma jok. Vi ste dovoljni sami sebi za propast. Mislim da tu ne treba ni asistirati..crvenkasti wrote:kaya wrote:zadnji nepromišljeni trzaj Srbije pred odlazak u Niški pašaluk ...
Bizarno, al od niškog pašaluka vas jedino milo može spasiti i to tako da vam - ne da priliku.
Mi i Šiptari i Bošnjaci smo za. Još samo Ameri, i gotovi su.
crvenkasti-
2014-04-17
bolje smederevski.kaya wrote:zadnji nepromišljeni trzaj Srbije pred odlazak u Niški pašaluk ...
niški je obuhvaćao i dio bugarske.
travničke hronike treba pročitati.
andrić super opisao.
2014-12-30
crveni je popusio nekoliko dvoboja i jos mu nije dosta lupanja po njonji..valjda misli ma i ja cu koji put valjda dati nekom po njonjikaya wrote:Hrvati su s vama završili vezano za dvoboje i tako to..sad jbg možete samo raditi predstavu na onom mostu ..crvenkasti wrote:kaya wrote:Ma jok. Vi ste dovoljni sami sebi za propast. Mislim da tu ne treba ni asistirati..crvenkasti wrote:kaya wrote:zadnji nepromišljeni trzaj Srbije pred odlazak u Niški pašaluk ...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:Bravo Aleksa , za tebe sam navijao na izborima
https://www.klix.ba/vijesti/regija/predsjednik-demokrata-u-pljevljima-ko-krene-na-dzamiju-prvo-ce-morati-udariti-na-aleksu-becica/200902147
[size=36]Krivokapić ispred džamije u Pljevljima: Ne damo svetinje[/size]
Nosilac liste "Za budućnost Crne Gore", Zdravko Krivokapić danas je sa pljevaljskim sveštenicima ispred Husein-pašine džamije u tom gradu razvio transparent na kojem piše - Ne damo svetinje.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
RayMabus wrote:Taj Šiptar želi naklonost EU. Pogodi tko je izaslanik EU za CG ?crvenkasti wrote:kaya wrote:zadnji nepromišljeni trzaj Srbije pred odlazak u Niški pašaluk ...
Tonino Picula.
Aj bježi. Nemoj da vas čujem dole u Boki.
Ne EU, nego EU Parlamenta...
2018-04-10
veber wrote:bolje smederevski.kaya wrote:zadnji nepromišljeni trzaj Srbije pred odlazak u Niški pašaluk ...
andrić super opisao.
gle ovo dvoje...kidišu li kidišu :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:veber wrote:bolje smederevski.kaya wrote:zadnji nepromišljeni trzaj Srbije pred odlazak u Niški pašaluk ...
andrić super opisao.
gle ovo dvoje...kidišu li kidišu :)
Ljubav u zraku
samo što se ne pohvataju
2018-04-10
Sve ovo oko Crne Gore je postalo ubistveno dosadno...
I oni I njihove litanije... pardon, Litije...ulitase vise sa tim litijama ... litaju i litaju samo da ne moraju nista da rade
Ja fakat nemam pojma od cega oni zive
Oni i njihove svetinje...u pizdu materinu vise
I oni I njihove litanije... pardon, Litije...ulitase vise sa tim litijama ... litaju i litaju samo da ne moraju nista da rade
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ove nisu njihove . Ne kužiš što su napravili...od ushita i opijenosti srbovanjem i pobjedom počeli su kamenovati đamije . Njihova pobjeda i proslava liči na osvajanje cg a ne na promjenu vlasti. I sad ih amfilohije mora brzo poslati kući i stati ispred đamije jer su se razgolili preranoRingo10 wrote:Sve ovo oko Crne Gore je postalo ubistveno dosadno...
2015-08-15
kaya wrote:Ove nisu njihove . Ne kužiš što su napravili...od ushita i opijenosti srbovanjem i pobjedom počeli su kamenovati đamije . Njihova pobjeda i proslava liči na osvajanje cg a ne na promjenu vlasti. I sad ih amfilohije mora brzo poslati kući i stati ispred đamije jer su se razgolili prerano
Da budemo realni ovo su više miline udbaške metode, a to što se uskokodakalo sarajevo samo otvara sumnju kako je u biti koordinirana akcija mile i sarajevske sda.
Naravno to je tvoja ekipa .. haso, komšić, džafer :)
2018-04-10
Ovo je ipak tvoja ekipa. Ovaj treći ne znam tko je uopće. Mene zanima samo hrvatska a ne političari u bosni. Perecija jelHektorović wrote:kaya wrote:Ove nisu njihove . Ne kužiš što su napravili...od ushita i opijenosti srbovanjem i pobjedom počeli su kamenovati đamije . Njihova pobjeda i proslava liči na osvajanje cg a ne na promjenu vlasti. I sad ih amfilohije mora brzo poslati kući i stati ispred đamije jer su se razgolili prerano
Da budemo realni ovo su više miline udbaške metode, a to što se uskokodakalo sarajevo samo otvara sumnju kako je u biti koordinirana akcija mile i sarajevske sda.
Naravno to je tvoja ekipa .. haso, komšić, džafer :)
Last edited by kaya on 3/9/2020, 09:05; edited 2 times in total (Reason for editing : ..)
2015-08-15
Imamo iskustva sa sličnim shemama
[size=38]Adis Pokvić sam ispisao prijeteće poruke i poruke mržnje prema Bošnjacima na svojoj imovini u Gornjem Vakufu[/size]
[size=38]Adis Pokvić sam ispisao prijeteće poruke i poruke mržnje prema Bošnjacima na svojoj imovini u Gornjem Vakufu[/size]
2018-04-10
[size=40]Pogledajte što je novinarka BHRT-a, inače sestra Adisa Pokvića pisala protiv Hrvata[/size]
2018-04-10
[size=32]NAGRAĐENA ZA IZVJEŠTAVANJE O GRAFITIMA U USKOPLJU? Amela Pokvić danas prvi put u karijeri vodila vijesti na BHRT-u[/size]
https://poskok.info/nagradena-za-izvjestavanje-o-grafitima-u-uskoplju-amela-pokvic-danas-prvi-put-u-karijeri-vodila-vijesti-na-bhrt-u/
https://poskok.info/nagradena-za-izvjestavanje-o-grafitima-u-uskoplju-amela-pokvic-danas-prvi-put-u-karijeri-vodila-vijesti-na-bhrt-u/
2018-04-10
Hektorović wrote:Imamo iskustva sa sličnim shemama
Ako je zbog toga najebao neki četnik, isplatilo se.
crvenkasti-
2014-04-17
Tipicna subverzija....
nek kmece, udri krivokapicu :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Tipicna subverzija....
Kažem providno
Sarajevo sa svojim metodama pokušava održati Milu pod svaku cijenu
2018-04-10
2018-04-10
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Jandrokovic o Crnoj Gori:'Ne izgleda dobro.Podsjeca na devedesete'
» Demokrati: Trump se iz bunkera bori protiv Antifašista dok oko njega sve gori, jel vas podsjeća na nekoga?
» Masakr u Crnoj Gori
» ravnopravnost žena u crnoj gori
» Četnici pobijedili u Crnoj Gori
» Demokrati: Trump se iz bunkera bori protiv Antifašista dok oko njega sve gori, jel vas podsjeća na nekoga?
» Masakr u Crnoj Gori
» ravnopravnost žena u crnoj gori
» Četnici pobijedili u Crnoj Gori
Page 2 of 6