ribery ide stopama charlie sheena
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
ribery ide stopama charlie sheena
PET GODINA nakon skandala s tada maloljetnom prostitutkom Zahiom, Franck Ribery se našao u novom skandalu.
Nogometaš Bayerna ispitan je u policiji jer je navodno prijatelju dao 15 tisuća eura kako bi iznajmio deset eskort djevojaka.
Riberyjev prijatelj je svakoj djevojci, koja je s njima provela vikend u Munchenu, dao po 500 eura, a deset tisuća je zadržao za sebe, piše Closer.
Istraga još traje, a francuski mediji javljaju da je jedna od djevojaka maloljetna.
Ovo je samo nastavak skandala francuskih nogometaša nakon što je Karim Benzema upleten u ucjenjivanje Mathieua Valbuene snimkom seksa.
ovi francuski muslimani su stvarno poludjeli
Nogometaš Bayerna ispitan je u policiji jer je navodno prijatelju dao 15 tisuća eura kako bi iznajmio deset eskort djevojaka.
Riberyjev prijatelj je svakoj djevojci, koja je s njima provela vikend u Munchenu, dao po 500 eura, a deset tisuća je zadržao za sebe, piše Closer.
Istraga još traje, a francuski mediji javljaju da je jedna od djevojaka maloljetna.
Ovo je samo nastavak skandala francuskih nogometaša nakon što je Karim Benzema upleten u ucjenjivanje Mathieua Valbuene snimkom seksa.
ovi francuski muslimani su stvarno poludjeli
Re: ribery ide stopama charlie sheena
čovjeku se nekaj jebe i kaj sad
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
šta nije bacao neke moše da je pronašao alaha i da se sredio. licemjeran kao i sve balije lažu čim otvore usta
ljutio se što su ga zalili pivo,ali po uzoru na muhameda kara maloljene cure ako je po muhamedu može i djecu...nije problem u sexu,problem je u alkoholu
To su navodno gluposti. Mada ono, ako je točno sa 16 godina pomaknuo se na 17. Hajmo reći napredak, heh...
Dok recimo pivo ne želi popiti. Smijurija... Čak ga je jučer žena 'snimala' sa strane na treningu.
Danas ga ispratila za Mönchengladbach. https://www.facebook.com/fcbayern.en/videos/vb.822633781141031/971481689589572/?type=2&theater
Dok recimo pivo ne želi popiti. Smijurija... Čak ga je jučer žena 'snimala' sa strane na treningu.
Danas ga ispratila za Mönchengladbach. https://www.facebook.com/fcbayern.en/videos/vb.822633781141031/971481689589572/?type=2&theater
Guest- Guest
Similar topics
» Charlie opet traži po p*čki
» STOPAMA DARIJA JURIČANA
» Lovren stopama Krizanca
» Umro Charlie Manson, Joža Manolić je još živ
» Lopov iz HNS-a šeksovim stopama, HDZ I SDP ujedinite se u KPJ
» STOPAMA DARIJA JURIČANA
» Lovren stopama Krizanca
» Umro Charlie Manson, Joža Manolić je još živ
» Lopov iz HNS-a šeksovim stopama, HDZ I SDP ujedinite se u KPJ
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet