Izbori u Cnoj Gori
Page 4 of 54
Page 4 of 54 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 29 ... 54
Re: Izbori u Cnoj Gori
Tko vodi ? Sad će izlazne ankete ?
Vučic grize nokte.
Vučic grize nokte.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
21:09 - Zlatko Vujović iz CEMI-ja kaže da imaju 49,9 odsto uzorka. Prve procjene su takve da je izjednačena borba između kolalicija Odlučno za Crnu Goru - Milo Đukanović (34,2 odsto) i Za budućnost Crne Gore (33,7 odsto). Koalicija okupljena oko Alekse Bečića ima 12,6 odsto, a koalicija okupljena oko Ure pet odsto.
"Bošnjačka stranka ima 4,4 odsto, Socijaldemokrate 4,3 odsto, SDP - Jaka Crna Gora tri odsto, Albanska koalicija Jednoglasno 1,1 odsto, Albanska lista 1,4 odstom HGO 0,21 odsto", rekao je Vujović, pozivajući na strpljenje kad su u pitanju rezultati.
Guest- Guest
budva
h.novi
podgorica
niksic
dps nokautiran :)
aplauz :)
opozicija ide u par kolona
h.novi
podgorica
niksic
dps nokautiran :)
aplauz :)
opozicija ide u par kolona
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
na oko 82%
tri opoz.partije 42 mandata
tri opoz.partije 42 mandata
2020-04-21
MIR je ok
nasi :)
2020-04-21
pizzon wrote:MIR je ok
ako su vaši, imate većinu...
mandat će ipak ići Mili kao relativnom pobjedniku ali ako ne uspije dobiti aprlamentarnu većinu
ide krivokapiću i miru
zanimljivo pratimo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U svakom slučaju Pirova pobjeda Đukanovića, sigurno je da će dati DPS-u mandat za sastavljanje Vlade kao relativnim pobjednicima, ali po zasada primljenim informacijama, d’Hondt je brutalno srezao obje vodeće liste, na 29 i 27 mandata.
Parlament je razbijen na puno malih grupica, čak i ako opozicija završi sa većinom u parlamentu, ona će biti tanka, a Đukanović zna biti jako uvjerljiv. Zapad će mu žmiriti na oba oka.
Ovo nisu bili predsjednički izbori, ali Đukanović je taj koji će sada morati birati reakciju, i to brzo.
Po svemu sudeći, izborna noć nije dala definitivan odgovor, osim ako Đukanović ne prizna poraz DPS-a i ne da mandat oporbi.
Parlament je razbijen na puno malih grupica, čak i ako opozicija završi sa većinom u parlamentu, ona će biti tanka, a Đukanović zna biti jako uvjerljiv. Zapad će mu žmiriti na oba oka.
Ovo nisu bili predsjednički izbori, ali Đukanović je taj koji će sada morati birati reakciju, i to brzo.
Po svemu sudeći, izborna noć nije dala definitivan odgovor, osim ako Đukanović ne prizna poraz DPS-a i ne da mandat oporbi.
Guest- Guest
Eto, sad će još par sati slaviti pobedu, milo beži, pobedili smo, srušili smo milu..kao što proslavili pobedu nad nato paktom svojevremeno. I onda će milo sklopiti koaliciju s nekim i sastavit vladu.
Pa će onda dramiti par dana da su prevareni, litije, miting, događanja, sv sava ustaje iz groba i onda će im ovaj popove potjerati i kraj...
Pa će onda dramiti par dana da su prevareni, litije, miting, događanja, sv sava ustaje iz groba i onda će im ovaj popove potjerati i kraj...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Eto, sad će još par sati slaviti pobedu, milo beži, pobedili smo, srušili smo milu..kao što proslavili pobedu nad nato paktom svojevremeno. I onda će milo sklopiti koaliciju s nekim i sastavit vladu.
Najvjerojatnije.
Ovo bi mogli biti sudbonosni dani za Crnu Goru.
Đukanović nije pobijedio, ali nije ni poražen. Zanimljivo, pratimo.
Guest- Guest
SLAVI SE ŠIROM CRNE GORE! BERANE GORI: Građani u centru pevaju Oj Kosovo, Kosovo!mobiu$ wrote:kaya wrote:Eto, sad će još par sati slaviti pobedu, milo beži, pobedili smo, srušili smo milu..kao što proslavili pobedu nad nato paktom svojevremeno. I onda će milo sklopiti koaliciju s nekim i sastavit vladu.
Najvjerojatnije.
DPS GUBI IZBORE, MILO PADA SA VLASTI!
Last edited by kaya on Sun 30 Aug - 17:04; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tokom noci milo vadi lovu
i krece u lobiranje !?
to nije nemoguce,
ali, vrlo je rizicno.
drugo, zavisi od stava
amera i eu, da li zele da milo
nastavi ili padne.
nezvanicno, milo je pao, ali ?
i krece u lobiranje !?
to nije nemoguce,
ali, vrlo je rizicno.
drugo, zavisi od stava
amera i eu, da li zele da milo
nastavi ili padne.
nezvanicno, milo je pao, ali ?
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
60% da Milo ide...
kajini komentari su djetinjasti, i to ženski djetinjasti
pratimo
kajini komentari su djetinjasti, i to ženski djetinjasti
pratimo
2015-08-06
kaya wrote:SLAVI SE ŠIROM CRNE GORE! BERANE GORI: Građani u centru pevaju Oj Kosovo, Kosovo!mobiu$ wrote:kaya wrote:Eto, sad će još par sati slaviti pobedu, milo beži, pobedili smo, srušili smo milu..kao što proslavili pobedu nad nato paktom svojevremeno. I onda će milo sklopiti koaliciju s nekim i sastavit vladu.
Najvjerojatnije.
opozicija, koja je najavila
koalicionu vladu ima 42 mandata
41 je dovoljno
milo, nema.
2020-04-21
Greška je i crnogorske opcije što nije na vrijeme napravila tranziciju...a Milino truplo postaje sve šuplje i beživotnije.
2015-08-06
Milo udario na Crkvu i popušio. Čudi me da je ispao takav amater i budala.
A da milo preuzme obrazac od lukašenka...
2015-08-08
hrvati su lose prosli
plus isli u dve kolone
milo sa siptarima i turcima
ne moze da formira vecinu
moze da nudi lovu, sto moze da
dovede do nemira.
plus isli u dve kolone
milo sa siptarima i turcima
ne moze da formira vecinu
moze da nudi lovu, sto moze da
dovede do nemira.
2020-04-21
Berane i Boka su najsrpskiji delovi CG. Opozocija na N1 već najavljuje pozivanje na odgovornost.kaya wrote:SLAVI SE ŠIROM CRNE GORE! BERANE GORI: Građani u centru pevaju Oj Kosovo, Kosovo!mobiu$ wrote:kaya wrote:Eto, sad će još par sati slaviti pobedu, milo beži, pobedili smo, srušili smo milu..kao što proslavili pobedu nad nato paktom svojevremeno. I onda će milo sklopiti koaliciju s nekim i sastavit vladu.
Najvjerojatnije.
moze, ali tu bi tek najebomichaellcmacha wrote:A da milo preuzme obrazac od lukašenka...
2020-04-21
Page 4 of 54 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 29 ... 54
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
Page 4 of 54