Izbori u Cnoj Gori
Page 29 of 54
Page 29 of 54 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 41 ... 54
Re: Izbori u Cnoj Gori
Manji je izbor. Jednostavno je to tako. Zakon brojeva.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Načekat će se ako je prešla 30 il 35 jer ti momci njeno godiše il nešto stariji pa čak i koju godinu nek je mlađi il su se svi poženili il su ošli na kvasinu.Hektorović wrote:
vidim kaja nebi
još očekuje princa na bijelom konju
Pa kako koji, na koncu ne stare svi jednako...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Sve je bitno ali najbitnija ti je osoba.
Kad se ženiš, traži osobu s kojom možeš ostariti.
sebi ravnu, dobru priliku i materijalno i ugodnu pojavom.
da ali prvo ono s kojom možeš ostariti
brak nije primarno niti investicija niti sex
već dvoje ljudi koji će živjeti zajedno, svaki dan, roditi djecu...trpiti i radovati se, praštati i voljeti do smrti.
Ma dobro u to nešto i ne vjerujem, no brak je važan u smislu dobre genetike, inteligencije, društvenog položaja...
A ljubav je apstraktna osebujna kategorija...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
brak je interesno udruživanje dva siromaha. sex i djeca idu uzgred.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
već dvoje ljudi koji će živjeti zajedno, svaki dan, roditi djecu...trpiti i radovati se, praštati i voljeti do smrti.
2014-12-30
RayMabus wrote:Manji je izbor. Jednostavno je to tako. Zakon brojeva.Hektorović wrote:
Pa ako si se ofucao naravno.
Zdravo živi i izgledat ćeš 10tak godina mlađi
2018-04-10
Pa reka san ti već da ako je prešla 30/35 da ili su se oženili ili su otišli na kvasinu. Ja se nisan oženija. Manji je izbor.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Manji je izbor. Jednostavno je to tako. Zakon brojeva.Hektorović wrote:
2014-04-11
Poprilično.Serbinho-3 wrote:Ne skrecite sa teme...
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa reka san ti već da ako je prešla 30/35 da ili su se oženili ili su otišli na kvasinu. Ja se nisan oženija. Manji je izbor.
Izbor ti je neograničen
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Ma dobro u to nešto i ne vjerujem, no brak je važan u smislu dobre genetike, inteligencije, društvenog položaja...
A ljubav je apstraktna osebujna kategorija...
Nemoj to baš tako tehnicirati,
ono što nas čini višim bićima su naši ideali,
stvari za koje ginemo
narvno nitko ne treba biti fanatik ničega ali negdje u podlozi treba biti ultimativna vrijednost
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:
stvari za koje ginemo
narvno nitko ne treba biti fanatik ničega ali negdje u podlozi treba biti ultimativna vrijednost
Moraš da bi donosio racionalne odluke
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
stvari za koje ginemo
Moraš da bi donosio racionalne odluke
u određenoj zrelosti to to ti ide zajedno :)
2015-08-06
sad sam rekao ženi da dijelim bračne savjete na forumu....baš se slatko nasmijala :)
odoh u kafić
ajte bok
odoh u kafić
ajte bok
2015-08-06
zdravstvo je jako napredovalo, čak ne moraš živjet nekaj naročito zdravo da bi izgledao "bolje"Hektorović wrote:RayMabus wrote:Manji je izbor. Jednostavno je to tako. Zakon brojeva.Hektorović wrote:
činjenica je da muški i ženske ne stare jednako, ali to je stvar evolucije.
zato žene ulaze u menopauzu i gube mengu. mada i ta granica se pomaknula s 40 na 50 pa sada već i u 60oj
2014-12-30
a, kaj bi trebala napraviti?epikur37 wrote:sad sam rekao ženi da dijelim bračne savjete na forumu....baš se slatko nasmijala :)
odoh u kafić
ajte bok
rasplakati se?
jebote ako sada kreneš po pivi do pet buš fuflao
2014-12-30
Manji je nego prije deset godina. To je tako.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Pa reka san ti već da ako je prešla 30/35 da ili su se oženili ili su otišli na kvasinu. Ja se nisan oženija. Manji je izbor.
Izbor ti je neograničen
2014-04-11
Pojednostavnija sam to područje života. Jednostavno sam stavija ključ na to područje i maka se od njih. Prezahtjevne su postale. Ne može to tako. Može se i bez toga. Makneš se od svega i sve to prekrižiš. Moć jednostavnosti.
Last edited by RayMabus on Tue 1 Sep - 5:11; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:Manji je nego prije deset godina. To je tako.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Pa reka san ti već da ako je prešla 30/35 da ili su se oženili ili su otišli na kvasinu. Ja se nisan oženija. Manji je izbor.
Izbor ti je neograničen
Glupost
Meni je danas izbor bolji nego prije 10 godina
2018-04-10
Meni nije.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Manji je nego prije deset godina. To je tako.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Pa reka san ti već da ako je prešla 30/35 da ili su se oženili ili su otišli na kvasinu. Ja se nisan oženija. Manji je izbor.
Izbor ti je neograničen
Glupost
Meni je danas izbor bolji nego prije 10 godina
2014-04-11
Stvari se mijenjaju s godinama
https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak/muskarci-sve-teze-pronalaze-djevojke-a-ovo-su-prema-misljenju-znanstvenika-najcesci-razlozi-20180809
https://www.tportal.hr/lifestyle/clanak/muskarci-sve-teze-pronalaze-djevojke-a-ovo-su-prema-misljenju-znanstvenika-najcesci-razlozi-20180809
2014-04-11
Jeboga, ti si sajko.RayMabus wrote:Ja. Bez problema. Samo me zanima da me cijeni i da može rodit dite. Ne brini se. Bitno da ima sise a za facu me boli kurac.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Bolje oženit ružnu nego lipu. Manje problema , više te cijeni. Te lipe su samo za nabit na kurac.
Ko će gledat ružnu, aj ne pizdi...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Život ima vremenski rok. Neke stvari je lakše prekrižit nego ih rješavati jer samo gubiš energiju i posli te umisto da napuni baterijama iscrpi i zgadi ti se i onda bižiš sam od toga.
Prezahtjevne su postale. Prekriži ih.
Prezahtjevne su postale. Prekriži ih.
2014-04-11
Page 29 of 54 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 41 ... 54
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
Page 29 of 54