Izbori u Cnoj Gori
Page 20 of 54
Page 20 of 54 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 37 ... 54
Re: Izbori u Cnoj Gori
kaya wrote:pa vjerojatno se ovaj približio eu, ušao u natocrvenkasti wrote:kaya wrote:
pa mi nekako nije jasno, koji je cilj toga, ne srpski..oni slave ujedinjenje srpskih zemalja :) nego zapadni?
A koji je bio zapadni cilj financirati mafiju na vlasti 30 godina u CG?
To je isto Zapad sve, sad je i očito, nametnuo i izfinancirao. Iz kojeg razloga?
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
ma nije, pitaje pirata...mayke mi..protiv korupcije ...ali jednog dana za prisaidinjenje ak baš bude prilikeRayMabus wrote:Dobro oni se i ne bore protiv korupcije nego za obranu srpstva u CG.kaya wrote:dobro oni možda tako slave pobjedu nad korupcijom u stranoj državi, sa srpskom zastavom usred crne gore i pjesmom o kosovu u beogradu...možda jel, a možda smo svi s marsa pali pa nam se čini samo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:budale u p m...jest glup dečko, veli sve je pogodio, pobjediti će možda jedni možda drugi al moraju se dogovoritijasambrend wrote:kaya wrote:ovaj blesavac iz tuzle epikur valjda misle ak srbi slave ujedinjenje srpskih zemalja da će tako nastati i treći pa će se ujediniti sa hrvatskom :)
strava
:D
Ajde reci... udjelit će nam Dodo treći... još će nadodat' Brčko, Derventu i Bosanski Brod...
Voli se praviti, a šteta bi bilo da ostane... skroz neloš lik sa golemim zabludama... :)
darth_vader-
2014-04-17
Pirat je previše opaljen pravoslavljem. Misli da je SPC vrh religija i te priče.kaya wrote:ma nije, pitaje pirata...mayke mi..protiv korupcije ...ali jednog dana za prisaidinjenje ak baš bude prilikeRayMabus wrote:Dobro oni se i ne bore protiv korupcije nego za obranu srpstva u CG.kaya wrote:dobro oni možda tako slave pobjedu nad korupcijom u stranoj državi, sa srpskom zastavom usred crne gore i pjesmom o kosovu u beogradu...možda jel, a možda smo svi s marsa pali pa nam se čini samo..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa napisala sam, da se i oni približe zapadu i uđu i natocrvenkasti wrote:kaya wrote:pa vjerojatno se ovaj približio eu, ušao u natocrvenkasti wrote:kaya wrote:
pa mi nekako nije jasno, koji je cilj toga, ne srpski..oni slave ujedinjenje srpskih zemalja :) nego zapadni?
To je isto Zapad sve, sad je i očito, nametnuo i izfinancirao. Iz kojeg razloga?
nemoj misliti da im je srbija nešto jako bitna tu, ona je za njih prdac, kao i hrvatska uostalom
to što ti briješ da je mnogo moćna je druga stvar
srbija ako potpiše sve ući će u eu, ako ne potpiše ništa, hebe im se, nemaju namjeru nekog proširenja tako ludo
al što su ga pustili nije mi jasno?!
Last edited by kaya on Tue 1 Sep - 0:30; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
oni su svi opaljeni pravoslavljem, vidiš da to priziva neke svece, maše relikvijama...oni su indoktrinirani od te svoje crkveRayMabus wrote:Pirat je previše opaljen pravoslavljem. Misli da je SPC vrh religija i te priče.kaya wrote:ma nije, pitaje pirata...mayke mi..protiv korupcije ...ali jednog dana za prisaidinjenje ak baš bude prilikeRayMabus wrote:Dobro oni se i ne bore protiv korupcije nego za obranu srpstva u CG.kaya wrote:dobro oni možda tako slave pobjedu nad korupcijom u stranoj državi, sa srpskom zastavom usred crne gore i pjesmom o kosovu u beogradu...možda jel, a možda smo svi s marsa pali pa nam se čini samo..
jesi ti to vidio ikada kod nas? ono protest ili podrška ili slavlje a da netko maše svetim antom i priziva svetog iliju
Last edited by kaya on Tue 1 Sep - 0:33; edited 1 time in total
2015-08-15
Ko hipnotizirani i drogirani istovremeno.kaya wrote:oni su svi opaljeni pravoslavljem, vidiš da to priziva neke svece, maše relikvijama...oni su indoktrinirani od te svoje crkveRayMabus wrote:Pirat je previše opaljen pravoslavljem. Misli da je SPC vrh religija i te priče.kaya wrote:ma nije, pitaje pirata...mayke mi..protiv korupcije ...ali jednog dana za prisaidinjenje ak baš bude prilikeRayMabus wrote:Dobro oni se i ne bore protiv korupcije nego za obranu srpstva u CG.kaya wrote:dobro oni možda tako slave pobjedu nad korupcijom u stranoj državi, sa srpskom zastavom usred crne gore i pjesmom o kosovu u beogradu...možda jel, a možda smo svi s marsa pali pa nam se čini samo..
2014-04-11
da, delirij...jebeš mi sve ako njih ne drogiraju s nečim..šmrću svetog savuRayMabus wrote:Ko hipnotizirani i drogirani istovremeno.kaya wrote:oni su svi opaljeni pravoslavljem, vidiš da to priziva neke svece, maše relikvijama...oni su indoktrinirani od te svoje crkveRayMabus wrote:Pirat je previše opaljen pravoslavljem. Misli da je SPC vrh religija i te priče.kaya wrote:ma nije, pitaje pirata...mayke mi..protiv korupcije ...ali jednog dana za prisaidinjenje ak baš bude prilikeRayMabus wrote:
Dobro oni se i ne bore protiv korupcije nego za obranu srpstva u CG.
2015-08-15
Nisu jedini. Zato je sad trend okretanja duhovnosti a odbacivanja religija kao nekakvog jedinog puta prema tome. Neka vrst duhovne evolucije s razvojem svjesti. Kod Srba je to malo mentalna blokada. Pranje mozga.kaya wrote:da, delirij...jebeš mi sve ako njih ne drogiraju s nečim..šmrću svetog savuRayMabus wrote:Ko hipnotizirani i drogirani istovremeno.kaya wrote:oni su svi opaljeni pravoslavljem, vidiš da to priziva neke svece, maše relikvijama...oni su indoktrinirani od te svoje crkveRayMabus wrote:Pirat je previše opaljen pravoslavljem. Misli da je SPC vrh religija i te priče.kaya wrote:
ma nije, pitaje pirata...mayke mi..protiv korupcije ...ali jednog dana za prisaidinjenje ak baš bude prilike
2014-04-11
Meni su ova njihova prepucavanja oko toga oće li to biti SPC ili CPC u Cg smješna. Očito se radi o geopolitici a ne o duhovnosti.
Ma. Tko ih jebe. Nek se svađaju dok se ne opamete.
Ma. Tko ih jebe. Nek se svađaju dok se ne opamete.
2014-04-11
kaya wrote:pa napisala sam, da se i oni približe zapadu i uđu i natocrvenkasti wrote:kaya wrote:pa vjerojatno se ovaj približio eu, ušao u natocrvenkasti wrote:kaya wrote:
nemoj misliti da im je srbija nešto jako bitna tu, ona je za njih prdac, kao i hrvatska uostalom
srbija ako potpiše sve ući će u eu, ako ne potpiše ništa, hebe im se, nemaju namjeru nekog proširenja tako ludo
Svaka, pa i najmanja država koju oni drže pod svojom kontrolom, izuzetno im je bitna.
Oni od toga slažu svjetski mozaik moći i utjecaja.
Kosovo im je bilo toliko važno da je zbog njih bombardirana Srbija, što bio povijesni presedan.
Crna Gora nema na geopolitičkoj karti manju ulogu od Kosova.
Jesu li ju sad pustili niz vodu?
crvenkasti-
2014-04-17
a taj njihov delirijum tremens srpstvom i svetim savom je opasan
a spc zna da su drogirani, amfilogije im daje drogu i zna kako djeluje
i sad ih pokušava stišati i poslati doma jer oni slave ujedinjenje i može doći do frke i nemira i da milo pošalje policiju na njih , jer oni su u srbohipnozi trenutno. a ako dođe do gužve može se netko umiješati i ništa od prisajedinjenja
i sad ih pokušava stišati i poslati doma jer oni slave ujedinjenje i može doći do frke i nemira i da milo pošalje policiju na njih , jer oni su u srbohipnozi trenutno. a ako dođe do gužve može se netko umiješati i ništa od prisajedinjenja
2015-08-15
kaya wrote:a taj njihov delirijum tremens srpstvom i svetim savom je opasan
Da. Ma cirkus.
2014-04-11
izgleda da jesu, meni se tako čini..ili su toliko glupi da misle da će ovi ostati na europskom putu kako su obećalicrvenkasti wrote:kaya wrote:pa napisala sam, da se i oni približe zapadu i uđu i natocrvenkasti wrote:kaya wrote:pa vjerojatno se ovaj približio eu, ušao u natocrvenkasti wrote:
Svaka, pa i najmanja država koju oni drže pod svojom kontrolom, izuzetno im je bitna.
Kosovo im je bilo toliko važno da je zbog njih bombardirana Srbija, što bio povijesni presedan.
al ne znam baš da su tako naivni i glupi
2015-08-15
kaya wrote:dobro oni možda tako slave pobjedu nad korupcijom u stranoj državi, sa srpskom zastavom usred crne gore i pjesmom o kosovu u beogradu...možda jel, a možda smo svi s marsa pali pa nam se čini samo..
Cime ce Srbi da slave, Hrvatskim kao Milo kada je pobedio
Ajde sto mrzite sve Srpsko, vase legalno pravo, ali kada bi
u Srbiji postavljali po vasem ukusu, tu ste Show.
Ima nekih iz Srbije, koji jos nasedaju.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Nisu je pustili uz vodu nego zapad koristi Srbe da oslabi i pritisne Mila a u zamjenu ovi će dobit tu neku izmjenu oko tog crkvenog zakona itd. Sve je to neka politika jer Milo je korumpiran i sad idu te neke promjene itd itd itd. Uglavnom proces koji traje i nikad ne staje.
2014-04-11
šta ti je, pogle miting u kninu devedesetih i sada u ovim srpskim zemljama :)RayMabus wrote:kaya wrote:a taj njihov delirijum tremens srpstvom i svetim savom je opasan
Da. Ma cirkus.
oni dižu ruke u nebo, zazivlju nekog svetog ostroškog, savu, iliju gromovnika, ovi popovi okreću očima kao u egzorcistu, govore o srbima i srbiji iz 12 stoljeća..droga boga mi... nešto s ljudima nije u redu definitivno
2015-08-15
Religijski fanatizam.kaya wrote:šta ti je, pogle miting u kninu devedesetih i sada u ovim srpskim zemljama :)RayMabus wrote:kaya wrote:a taj njihov delirijum tremens srpstvom i svetim savom je opasan
Da. Ma cirkus.
oni dižu ruke u nebo, zazivlju nekog svetog ostroškog, savu, iliju gromovnika, ovi popovi okreću očima kao u egzorcistu, govore o srbima i srbiji iz 12 stoljeća..droga boga mi... nešto s ljudima nije u redu definitivno
2014-04-11
Jedno je muzički spot a drugo miting. Ne znam šta su ti popovi krivi.kaya wrote:ma ništaaa...svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna ( sve je tu, popovi, pjesme, ikone i ugroženost)dzango wrote:Šta je tu negativno?Hektorović wrote:dzango wrote:
Srbovanje u nekom najnegativnijem kontekstu
Barem moj osobni doživljaj a vjerujem i većine Hrvata
Ko se ono, ko se ono sa istoka javlja?
Crna Gora, Crna Gora Gospoda proslavlja.
Ni reč mržnje ni prema kome.
kaya wrote:izgleda da jesu, meni se tako čini..ili su toliko glupi da misle da će ovi ostati na europskom putu kako su obećalicrvenkasti wrote:kaya wrote:pa napisala sam, da se i oni približe zapadu i uđu i natocrvenkasti wrote:kaya wrote:
pa vjerojatno se ovaj približio eu, ušao u nato
al ne znam baš da su tako naivni i glupi
Jedan je od ovih razloga:
1. nemaju više love, pa štede na manje bitnim stavkama
2. nemaju više poluge moći i prisile
3. Rusija i Kina su ih nadjačali i počinju preuzimati pozicije od njih
crvenkasti-
2014-04-17
ajde s tim frazama svojim što mrzimo sve srspsko i srpske bebe si dopizdio već , to kada ne znate što da kažeteSerbinho-3 wrote:kaya wrote:dobro oni možda tako slave pobjedu nad korupcijom u stranoj državi, sa srpskom zastavom usred crne gore i pjesmom o kosovu u beogradu...možda jel, a možda smo svi s marsa pali pa nam se čini samo..
Cime ce Srbi da slave, Hrvatskim kao Milo kada je pobedio
Ajde sto mrzite sve Srpsko, vase legalno pravo, ali kada bi
u Srbiji postavljali po vasem ukusu, tu ste Show.
Ima nekih iz Srbije, koji jos nasedaju.
nego kad si već tu, daj mi objasni jel vi slavite pobjedu nad korupcijom sa srpskom zastavom i pjesmom o kosovu?! malo neobično ako smijem primjetiti
2015-08-15
Page 20 of 54 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 37 ... 54
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
Page 20 of 54