Izbori u Cnoj Gori
Page 11 of 54
Page 11 of 54 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 32 ... 54
Re: Izbori u Cnoj Gori
Hektorović wrote:RayMabus wrote:Čitam članke i proučavam
https://m.dw.com/hr/komentar-milo-ima-dvije-opcije-egzil-ili-razdor/a-54767027
Sad ćemo vidit tko će i kako formirati vlast.
Dobar komentar
To što je izašao na DW samo dokazuje kako mu je zvijezda već na zalasku
otišao nizvodu
nu ova promjena će biti dobra i za rasplet u BiH
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Brige Mila za EU , njemu je bitno da ostane na vlasti bilo kako. Zato pratimo dalje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dzango wrote:Milo nije ukapirao da su i vernici zbog nekog svog razloga glasali za DPS. Valjda je mislio da mu je sav narod nekrst i nesoj poput njega. Nije ukapirao da se u neke stvari ne dora. Da se zadržao samo na politici, dobio bi izbore kao i predhpdnoh X puta. Crkva je ujedinila i mobilisala narod i ovo je ishod.
Oni nisu poput nas Hrvata. Jesu oni Crnogorci, ali su i dalje i Srbi.
crvenkasti-
2014-04-17
Đukanović je držao stranu Željku Komšiću i Sarajevu, ovi novi neće :)
2015-08-06
Ja sam davno rekao da ce Mila ovo drkanje po Crkvi i popovima kostati vlasti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ja sam davno rekao da ce Mila ovo drkanje po Crkvi i popovima kostati vlasti
ma već je bio potrošen...a to mu je bilo samopojeb za kraj
2015-08-06
hoće biti rata kakvog... da srbija dobije još par sto tisuća srba koji bi brali šljive u okolici Čačka
2015-08-08
Đukanoviću nema druge nego priznati pobjedu koalicije i pustit ih iduće četiri godine na vlasti. On je i dalje predsjednik a kako ima najveću podršku on će opet biti predsjednik i brige ga.
Puno se toga desilo al Milo i dalje stoji.
Puno se toga desilo al Milo i dalje stoji.
2014-04-11
crven kasti wrote:Hoće li sad izaći iz NATO pakta?
Zasto bi?
Taman Putin na mala vrata da udje u NATO
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Adem Vuchiqi je puno mudriji i sposobniji nego što ste mislili.
Po meni,ovo je povratak Crne Gore pod okrilje Srbije i sad imaju jak savez triju jedinica,Srbija,CG i RS.
Po meni,ovo je povratak Crne Gore pod okrilje Srbije i sad imaju jak savez triju jedinica,Srbija,CG i RS.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
michaellcmacha wrote:hoće biti rata kakvog... da srbija dobije još par sto tisuća srba koji bi brali šljive u okolici Čačka
Nesto se dobro razumes u sljive i okolinu Cacka...
Mio tebi Milo, otuda ti i tesko sve ovo pada.
2014-08-25
nema bitnih izmena u politci c.g
osim, relax odnosa sa srbijom.
osim, relax odnosa sa srbijom.
2020-04-21
Eto Rusa nazad.
U biti ima al gledamo šta će sad biti. Povući će se zakon o SPC. Nakon toga Albanac i Srbi na vlasti....pizzon wrote:nema bitnih izmena u politci c.g
2014-04-11
Milo ce opet vladati...ima tamo zetoncica koliko hoces
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
povecan priliv gostiju iz srbije
velika pobeda srba i c.goraca
na obali
velika pobeda srba i c.goraca
na obali
2020-04-21
za desetak dana
nije nemoguce da idem i ja dole
ako grci nastave blokadu
nije nemoguce da idem i ja dole
ako grci nastave blokadu
2020-04-21
A možda im uvali vrući krumpi pa nek vladaju u ovoj korona krizi a nigdje para a on fino predsjednik i gleda sa strane šou i čeka kad će se Albanac posvadit sa četaljma i preć u Milov tabor.vuksadinare wrote:Milo ce opet vladati...ima tamo zetoncica koliko hoces
2014-04-11
Ispred Izbornog štaba u Srpskoj kući u Podgorici okupili su se sinoć članovi koalicije, koji su, uz pesmu, slavili pobedu.
- Narodu Crne Gore desila se sloboda. Ko udari na boga i Svetog Vasilija Ostroškog mora ovako da završi. Tri koalicije će učiniti sve da grade budućnost za sve podjednako, a ne da imamo prvorazredne, drugorazredne i trećerazredne - rekao je sinoć nosilac opozicione liste „Za budućnost Crne Gore“ profesor Zdravko Krivokapić.
Poručio da ta koalicija svima pruža ruku pomirenja.
- Ruka pomirenja treba da bude osnov našeg suživota. To nudimo svima. Sve nacionalne stranke da priđu pobedniku, Crna Gora je podeljena po svim šavovima i ako mi danas ne pružimo tu ruku pomirenja, onda je nećemo nikad ni pružiti. Mi vam je pružamo. Crna Gora je majka svih nas. Mi ne želimo revanšizam, hrišćani se nikad ne revanširaju, ali svi koji su odgovorni za stanje beznađa u državi moraju da snose odgovornost. Dosta je prevara, nama treba budućnost - poručio je on.
- Narodu Crne Gore desila se sloboda. Ko udari na boga i Svetog Vasilija Ostroškog mora ovako da završi. Tri koalicije će učiniti sve da grade budućnost za sve podjednako, a ne da imamo prvorazredne, drugorazredne i trećerazredne - rekao je sinoć nosilac opozicione liste „Za budućnost Crne Gore“ profesor Zdravko Krivokapić.
Poručio da ta koalicija svima pruža ruku pomirenja.
- Ruka pomirenja treba da bude osnov našeg suživota. To nudimo svima. Sve nacionalne stranke da priđu pobedniku, Crna Gora je podeljena po svim šavovima i ako mi danas ne pružimo tu ruku pomirenja, onda je nećemo nikad ni pružiti. Mi vam je pružamo. Crna Gora je majka svih nas. Mi ne želimo revanšizam, hrišćani se nikad ne revanširaju, ali svi koji su odgovorni za stanje beznađa u državi moraju da snose odgovornost. Dosta je prevara, nama treba budućnost - poručio je on.
2014-08-25
Page 11 of 54 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 32 ... 54
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
Page 11 of 54