Izbori u Cnoj Gori
Page 8 of 54
Page 8 of 54 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 31 ... 54
Re: Izbori u Cnoj Gori
Opet se moje prognoze ostvaruju, zaboga zašto me ne angažira neka agencija i zašto mi ne plate dobro :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=08&dd=31&nav_category=167&nav_id=1726484
tipujem da je poturica
super sto je milo porazen
na obali, budva, h.novi
verovatno i negde plus,
zatim u podgorici i niksicu
tipujem da je poturica
super sto je milo porazen
na obali, budva, h.novi
verovatno i negde plus,
zatim u podgorici i niksicu
2020-04-21
sad mozemo septembra na more :)
Last edited by pizzon on 31/8/2020, 08:04; edited 1 time in total
2020-04-21
eto šta je vama bitno :Dpizzon wrote:sad mozemo na more septembra :)
2015-08-06
epikur37 wrote:eto šta je vama bitno :Dpizzon wrote:sad mozemo septembra na more :)
ok, malo se zezam
malo vise ozbiljno :)
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
pa to im je vecni cilj...more...onda se proglasava ludima onima koji kazu da im je strategija izlazak na moreepikur37 wrote:eto šta je vama bitno :Dpizzon wrote:sad mozemo na more septembra :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Inace milo ce biti opet vladati jer ima politiku i pregovaranje u malom prstu...ova tamo koalicuja je kupus...ima milo zetoncica na izbor
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Niste ludi. Ipak. Eto i ja priznam. Pred cg su teški dani i dokazuju jedno. Svaka država koja ima veliki postotak srba u svom okruženju je u stvari u problemu.vuksadinare wrote:pa to im je vecni cilj...more...onda se proglasava ludima onima koji kazu da im je strategija izlazak na moreepikur37 wrote:eto šta je vama bitno :Dpizzon wrote:sad mozemo na more septembra :)
Hrvati su to shvatili i riješili . A bih i cg nisu. Pa sada imaju to što već imaju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Niste ludi. Ipak. Eto i ja priznam. Pred cg su teški dani i dokazuju jedno. Svaka država koja ima veliki postotak srba u svom okruženju je u stvari u problemu.vuksadinare wrote:pa to im je vecni cilj...more...onda se proglasava ludima onima koji kazu da im je strategija izlazak na moreepikur37 wrote:eto šta je vama bitno :Dpizzon wrote:sad mozemo na more septembra :)
Hrvati su to shvatili i riješili . A bih i cg nisu. Pa sada imaju to što već imaju.
dabomevuksadinare wrote:Inace milo ce biti opet vladati jer ima politiku i pregovaranje u malom prstu...ova tamo koalicuja je kupus...ima milo zetoncica na izbor
2020-04-21
najbilja je ustasko turska
& siptarska koalicija
Q :)
& siptarska koalicija
Q :)
2020-04-21
Vama su problem i ona 3 Srbina koja su još ostali. CG nije u problemu već rešava problem Brozove zaostavštine sa kriminalnom devijacijom. BIH bi bez Srba bila isto što i Islamska država sa ISIL-om.kaya wrote:Niste ludi. Ipak. Eto i ja priznam. Pred cg su teški dani i dokazuju jedno. Svaka država koja ima veliki postotak srba u svom okruženju je u stvari u problemu.vuksadinare wrote:pa to im je vecni cilj...more...onda se proglasava ludima onima koji kazu da im je strategija izlazak na moreepikur37 wrote:eto šta je vama bitno :Dpizzon wrote:sad mozemo na more septembra :)
vi ste dunsteri
zapadu trebaju srbi na balkanu.
a ne rusi i kinezi
to je mulj koji nam ne treba
zapadu trebaju srbi na balkanu.
a ne rusi i kinezi
to je mulj koji nam ne treba
2020-04-21
dzango wrote:Vama su problem i ona 3 Srbina koja su još ostali. CG nije u problemu već rešava problem Brozove zaostavštine sa kriminalnom devijacijom. BIH bi bez Srba bila isto što i Islamska država sa ISIL-om.kaya wrote:Niste ludi. Ipak. Eto i ja priznam. Pred cg su teški dani i dokazuju jedno. Svaka država koja ima veliki postotak srba u svom okruženju je u stvari u problemu.vuksadinare wrote:pa to im je vecni cilj...more...onda se proglasava ludima onima koji kazu da im je strategija izlazak na moreepikur37 wrote:eto šta je vama bitno :Dpizzon wrote:sad mozemo na more septembra :)
Pereci su teški i sami sebi ...
Vama svaka čast, ovaj je 30 godina jahao
Last edited by Hektorović on 31/8/2020, 09:12; edited 2 times in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
epikur37 wrote:RayMabus wrote:Gazi Komšića
https://www.klix.ba/vijesti/bih/trobojke-i-kolone-auta-u-istocnom-sarajevu-zbog-pobjede-opozicije-u-crnoj-gori/200830104
Odlično
x
gazi
Bošnjaci i pravaši na aparatima
Navijali za najbližeg Slobinog suradnika
2018-04-10
pizzon wrote:pa sloba je sjebo srbe
Crnogorci su vas uvijek sjebavali
2/3 BG vam drže
2018-04-10
stambolic je bio
srbijanac a sloba kgb
srbijanac a sloba kgb
2020-04-21
Hektorović wrote:epikur37 wrote:RayMabus wrote:Gazi Komšića
https://www.klix.ba/vijesti/bih/trobojke-i-kolone-auta-u-istocnom-sarajevu-zbog-pobjede-opozicije-u-crnoj-gori/200830104
Odlično
x
gazi
Bošnjaci i pravaši na aparatima
Navijali za najbližeg Slobinog suradnika
Evo I u bih bi potjerali krscane...zaveli kalifat....kao da ih hasance instruira :)
2015-08-06
Sviće zora u junačkoj Crnoj Gori. Svanuće i nama, odneće Đavo ovaj nekrst i nesoj.Hektorović wrote:dzango wrote:Vama su problem i ona 3 Srbina koja su još ostali. CG nije u problemu već rešava problem Brozove zaostavštine sa kriminalnom devijacijom. BIH bi bez Srba bila isto što i Islamska država sa ISIL-om.kaya wrote:Niste ludi. Ipak. Eto i ja priznam. Pred cg su teški dani i dokazuju jedno. Svaka država koja ima veliki postotak srba u svom okruženju je u stvari u problemu.vuksadinare wrote:pa to im je vecni cilj...more...onda se proglasava ludima onima koji kazu da im je strategija izlazak na moreepikur37 wrote:
eto šta je vama bitno :D
Pereci su teški i sami sebi ... ova kaya ono nerealizirano žensko
Vama svaka čast, ovaj je 30 godina jahao
sad vode bosanci na vrhu piramideHektorović wrote:pizzon wrote:pa sloba je sjebo srbe
Crnogorci su vas uvijek sjebavali
2/3 BG vam drže
ali nas nema
2020-04-21
Page 8 of 54 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 31 ... 54
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
» Dule Savic part.2 'Gori,gori Notre Damme ebo vas cale siptarski'
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» izbori HDZ
» USA - izbori
Page 8 of 54