Jesu li Njemci prvi koji otvoreno prosvjedom ukazuju da je korona prijevara?
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jesu li Njemci prvi koji otvoreno prosvjedom ukazuju da je korona prijevara?
zaboravio si kada dođeš u trgovinumutava baštarda wrote:"... Najjači su mi ovi šta sad plaču jer je ograničilo rad njihovim omiljenim wine&dineovima, lounge barovima, finger-food restAČima, sushi&shrimpovima, yoga centrima, fitnessima, crossfitevima i ostalim čudima zapada.
Zanimljivo kako ništa nisu naučili od Imoćana, Drnišana i Sinjana jer naše gostjon'ce i zogovi za balote uredno operiraju, a ima i razlog zašto.
Prva stvar, vlaj Mate može imat temperaturu veću od broja cipela, kašljat toliko jako da ga čuju s druge strane granice i iz pluća izbacivat mješavinu mazuta i kaučuka - ali taj ti u doktora neće.
Pravi vlaj bi i sidu prileža u tri dana, a di neće ovaj neki kovid. A ako Matu kojim slučajem baš ono obori da ne može do 10 ujutro posjeći hektar državne šume (tj. prije nego se lugar vrati s kave na posao), tek tada će ga zabrinuta rodbina odvuć do grada u dotura.
Kad su ga već na silu dovukli tamo i ustanovili da ima kovid, nema šanse da pravi vlaj Mate utopi ekipu.
Zna on dobro da će ga dežurni "pedijemiolog" pitat dva pitanja:
1. Di si bija zadnjih pet dana?
2. S kim si bija zadnjih pet dana?
"NISAM BIJA NIGDI I NISAM BIJA SU NIKIM" - lakonski će kratko odgovorit vlaj, znajući da ne smije ispast papak i utopit cilu ekipu iz gost'jone i sa balota, jerbo kakva bi sramota bila da Capak zbog njega zatvori jedina dva mista seoske razbibrige.
Ima i još jedan razlog, fala Bogu - uredno je Mate ženi svaki dan govorija da iza posla ide otuć faturetu ili nalit rodijaku Stipi zero zida i ploču za garažu, a u biti su rodijak Stipe i on svaki dan nalivali glavu i ostavljali dnevnicu na kartama i balotama.
I baš zbog toga čitate dnevne izvještaje koji glase otprilike ovako - Runovići jedan zaražen, Grubine jedan, Košute jedan, Zmijavci jedan, Hrvace jedan...
Nijedan brajo nije cinka di je bija ni s kim je bija, pa onaj jadni "pedijemiolog" nema koga ni testirat niti išta zatvarat.
A šta rade fina splitska gospoda? Malo se dama zakašljuca i ima temperaturu 37.1 pa se odma ide testirat. Normalno, ispadne da je pozitivna iako joj praktički nije ništa, ali zna ona zašto je došla.
Uljudna doktorica epidemiologije pita gospođu s kim je sve bila, a ova nabroji sve žive koje ima na fejsu posebno naglašavajući imena profesora, doktora, direktora gradskih firmi, voditeljica s radija i tako dalje - čisto da se pohvali kakve ona sve face u ovom gradu poznaje.
Pravi cirkus zapravo nastaje kad je epidemiologinja pita DI JE sve bila.
Asti cirkusa, naša sredovječna pokondirena tikva je dočekala svojih pet minuta slave. "Sushi bar, wine&dine&swine, lounge-slow food, soup-bar, cocktail club, sat Yoge, crossfit, fitness i tako dalje", nabraja gospođa sva ta fensi imena puna ponosa i sreće jer će konačno i u službenom dokumentu, na kojem je udaren državni pečat, pisat di je sve ona bila i s kakvom kremom se druži.
I na kraju, kad vam epidemiolozi sve živo pozatvaraju, čudom ćete se čudit kako je došlo do toga i krivit jadnog Capaka.
Mi ćemo, s druge strane, udarat po gemištu u seoskoj gostioni i bacit na balote s okladom u janjca. Moji večerašnji favoriti su Mate i Stipe, kažu da je kovid ka doping, a računaju da će im i suparnici zero popustit jer su junački otrpili ispitivanje dektive, tj. dotura pedijemijologa.
P.S. - Ne cinkavajte doturima di su Mate i Stipe.
Tko izda.. " Nepoznat autor
-sused, garant ste jeli ćevape-pod maskom i ispod oka te gleda blagajnica.
-da, jesam, kako znate?
-čuje se. ni maska vas ne spašava.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Jesu li Njemci prvi koji otvoreno prosvjedom ukazuju da je korona prijevara?
pa sokna. echte kroatiše.Oh_Femder wrote:You are on a whole another level! Još kad bi znao kako se kaže čarapa na hrvatskomveber wrote:kada ih skineš, a ostanu u obliku stopala i cipele zaš da si postigao savršenstvoOh_Femder wrote:Koja budala još mijenja čarape. Baciš ih na zid pa ako se zalijepe, onda znaš da je vrijeme da ih malo izžuljaš između ruku te istreseš skorene komadiće blata i onda su opet kao nove ;Pveber wrote:to je zajeb. jedvah sam naučio mijenjat čarape jednom mjesečno.dzango wrote:
Kažu da ako krene treći talas, moraćemo da peremo i noge.
sada ako ćemo morat i noge prat.
kaj je slijedeće?
kupanje jednom godišnje.
tko će to istrpit?
2014-12-30
samo o zavjerama, drugo im je smijesno i sprdaju se, jer su experti u području s dugogodišnjim iskustvom, jelkaya wrote:Od gripe? Jesam, stariji ljudi.mutava baštarda wrote:pa jesi li čula da je ikada itko umrao od gripe? Ja jesam, mislim da je pokojniku sve jedno jel' umra od toga šta su mu otkazala 3 ili jedan organ...kaya wrote:Nije istina da nije gora od drugih bolesti, pa čak niti za one koji ju jednostavno prebole. To kao prvo. Od gripe nisam čula da nekom otkažu pluća, bubrezi i jetra u isti čas. Od ovog bogme da.vuksadinare wrote:Korona je bolest ili zaraza nista gora od drugih...nego odredjena je da bude nositelj agresivne propagande odredjenih svjetskih interesnih grupacija koju koronu koriste za svoje ciljeve...zasto kina nije drasticno kaznjena a siritelj je od sest zaraza pet u posljednjih dvadeset godina..slucajno?...ne bi rekao..nekad u povijesti sklapali su se savezi da se uniste oni od kojih je zapocela zarazakaya wrote:
Izmislili koronu a...a nema je?
A kak bi onda preuzeli tržište, imaju i oni koronu?..teško mi pratit ove teoretičare zavjere
A usrance zašto ne kazne, ne znam. Nisu proširili namjerno, jesu ga iznjeli na cipeli jer su usrani ali branili bi se da se eto, virus i njima pojavio i da ne mogu kontrolirati širenje..
Od korone, ljudi od 40,50 godina koji od gripe ne bi umrli.
I nije ti isto otkažu li samo pluća ili sve, od prvog te spase, od sve troje teško..
Mislim od kuda vi crpite te usrane informacije da je bolest kao gripa, jel čitate vi išta ili samo ovo...o zavjerama...
a, smijesno ce im bit tako dugo dok koronu i sami ne popuše
kaya wrote:Mislim ja sam nonšalantna i neću restrikcije i ne mogu živjeti pod nekim ograničenjima , malo stavim masku gdje vaš moram i dobro.
Al tvrditi da bolest izmislili kinezi, da nije baš opasna, 5 g, bilderberg, pilkić tuži državu?! Jeste vi retardirani, koji vam je k..
uostalom nijemci prosvjeduju protiv mjera, ne zato jer misle da korona ne postoji...
ne. nijemci prosvjeduju jer su mladi i blesavi.marcellus wrote:kaya wrote:Mislim ja sam nonšalantna i neću restrikcije i ne mogu živjeti pod nekim ograničenjima , malo stavim masku gdje vaš moram i dobro.
Al tvrditi da bolest izmislili kinezi, da nije baš opasna, 5 g, bilderberg, pilkić tuži državu?! Jeste vi retardirani, koji vam je k..
uostalom nijemci prosvjeduju protiv mjera, ne zato jer misle da korona ne postoji...
u ime co2 održivosti će palit baklje, jesti hotdog. možda zapalit koji parkirani auto s naljepnicpm I srce Turkey.
nisu napredni kao mladi u francuskoj.
u francuskoj mladi prosvjeduju protiv co2 i skure 500 autiju kao dokaz štetnosti co2, polimera i lošeg zbrinjavanja otpada.
pride razbiju izloge i šajbe na autima.
2014-12-30
Tamo ima više cigića pa lakše održavaju ulice od olupina...veber wrote:ne. nijemci prosvjeduju jer su mladi i blesavi.marcellus wrote:kaya wrote:Mislim ja sam nonšalantna i neću restrikcije i ne mogu živjeti pod nekim ograničenjima , malo stavim masku gdje vaš moram i dobro.
u ime co2 održivosti će palit baklje, jesti hotdog. možda zapalit koji parkirani auto s naljepnicpm I srce Turkey.
nisu napredni kao mladi u francuskoj.
u francuskoj mladi prosvjeduju protiv co2 i skure 500 autiju kao dokaz štetnosti co2, polimera i lošeg zbrinjavanja otpada.
pride razbiju izloge i šajbe na autima.
da, nisam uzeo u obzir skupljače sekundarnih sirovina.
2014-12-30
sve ok al ostaje nejasno, jučer su kinezi prijavili brojem i slovima, 8 evidentiranih novooboljelihkaya wrote:Nije istina da nije gora od drugih bolesti, pa čak niti za one koji ju jednostavno prebole. To kao prvo. Od gripe nisam čula da nekom otkažu pluća, bubrezi i jetra u isti čas. Od ovog bogme da.vuksadinare wrote:Korona je bolest ili zaraza nista gora od drugih...nego odredjena je da bude nositelj agresivne propagande odredjenih svjetskih interesnih grupacija koju koronu koriste za svoje ciljeve...zasto kina nije drasticno kaznjena a siritelj je od sest zaraza pet u posljednjih dvadeset godina..slucajno?...ne bi rekao..nekad u povijesti sklapali su se savezi da se uniste oni od kojih je zapocela zarazakaya wrote:Izmislili koronu a...a nema je?vuksadinare wrote:Korona kineska izmišljotina radi preuzimanja trzista a u prilog im radu raznorazne interesne grupe i drzave...tko pruza otpor tome nadje se na piku
A kak bi onda preuzeli tržište, imaju i oni koronu?..teško mi pratit ove teoretičare zavjere
A usrance zašto ne kazne, ne znam. Nisu proširili namjerno, jesu ga iznjeli na cipeli jer su usrani ali branili bi se da se eto, virus i njima pojavio i da ne mogu kontrolirati širenje..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ahaha, svabe protestiraju i skandiraju putin putin :Dmarcellus wrote:kaya wrote:Mislim ja sam nonšalantna i neću restrikcije i ne mogu živjeti pod nekim ograničenjima , malo stavim masku gdje vaš moram i dobro.
pa sto se tice teorije od vuchine, ja bi se najprije slozio s njommichaellcmacha wrote:sve ok al ostaje nejasno, jučer su kinezi prijavili brojem i slovima, 8 evidentiranih novooboljelihkaya wrote:Nije istina da nije gora od drugih bolesti, pa čak niti za one koji ju jednostavno prebole. To kao prvo. Od gripe nisam čula da nekom otkažu pluća, bubrezi i jetra u isti čas. Od ovog bogme da.vuksadinare wrote:Korona je bolest ili zaraza nista gora od drugih...nego odredjena je da bude nositelj agresivne propagande odredjenih svjetskih interesnih grupacija koju koronu koriste za svoje ciljeve...zasto kina nije drasticno kaznjena a siritelj je od sest zaraza pet u posljednjih dvadeset godina..slucajno?...ne bi rekao..nekad u povijesti sklapali su se savezi da se uniste oni od kojih je zapocela zarazakaya wrote:Izmislili koronu a...a nema je?vuksadinare wrote:Korona kineska izmišljotina radi preuzimanja trzista a u prilog im radu raznorazne interesne grupe i drzave...tko pruza otpor tome nadje se na piku
imaju kinezi zarazenih al ne testiraju bas a i ako testiraju ne vjerujem da daju rezultate van, a neki strucnjaci tvrde da korona od prije sheta po svijetu
medjutim, kad pogledas koliku je stetu ucinila po svijetu a kinezi izasli takoreci neogrebani ekonomski,
i kini su ocekivali rast bdp za ovu godinu 7-8% a sad se kalkulira da ce pasti za 1,5% na nivou godine, dok pogledaj ostale zemlje, masakr ekonomije
ja mislim da su kinezi predobro naucili podlost od britanaca
https://i.servimg.com/u/f25/20/30/76/79/flag-k10.jpg
"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU"
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
zastomichaellcmacha wrote:slažem se, ja se nadam da će za tu svoju podlu igru morati ispostaviti račun, ako ne, jbg, neće nii prvi ni zadnji put biti da loši momci prođu loss
svi igraju podlo, i ameri i kinezici i britanci, rusi malo zaostaju al brzo uce
majstori broj jedan su britanci i tu nemaju konkurencije, a kinezi ameri rusi zidovi, oni su onak, srednja klasa, negdje im uspije a negdje se zajebu
a briti, oni su podli i znaju razvijat neku strategiju godinama prije nego dopuste da se pocne razvijat
tek kad se uvjeti ispune onda
sto se tice placanja, ja ako nest zaserem, onda najebem, ako drzava zasere i mala je, najebe
a veliki, boli njih kurac, nit mogu ameri kineze urusit nit mogu kinezi amere,
ne da ne mogu, nego jednostavno bi i njima bila ogromna steta od pada drugog, a na kraju ce bit, a jebes ga, uonako su trebali pomrijet
ovo sto su kinezi malo stekli prednosti se bude anuliralo skoro sve, vidis da su ameri poduzeli kontra mjere i poceli im sankcionirat ono gdje kinezi najbolje zaradjuju
nama malim se bolje ne gurat u tu igru jer mali uvijek dobiju po picki
Ako ćemo pošteno, dosta Njemica je ružno... Sorry veber ali tako je... Mogu se truditi, dijete i tako to, mogu imati liniju, proporcije, biti u gabaritima, ali su u prosjeku ružne i maske su te koje im pomažu da budu seksualno poželjne ... Mislim da se u pozadini svega krije opet neko feminističko preseravenje pošto je dokazano da maske nisu pouzdano sredstvo zaštite od virusa..
Nitko ne tvrdi da su maske pouzdano sredstvo zaštite, ali pomažu u smanjenju raspšivanja kapljica aerosola te se time ipak smanjuje mogućnost da zarazimo jedni druge za nezanemariv postotak... oli je baš toliki problem staviti tu jebenu brnjicu na 10-15 minuta dok si u dućanu...ne virujem da su me znatno ustrojili time ili mi značajno uskratili ljudska prava... druga je stvar što su se ovi iz stožera toliko iskompromitirali nesuvislostima i podilaženjima najnižem politikantsvu(namjerno neću reći politici) da ih zapravo nitko živ više ne jebe 2%, sad mogu na presicama lajati koliko hoće, napravili su potpuni salto-mortale u par mjeseci... uostalom, postigli su politički cilj, ne moraju nas više smarati Božinovićem, Vilijem i ostalima, ionako su svima antipatični...
darth_vader-
2014-04-17
Nije dosta,nego vecina i to debela..poticu od srednjevjekovnih svinjarica i seljaka..sklone s ualkoholu,i bančenju..e sad..postoji i uski krug aristokracije,isto korijeni iz srednjeg vijeka,koji se ne mjesaju sa narodom,a isto tako se i krizaju u plemenitaskim lozama..tu ima zavidnih primjeraka i na muskoj i na zenskoj strani..mutava baštarda wrote:Ako ćemo pošteno, dosta Njemica je ružno... Sorry veber ali tako je... Mogu se truditi, dijete i tako to, mogu imati liniju, proporcije, biti u gabaritima, ali su u prosjeku ružne i maske su te koje im pomažu da budu seksualno poželjne ... Mislim da se u pozadini svega krije opet neko feminističko preseravenje pošto je dokazano da maske nisu pouzdano sredstvo zaštite od virusa..
koji kuratz se ispricavas Feberu..???On je po tati bosanas iz bosanske posavine,sirovina i neotesanac..nekulturnog izrazaja..
Guest- Guest
da i jesam iz posavine ne bi se sramio porjekla.Legendovich wrote:Nije dosta,nego vecina i to debela..poticu od srednjevjekovnih svinjarica i seljaka..sklone s ualkoholu,i bančenju..e sad..postoji i uski krug aristokracije,isto korijeni iz srednjeg vijeka,koji se ne mjesaju sa narodom,a isto tako se i krizaju u plemenitaskim lozama..tu ima zavidnih primjeraka i na muskoj i na zenskoj strani..mutava baštarda wrote:Ako ćemo pošteno, dosta Njemica je ružno... Sorry veber ali tako je... Mogu se truditi, dijete i tako to, mogu imati liniju, proporcije, biti u gabaritima, ali su u prosjeku ružne i maske su te koje im pomažu da budu seksualno poželjne ... Mislim da se u pozadini svega krije opet neko feminističko preseravenje pošto je dokazano da maske nisu pouzdano sredstvo zaštite od virusa..
koji kuratz se ispricavas Feberu..???On je po tati bosanas iz bosanske posavine,sirovina i neotesanac..nekulturnog izrazaja..
sigurno se ne bi sramio ni da sam srbin, a još manje bi se skrivao iza kvazi židovstva.
2014-12-30
kolega, kaj sori?mutava baštarda wrote:Ako ćemo pošteno, dosta Njemica je ružno... Sorry veber ali tako je... Mogu se truditi, dijete i tako to, mogu imati liniju, proporcije, biti u gabaritima, ali su u prosjeku ružne i maske su te koje im pomažu da budu seksualno poželjne ... Mislim da se u pozadini svega krije opet neko feminističko preseravenje pošto je dokazano da maske nisu pouzdano sredstvo zaštite od virusa..
većina njemica je ugli
nema zgodnijih od dalmatinki.
jedino moraš sa sobom imati flaster, traku. bilo kaj da joj preko čvalja naljepiš.
2014-12-30
veber wrote:da i jesam iz posavine ne bi se sramio porjekla.Legendovich wrote:Nije dosta,nego vecina i to debela..poticu od srednjevjekovnih svinjarica i seljaka..sklone s ualkoholu,i bančenju..e sad..postoji i uski krug aristokracije,isto korijeni iz srednjeg vijeka,koji se ne mjesaju sa narodom,a isto tako se i krizaju u plemenitaskim lozama..tu ima zavidnih primjeraka i na muskoj i na zenskoj strani..mutava baštarda wrote:Ako ćemo pošteno, dosta Njemica je ružno... Sorry veber ali tako je... Mogu se truditi, dijete i tako to, mogu imati liniju, proporcije, biti u gabaritima, ali su u prosjeku ružne i maske su te koje im pomažu da budu seksualno poželjne ... Mislim da se u pozadini svega krije opet neko feminističko preseravenje pošto je dokazano da maske nisu pouzdano sredstvo zaštite od virusa..
sigurno se ne bi sramio ni da sam srbin, a još manje bi se skrivao iza kvazi židovstva.
Umjesto zornjaka sa toplom djevom, vas dvojica se svađate u ranu zoru..
Guest- Guest
veber wrote:
nema zgodnijih od dalmatinki.
jedino moraš sa sobom imati flaster, traku. bilo kaj da joj preko čvalja naljepiš.
Veberu, najopasnije ti je kad dalmatinka šuti, e onda si ga pravo nayebo!
Nema ništa gore od muškarca koji previše priča, a da se pritom stalno žali otkrivajući sav svoj jad i mizeriju. Nema gore, jok
Guest- Guest
Kad muči, to su dragocjeni trenuci mira, jebe ti se što se iza brda valja, ionako najebeš...
darth_vader-
2014-04-17
njemačka mularija....posebna sorta kretena
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Korona je prijevara Kineza ????
» ''Znanstvenici tvrde da su našli dokaze da je korona umjetno stvorena. Jesu li u pravu''
» Jesu li poslodavci nepravedni prema zaposlenicima koji nemaju djecu?
» Ništa od korona beba : U Albaniji prvi put u povijesti izmjeren negativni prirodni prirast
» Kenwood Kenon otvoreno prijeti: “Oni koji žele minirati rad Stožera su identificirani”
» ''Znanstvenici tvrde da su našli dokaze da je korona umjetno stvorena. Jesu li u pravu''
» Jesu li poslodavci nepravedni prema zaposlenicima koji nemaju djecu?
» Ništa od korona beba : U Albaniji prvi put u povijesti izmjeren negativni prirodni prirast
» Kenwood Kenon otvoreno prijeti: “Oni koji žele minirati rad Stožera su identificirani”
Page 3 of 5