Jesu li Njemci prvi koji otvoreno prosvjedom ukazuju da je korona prijevara?
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Jesu li Njemci prvi koji otvoreno prosvjedom ukazuju da je korona prijevara?
https://kamenjar.com/sud-dopustio-antikorona-prosvjed-u-berlinu-policija-trazi-pojacanja/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Jesu li Njemci prvi koji otvoreno prosvjedom ukazuju da je korona prijevara?
...fala kurcu da pocinje otpor...jucer citam u hrvatskoj korona ove godine tek osma po smrtnosti u hrvatskoj..svicarci kazu smrtnost od korone je veca tamo gdje je imunitet slabiji ali isti ucinak bi bio i da se radi o drugoj bolesti a ne koroni...
2015-09-08
Re: Jesu li Njemci prvi koji otvoreno prosvjedom ukazuju da je korona prijevara?
Korona kineska izmišljotina radi preuzimanja trzista a u prilog im radu raznorazne interesne grupe i drzave...tko pruza otpor tome nadje se na piku
2015-09-08
A što je točno prevara? Takvih majmuna ima svugdje, koje su prevarili jer ih biledrberg grupa i svjetska vlada želi kontrolirati. Zašto misle da ih bolje kontroliraš ako stave masku u trgovini dok kupe kilu krumpira nego bez maske nemaju odgovor.
Realno možete biti sretni da ni njemci a ni hrvati koji imaju sličan model i nemaju neke restriktivne mjere jer prate kontakte i izoliraju njih. Što je teže ali lakše po sve ostale..
Realno možete biti sretni da ni njemci a ni hrvati koji imaju sličan model i nemaju neke restriktivne mjere jer prate kontakte i izoliraju njih. Što je teže ali lakše po sve ostale..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Izmislili koronu a...a nema je?vuksadinare wrote:Korona kineska izmišljotina radi preuzimanja trzista a u prilog im radu raznorazne interesne grupe i drzave...tko pruza otpor tome nadje se na piku
A kak bi onda preuzeli tržište, imaju i oni koronu?..teško mi pratit ove teoretičare zavjere
Last edited by kaya on 29/8/2020, 08:19; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
kaya wrote:Izmislili koronu a...a nema je?vuksadinare wrote:Korona kineska izmišljotina radi preuzimanja trzista a u prilog im radu raznorazne interesne grupe i drzave...tko pruza otpor tome nadje se na piku
A kak bi onda preuzeli tržište, imaju i oni koronu?..teško mi pratit ove teoretičare zavjere
2014-12-30
...ne mogu nit uhvatit nikakoveber wrote:kaya wrote:Izmislili koronu a...a nema je?vuksadinare wrote:Korona kineska izmišljotina radi preuzimanja trzista a u prilog im radu raznorazne interesne grupe i drzave...tko pruza otpor tome nadje se na piku
Izmislili koronu i zatvorili sebi tvornice prvo i napunili bolnice a da bi onda kada to naprave i ostali preuzeli nekako tržiše..
2015-08-15
razjebite taj centralni stožer braćo njemci
to je zato kaj si plava. i imaš lijepo ličeko.kaya wrote:...ne mogu nit uhvatit nikakoveber wrote:kaya wrote:Izmislili koronu a...a nema je?vuksadinare wrote:Korona kineska izmišljotina radi preuzimanja trzista a u prilog im radu raznorazne interesne grupe i drzave...tko pruza otpor tome nadje se na piku
Izmislili koronu i zatvorili sebi tvornice prvo i napunili bolnice a da bi onda kada to naprave i ostali preuzeli nekako tržiše..
kinezi to napravili zbog ekologije.
bmw već godinama vraća proizvodnju u matičnu državu i zemlje u okruženju. malo se zna da je u jaski otvoren pogon prije dvije godine.
daimler isto tako seli. turski beko nemre napraviti naljepnica tipa gorenje, končar, grunding, corona :D itd koliko je pritisak na štednjake i friđeve.
bohller i udelholm, najjače čeličane isključivo rade u eu.
eto kinezi hitili koronu da se riješe prljave industrije. fuj ti roboti.
2014-12-30
kaya wrote:Izmislili koronu a...a nema je?vuksadinare wrote:Korona kineska izmišljotina radi preuzimanja trzista a u prilog im radu raznorazne interesne grupe i drzave...tko pruza otpor tome nadje se na piku
da ni meni nije jasno...
ma korona je kurac od ovce, izmišljotina od koje ljudi ne umiru, evo njemački stručnjaci o tome pišu
https://m.vecernji.hr/vijesti/njemacki-patolozi-dokazali-ljudi-umiru-od-korone-a-posebno-napada-jedan-sustav-1426960
https://m.vecernji.hr/vijesti/njemacki-patolozi-dokazali-ljudi-umiru-od-korone-a-posebno-napada-jedan-sustav-1426960
michaellcmacha likes this post
idem po ex na posao, to ju košta ručak. ako ne moram zamijeniti pipe, prefarbat kuću, stavit novu kadu. lavabo i zamjeniti crijep, da odemo na gemišt? tak sam u kvartu.marcellus wrote:kaya wrote:Izmislili koronu a...a nema je?vuksadinare wrote:Korona kineska izmišljotina radi preuzimanja trzista a u prilog im radu raznorazne interesne grupe i drzave...tko pruza otpor tome nadje se na piku
da ni meni nije jasno...
2014-12-30
Korona je bolest ili zaraza nista gora od drugih...nego odredjena je da bude nositelj agresivne propagande odredjenih svjetskih interesnih grupacija koju koronu koriste za svoje ciljeve...zasto kina nije drasticno kaznjena a siritelj je od sest zaraza pet u posljednjih dvadeset godina..slucajno?...ne bi rekao..nekad u povijesti sklapali su se savezi da se uniste oni od kojih je zapocela zarazakaya wrote:Izmislili koronu a...a nema je?vuksadinare wrote:Korona kineska izmišljotina radi preuzimanja trzista a u prilog im radu raznorazne interesne grupe i drzave...tko pruza otpor tome nadje se na piku
2015-09-08
Nije istina da nije gora od drugih bolesti, pa čak niti za one koji ju jednostavno prebole. To kao prvo. Od gripe nisam čula da nekom otkažu pluća, bubrezi i jetra u isti čas. Od ovog bogme da.vuksadinare wrote:Korona je bolest ili zaraza nista gora od drugih...nego odredjena je da bude nositelj agresivne propagande odredjenih svjetskih interesnih grupacija koju koronu koriste za svoje ciljeve...zasto kina nije drasticno kaznjena a siritelj je od sest zaraza pet u posljednjih dvadeset godina..slucajno?...ne bi rekao..nekad u povijesti sklapali su se savezi da se uniste oni od kojih je zapocela zarazakaya wrote:Izmislili koronu a...a nema je?vuksadinare wrote:Korona kineska izmišljotina radi preuzimanja trzista a u prilog im radu raznorazne interesne grupe i drzave...tko pruza otpor tome nadje se na piku
A usrance zašto ne kazne, ne znam. Nisu proširili namjerno, jesu ga iznjeli na cipeli jer su usrani ali branili bi se da se eto, virus i njima pojavio i da ne mogu kontrolirati širenje..
2015-08-15
Bome je gora, eno ti gore link pa čitajvuksadinare wrote:Korona je bolest ili zaraza nista gora od drugih...nego odredjena je da bude nositelj agresivne propagande odredjenih svjetskih interesnih grupacija koju koronu koriste za svoje ciljeve...zasto kina nije drasticno kaznjena a siritelj je od sest zaraza pet u posljednjih dvadeset godina..slucajno?...ne bi rekao..nekad u povijesti sklapali su se savezi da se uniste oni od kojih je zapocela zarazakaya wrote:Izmislili koronu a...a nema je?vuksadinare wrote:Korona kineska izmišljotina radi preuzimanja trzista a u prilog im radu raznorazne interesne grupe i drzave...tko pruza otpor tome nadje se na piku
znaš di je problem?tre wrote:Bome je gora, eno ti gore link pa čitajvuksadinare wrote:Korona je bolest ili zaraza nista gora od drugih...nego odredjena je da bude nositelj agresivne propagande odredjenih svjetskih interesnih grupacija koju koronu koriste za svoje ciljeve...zasto kina nije drasticno kaznjena a siritelj je od sest zaraza pet u posljednjih dvadeset godina..slucajno?...ne bi rekao..nekad u povijesti sklapali su se savezi da se uniste oni od kojih je zapocela zarazakaya wrote:Izmislili koronu a...a nema je?vuksadinare wrote:Korona kineska izmišljotina radi preuzimanja trzista a u prilog im radu raznorazne interesne grupe i drzave...tko pruza otpor tome nadje se na piku
nije se desila meni, mojem susjedu i blagajnici u konzumu.
kada se desi, onda postane problem.
ne kužim ljude koji ne žele nositi masku. nema neku učinkovitost ali ako je propisano, nosi ju.
jebote mi smo mijenjali robote u coca coli u nemačko.
prvo ideš na tuširanje. dobiješ skafander, masku, ali pravu masku, vizir.
dva sata radip sat si slobodan.
drugi dan dobiješ sve novo, osim cipela koje ostaviš i on ih dezifinciraju.
i onda cvile da im je teško nosit masku.
2014-12-30
pa jesi li čula da je ikada itko umrao od gripe? Ja jesam, mislim da je pokojniku sve jedno jel' umra od toga šta su mu otkazala 3 ili jedan organ...kaya wrote:Nije istina da nije gora od drugih bolesti, pa čak niti za one koji ju jednostavno prebole. To kao prvo. Od gripe nisam čula da nekom otkažu pluća, bubrezi i jetra u isti čas. Od ovog bogme da.vuksadinare wrote:Korona je bolest ili zaraza nista gora od drugih...nego odredjena je da bude nositelj agresivne propagande odredjenih svjetskih interesnih grupacija koju koronu koriste za svoje ciljeve...zasto kina nije drasticno kaznjena a siritelj je od sest zaraza pet u posljednjih dvadeset godina..slucajno?...ne bi rekao..nekad u povijesti sklapali su se savezi da se uniste oni od kojih je zapocela zarazakaya wrote:Izmislili koronu a...a nema je?vuksadinare wrote:Korona kineska izmišljotina radi preuzimanja trzista a u prilog im radu raznorazne interesne grupe i drzave...tko pruza otpor tome nadje se na piku
A usrance zašto ne kazne, ne znam. Nisu proširili namjerno, jesu ga iznjeli na cipeli jer su usrani ali branili bi se da se eto, virus i njima pojavio i da ne mogu kontrolirati širenje..
Od gripe? Jesam, stariji ljudi.mutava baštarda wrote:pa jesi li čula da je ikada itko umrao od gripe? Ja jesam, mislim da je pokojniku sve jedno jel' umra od toga šta su mu otkazala 3 ili jedan organ...kaya wrote:Nije istina da nije gora od drugih bolesti, pa čak niti za one koji ju jednostavno prebole. To kao prvo. Od gripe nisam čula da nekom otkažu pluća, bubrezi i jetra u isti čas. Od ovog bogme da.vuksadinare wrote:Korona je bolest ili zaraza nista gora od drugih...nego odredjena je da bude nositelj agresivne propagande odredjenih svjetskih interesnih grupacija koju koronu koriste za svoje ciljeve...zasto kina nije drasticno kaznjena a siritelj je od sest zaraza pet u posljednjih dvadeset godina..slucajno?...ne bi rekao..nekad u povijesti sklapali su se savezi da se uniste oni od kojih je zapocela zarazakaya wrote:Izmislili koronu a...a nema je?vuksadinare wrote:Korona kineska izmišljotina radi preuzimanja trzista a u prilog im radu raznorazne interesne grupe i drzave...tko pruza otpor tome nadje se na piku
Od korone, ljudi od 40,50 godina koji od gripe ne bi umrli.
I nije ti isto otkažu li samo pluća ili sve, od prvog te spase, od sve troje teško..
Mislim od kuda vi crpite te usrane informacije da je bolest kao gripa, jel čitate vi išta ili samo ovo...o zavjerama...
2015-08-15
Mislim ja sam nonšalantna i neću restrikcije i ne mogu živjeti pod nekim ograničenjima , malo stavim masku gdje vaš moram i dobro.
Al tvrditi da bolest izmislili kinezi, da nije baš opasna, 5 g, bilderberg, pilkić tuži državu?! Jeste vi retardirani, koji vam je k..
Al tvrditi da bolest izmislili kinezi, da nije baš opasna, 5 g, bilderberg, pilkić tuži državu?! Jeste vi retardirani, koji vam je k..
2015-08-15
mojem tetku je sin iz prvog braka umro od gripe.mutava baštarda wrote:pa jesi li čula da je ikada itko umrao od gripe? Ja jesam, mislim da je pokojniku sve jedno jel' umra od toga šta su mu otkazala 3 ili jedan organ...kaya wrote:Nije istina da nije gora od drugih bolesti, pa čak niti za one koji ju jednostavno prebole. To kao prvo. Od gripe nisam čula da nekom otkažu pluća, bubrezi i jetra u isti čas. Od ovog bogme da.vuksadinare wrote:Korona je bolest ili zaraza nista gora od drugih...nego odredjena je da bude nositelj agresivne propagande odredjenih svjetskih interesnih grupacija koju koronu koriste za svoje ciljeve...zasto kina nije drasticno kaznjena a siritelj je od sest zaraza pet u posljednjih dvadeset godina..slucajno?...ne bi rekao..nekad u povijesti sklapali su se savezi da se uniste oni od kojih je zapocela zarazakaya wrote:Izmislili koronu a...a nema je?vuksadinare wrote:Korona kineska izmišljotina radi preuzimanja trzista a u prilog im radu raznorazne interesne grupe i drzave...tko pruza otpor tome nadje se na piku
2014-12-30
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Korona je prijevara Kineza ????
» ''Znanstvenici tvrde da su našli dokaze da je korona umjetno stvorena. Jesu li u pravu''
» Jesu li poslodavci nepravedni prema zaposlenicima koji nemaju djecu?
» Ništa od korona beba : U Albaniji prvi put u povijesti izmjeren negativni prirodni prirast
» Kenwood Kenon otvoreno prijeti: “Oni koji žele minirati rad Stožera su identificirani”
» ''Znanstvenici tvrde da su našli dokaze da je korona umjetno stvorena. Jesu li u pravu''
» Jesu li poslodavci nepravedni prema zaposlenicima koji nemaju djecu?
» Ništa od korona beba : U Albaniji prvi put u povijesti izmjeren negativni prirodni prirast
» Kenwood Kenon otvoreno prijeti: “Oni koji žele minirati rad Stožera su identificirani”
Page 1 of 5