Smisao postojanja HAVC-a je u naslovu filma 'Sve džaba'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Smisao postojanja HAVC-a je u naslovu filma 'Sve džaba'
http://www.dnevno.hr/kolumnisti/marcel_holjevac/smisao-postojanja-havc-a-je-u-naslovu-filma-sve-dzaba-1002108/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Smisao postojanja HAVC-a je u naslovu filma 'Sve džaba'
dobar komentar marcell..pogodio si bit..zasto snimati filmove o hrvatskoj povijesti,hrvatima kao pozitivcima kad se onda mozes pozdraviti sa 'regionskim' nagradama tipa..'kosancicev venac'...'vrnjacka banja'..ili..'tuzlanski dani filma'...i jos odreci se glumackih vecinom epizodnih rola u regionskim filmovima i serijama...
2015-09-08
nek mi netko objasni a film je sufinancirao havc zasto je ovaj film od hrvatskog 'interesa'...a naslov filma i radnja se mahom tice beograda..'zasto je kino zvezda prazno'....osim pranja love...i yu nostalgije
2015-09-08
ti si seljačina i ne kužiš umjetnost...
..i sad nesto o hvalisanju sa nagradama...da budemo sikreni hrvatski filmovi su vrlo malo osvajali glavnu nagradu a to ej nagrada publike....mahom su to mile nagrade nizeg ranga..tipa nagrada zirija..ili nagrada za korektnost...obicno su to nagrade bile 3,4,5 po vaznosti...ali nepobitna cinjenica da se ne mogu sjetiti da je neki film na uglednijem međunarodnom festivalu ne racunajuci regionske a ni u regionskim festivalima nisu tako cesto osvajali prvu nagradu nagradu publike...to je isto naprimjer kad bi se neki nas nogometni klub hvalio osvojili smo predsezonski turnir u londonu i to osvajanje stavljali u rang da ne govorim o trofeju vec u najmanju ruku polufinala lige prvaka
2015-09-08
naravno da sam seljacina..kako en mogu shvatiti da je film 'zasto je beogradsko kino zvezda prazno' od neprocjenjive vaznosti za hrvatski film i kulturu...ili od velike vaznosti za hrvatsku povijest..'oslobođenje skoplja'..bas sam zasotao i neuk..Roy_Bean wrote:ti si seljačina i ne kužiš umjetnost...
2015-09-08
čuj nagrada za korektnost...
da se razumijemo...i ja sam zajedno s tobom...vuksadinare wrote:naravno da sam seljacina..kako en mogu shvatiti da je film 'zasto je beogradsko kino zvezda prazno' od neprocjenjive vaznosti za hrvatski film i kulturu...ili od velike vaznosti za hrvatsku povijest..'oslobođenje skoplja'..bas sam zasotao i neuk..Roy_Bean wrote:ti si seljačina i ne kužiš umjetnost...
pa da..pno tipa..'multi kulti' nagrada...i onda ovi 'nasi' svrsavaju na to...zaboravivsi naponetu da se takva nagrada ili nagrade podjele jos nekim filmovima a ne samo jednom..Roy_Bean wrote:čuj nagrada za korektnost...:^O:
2015-09-08
ima nas vise.. ..recimo ocekujem od debota da nam to razjasni..Roy_Bean wrote:da se razumijemo...i ja sam zajedno s tobom...vuksadinare wrote:naravno da sam seljacina..kako en mogu shvatiti da je film 'zasto je beogradsko kino zvezda prazno' od neprocjenjive vaznosti za hrvatski film i kulturu...ili od velike vaznosti za hrvatsku povijest..'oslobođenje skoplja'..bas sam zasotao i neuk..Roy_Bean wrote:ti si seljačina i ne kužiš umjetnost...
2015-09-08
gledao sam nedugo film 'zvizdan'....i mogu reci da nisam dugo gledao tako propagandisticki film o 'multi kulti'...i opet mahom hrvat je tu veci negativac od srbina...ima nekakvih dijaloga tipa..'a zasto ti kao hrvat nama srbima zelis oduzeti prava'...
2015-09-08
ma gluposti tim više što su hrvatsko srpski odnosi zapravo danas marginalna tema i u hr i u srbiji, mislim klasika prepucavanje ono... ali tempi pasati u biti
kom se gledaju ko nas bre zavadi filmovi, promašeno u startu
..ima i takvih...zato su i kina poluprazna ili cak manje i od toga...ona mataniceva serija 'novine' tako je pompozno najavljivana...ma kakvo malo misto,gruntovcani,smogovci...ili kuda idu divlje svinje se mogu sakriti....da bi na koncu po obicaju serija bila totalni quratz..sve na isti nacin kao i druge sapunice...cak na jednom drugom forumu jedan bosanac je napisao..'koji dibiduz je redatelj ove wc-serije'marcellus wrote:kom se gledaju ko nas bre zavadi filmovi, promašeno u startu
2015-09-08
Kad smo kod debota, ako nakon posljednjg NU2 nije shvatio tko je zapravo Hrvoje Hribar, onda je potpuno izgubljen slučaj.vuksadinare wrote:recimo ocekujem od debota da nam to razjasni..
No, dobro, možda se neće oglasiti i zato jer je tu zapravo u sukobu interesa s obzirom da surađuje s HAVC-om pa ih izbjegava komentirati, bar je tako rekao.
Doduše, Hribar je ionako dobio nogu u HAVC-u pa dakle...
Guest- Guest
speare_shaker wrote:
Kad smo kod debota, ako nakon posljednjg NU2 nije shvatio tko je zapravo Hrvoje Hribar, onda je potpuno izgubljen slučaj.
a možda je to on osobno :)
Guest- Guest
Zvizdan je totalni promašaj od filma...scena seksa jedino što valjavuksadinare wrote:gledao sam nedugo film 'zvizdan'....i mogu reci da nisam dugo gledao tako propagandisticki film o 'multi kulti'...i opet mahom hrvat je tu veci negativac od srbina...ima nekakvih dijaloga tipa..'a zasto ti kao hrvat nama srbima zelis oduzeti prava'...
2014-04-15
Noor wrote:speare_shaker wrote:Kad smo kod debota, ako nakon posljednjg NU2 nije shvatio tko je zapravo Hrvoje Hribar, onda je potpuno izgubljen slučaj.
Svašta je moguće, ali mislim da ipak nije. :)
Guest- Guest
...definitivno..ali eto neki ga uzdizu zbog et multi kulti promocije i sto je najveci stos matanicevih filmova koji igra non stop na tu kartu..jer valjda jedino moze ovojiti pokoju sporednu nagradu..i hvalisa ti se...inace kad ne snima nesto poput multi kulti filmova npr.seriju novine koje su totalni promasaj i vidljiva je redateljska ogranicenost...inace u zvizdanu kao i u ostalima matanicevim projektima hrvatima je vjecno namjenjena uloga najvecih negativaca..pa cak i u multi kulti vezama gdje su oni ti mahom koji su krivi da veza ne stiman_razbojnik wrote:Zvizdan je totalni promašaj od filma...scena seksa jedino što valjavuksadinare wrote:gledao sam nedugo film 'zvizdan'....i mogu reci da nisam dugo gledao tako propagandisticki film o 'multi kulti'...i opet mahom hrvat je tu veci negativac od srbina...ima nekakvih dijaloga tipa..'a zasto ti kao hrvat nama srbima zelis oduzeti prava'...
2015-09-08
Noor wrote:speare_shaker wrote:
Kad smo kod debota, ako nakon posljednjg NU2 nije shvatio tko je zapravo Hrvoje Hribar, onda je potpuno izgubljen slučaj.
nije, hribara znam još iz škole, inteligentan i lukav ali pokvaren, deboto je plain stupid
Similar topics
» Rekli nema pete kolone u RH-a...HAVC se ispricava(kao) zbog filma '15 minuta...'
» Kritičar i povjesničar filma Daniel Rafaelić upravo je izabran za v.d. ravnatelja HAVC-a
» Za Dane srpskog filma se ima a za Dane hrvatskog filma ne....
» Što je žutarnji prešutio u naslovu?
» Čestitamo Imbexu 15 godina postojanja...
» Kritičar i povjesničar filma Daniel Rafaelić upravo je izabran za v.d. ravnatelja HAVC-a
» Za Dane srpskog filma se ima a za Dane hrvatskog filma ne....
» Što je žutarnji prešutio u naslovu?
» Čestitamo Imbexu 15 godina postojanja...
Page 1 of 2