Europa League 20/21
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Europa League 20/21
A vidi ovoga...Zeko wrote:Glupana forumskog ... Pa igrali su ove sezone u LP i Mesi i Ronaldo ... Pa su kurac odigrali ...Andreas Goldberger wrote:Što, sigurno je išao na kartu omalovažavanja tadašnje LP i prikazivanje iste kao ne jakog natjecanja?!?FRANK wrote:Zekane ne seri. Ni jedne vise.
Bili su u tom natjecanju bili su dobri i ja im cestitam.
A trebas i ti.
Unaprijed isprike onima što ću izostaviti, tada su u četvrtfinalu LP igrali sljedeći igrači:
Van der Sar, Rijkaard, brača De Boer, Seedorf, Davids, Overmars, Kluivert, Savičević, Boban, Desailly, Albertini, Maldini, Baresi, Joao Pinto, Caniggia, George Weah, Stoičkov, Hagi, Eusebio, Koeman, Ziege, Scholl, Diter Frey, Helmer, Asanović, Miki Rapaić i još mnogi drugi...
Ono,kurac od natjecanja...
:(
Guest- Guest
nego sta, jos sam mladafridrih-niche wrote:Peta...Noor wrote:a nije peta, nego osma...al ok...ni to nije bilo loše <3fridrih-niche wrote:Ne znam samo šta lopovima smeta Hajdukova peta pozicija u Europi iz tog doba...
Nisu ni oni loši, ispast će u četvrtfinalu Europske lige...
To je ka da su 40.-i klub Europe, nije loše...
:D
Osma ne može bit nikako...
Naučit ćeš, nema veze...
;)
Boze Casperla javi se
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pa i jesi...Noor wrote:nego sta, jos sam mladafridrih-niche wrote:Peta...Noor wrote:a nije peta, nego osma...al ok...ni to nije bilo loše <3fridrih-niche wrote:Ne znam samo šta lopovima smeta Hajdukova peta pozicija u Europi iz tog doba...
Nisu ni oni loši, ispast će u četvrtfinalu Europske lige...
To je ka da su 40.-i klub Europe, nije loše...
Osma ne može bit nikako...
Naučit ćeš, nema veze...
;)
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Dinamo je favorit za prolaz s obzirom da preko vikenda igra trening utakmicu dok protivnik u primeri ima natjecateljsku utakmicu
Guest- Guest
Svaki daljnji komentar je suvišan.Zeko wrote:
141 HNK Hajduk Split 8,00
33 GNK Dinamo Zagreb 44,50
Dvostruki kriterij, što je to? :)jasambrend wrote:Isto mjerilo je i HNS za repku koristija glede Eura 1996. kad smo ispali od prvaka u četvrtfinalu iako su Nizozemska i Španjolska ispali nakon neriješenog u regularnom tijeku utakmice, al dobro... nećemo o dvostrukim kritetijima sad..
Guest- Guest
Koja nebitna tema...
Nešto poput Kupa velesajamskih gradova, lol...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Koja nebitna tema...
;)
Koji jal tovara , a da su oni igrom slucaja osvojili pretecu kupa uefa ne bi ih se dalo ugasiti s obzirom da qf lige prvaka slave kao osvajanje trofeja koji r.o.u.s.-u nedostaje da bude g.o.a.t.
Guest- Guest
Onda je Trofej Marjana preteča Europske lige, lol...
Al lipo je osvojit trofej...
Posebno kad ti je glavni kvalitet talent za bacanje novčića u zrak, lol...
:^O
Al lipo je osvojit trofej...
Posebno kad ti je glavni kvalitet talent za bacanje novčića u zrak, lol...
:^O
Guest- Guest
Priča se da će ponovo pokrenuti Trofej Marjan. Samo moraju paziti koga pozivaju ako žele osvojiti.
Ma uvik možemo kupit suce, politicko zaleđe, platit predsjedničku kampanju, pa izvuc beneficije iz toga svega za osvojit Trofej Marjana...
<3
<3
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Ma uvik možemo kupit suce, politicko zaleđe, platit predsjedničku kampanju, pa izvuc beneficije iz toga svega za osvojit Trofej Marjana...
<3
12 trofeja marjan..odmah su uz bok realu jer je lp tu negdje po jakosti
Sreca po real da se kup marjan ne igra stalno
Guest- Guest
HNS je močvara, kaj ne? Pa nemreš onda koristiti kriterije močvare kad ti paše, a pljuvati po toj močvari kad ti njezini kriteriji nisu baš po volji ... Eto, to ti je dvostruki kriterij, gluperdo ...Andreas Goldberger wrote:Dvostruki kriterij, što je to?jasambrend wrote:Isto mjerilo je i HNS za repku koristija glede Eura 1996. kad smo ispali od prvaka u četvrtfinalu iako su Nizozemska i Španjolska ispali nakon neriješenog u regularnom tijeku utakmice, al dobro... nećemo o dvostrukim kritetijima sad..
Zeko-
2015-08-26
Manchester United - Granada...smjesi se novi trofej ove sezone...
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique-
2014-04-16
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Europa League 20/21
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» NATIONS LEAGUE
» CHAMPIONS LEAGUE 20/21
» BARCLAY'S PREMIER LEAGUE 22/23