Ima li kraja politickom preseravanju ?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ima li kraja politickom preseravanju ?
socijalne nepravde,kriminala,korupcije je posvuda u svijetu i nitko od toga ne pravi reality show kao jenkiji
Jeleni lopatari rekli da nece igrati, crno zuta japanka predala bez borbe polufinale turnira masters serie,kaze ne igra u znak solidarnosti
Pa jebem vam mater preplacenu licemjernu..onda dajte 99 posto svojih prihoda u dobrotvorne svrhe
Uglavnom sjebali su sport
Btw offtopic ..project cd red koji je napravio witchera i sad pravi cyberpunk je odbio bendati koljeno ...ladno su rekli da se oni ne bave politikom,njihove igre imaju svoj svijet,pricu,poruke te tragiku svojih odluka.
sad ih pokusavaju diskreditirati maksimalno...cestitke poljacima .treba imati cojones i odjebati mainstream ludilo
Jeleni lopatari rekli da nece igrati, crno zuta japanka predala bez borbe polufinale turnira masters serie,kaze ne igra u znak solidarnosti
Pa jebem vam mater preplacenu licemjernu..onda dajte 99 posto svojih prihoda u dobrotvorne svrhe
Uglavnom sjebali su sport
Btw offtopic ..project cd red koji je napravio witchera i sad pravi cyberpunk je odbio bendati koljeno ...ladno su rekli da se oni ne bave politikom,njihove igre imaju svoj svijet,pricu,poruke te tragiku svojih odluka.
sad ih pokusavaju diskreditirati maksimalno...cestitke poljacima .treba imati cojones i odjebati mainstream ludilo
Guest- Guest
Re: Ima li kraja politickom preseravanju ?
NBA mi je skroz ohladio
jako im pada gledanost zbog uvlačenja politike, a oni još dodavaju gas i još malo politike dodaju
čak je Trump realno rekao: ljudima je dosta gledati političara kao mene i nekad žele upaliti TV i gledati neki show, a ne još malo ispiranja mozga..
hahahaha, većina ekipa izglasala da se nastavi sa igranjem u ,,mehuru'' i onda gaybron demonstrativno napusti sastanak na kome se odlučivalo nakon čega se, uprkos volji većine da se nastavi sa igranjem, liga suspenduje.
NBA je postao seljačka prćija veća od fc čergalona...
NBA je postao seljačka prćija veća od fc čergalona...
Guest- Guest
kic wrote:
NBA mi je skroz ohladio
jako im pada gledanost zbog uvlačenja politike, a oni još dodavaju gas i još malo politike dodaju
čak je Trump realno rekao: ljudima je dosta gledati političara kao mene i nekad žele upaliti TV i gledati neki show, a ne još malo ispiranja mozga..
E bas to sto ludi donald kaze
Btw netko bi ih trebao nauciti da je strpljenje vrlina ,da se nesto poruci kad se tocne cinjenice utvrde i kaze hladne glave
Hoce li se gaybron ispricati americkoj policiji ako se utvrdi da su nevini ?
Guest- Guest
Jel ima većih rasista od crnaca? Najveći licemjeri na svijetu. Mrze bijelce više od svega, a bez bijelaca bi živjeli u straćarama od blata.
BLM = KKK
BLM = KKK
scorpion wrote:Jel ima većih rasista od crnaca? Najveći licemjeri na svijetu. Mrze bijelce više od svega, a bez bijelaca bi živjeli u straćarama od blata.
BLM = KKK
Guest- Guest
Neki dan onaj iz kac-a rasisticki vrijeđao doncica ..
Sutra jedan sorry i sve 5
Da je slucajno bilo obrnuto ...lukica bi zavrsio u Igokei u roku godinu dana
Guest- Guest
Jebe se njima, lova sjeda, boje se ozljeda, ovako će dobiti još više reklama...
I svemu ovome James je pokazao neodgovornost prema sportu čiji je “face” i daje si političku težinu u obračunu s Trumpom.
Pazite što pišem, ove prosvjede nakon predsjedničkih izbora nećete gledati.
I svemu ovome James je pokazao neodgovornost prema sportu čiji je “face” i daje si političku težinu u obračunu s Trumpom.
Pazite što pišem, ove prosvjede nakon predsjedničkih izbora nećete gledati.
Guest- Guest
Dybala wrote:
Guest- Guest
Jel ozbiljno?Dybala wrote:
Al ko ga jebe. Kmice imaju u prosjeku niži IQ od bijelaca, ali po pitanju rasizma su space shuttle za bijelce. Pogledaj samo koliku podršku bijelaca imaju. Šta misliš koliku bi oni podršku imali crnaca da je npr. crni policajac ubio nekog bijelog kriminalca?
Tko se pobuni kad je kmica rasist? Boli nekog kurac, jer rasist može bit samo bijelac. U americi crnca ne smiješ krivo pogledat, odma si najebao. Ali kad crnac vrijeđa, pa šta, nije to ništa. Kad vidim bijelce da pišu "black lives matter" po društvenim mrežama, povraća mi se. Odma znam da je glup ko kurac i da nema veze sa mozgom.
Makar kmicama čestitam na tome. Sjebali su ih vrhunski na tu kartu, a ovi se upecali ko pravi debili.
Dybala wrote:kic wrote:
NBA mi je skroz ohladio
Btw netko bi ih trebao nauciti da je strpljenje vrlina ,da se nesto poruci kad se tocne cinjenice utvrde i kaze hladne glave
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
scorpion wrote:Jel ozbiljno?Dybala wrote:
Al ko ga jebe. Kmice imaju u prosjeku niži IQ od bijelaca, ali po pitanju rasizma su space shuttle za bijelce. Pogledaj samo koliku podršku bijelaca imaju. Šta misliš koliku bi oni podršku imali crnaca da je npr. crni policajac ubio nekog bijelog kriminalca?
Tko se pobuni kad je kmica rasist? Boli nekog kurac, jer rasist može bit samo bijelac. U americi crnca ne smiješ krivo pogledat, odma si najebao. Ali kad crnac vrijeđa, pa šta, nije to ništa. Kad vidim bijelce da pišu "black lives matter" po društvenim mrežama, povraća mi se. Odma znam da je glup ko kurac i da nema veze sa mozgom.
Makar kmicama čestitam na tome. Sjebali su ih vrhunski na tu kartu, a ovi se upecali ko pravi debili.
https://www.tmz.com/2020/08/24/montrezl-harrell-apologizes-luka-doncic-bitch-ass-white-boy-comment-nba/
Guest- Guest
river_jude wrote:Dybala wrote:kic wrote:
NBA mi je skroz ohladio
Lik je dobio upozorenje .. zna se kakva su tamo pravila..da ne govorim da je doslovno ignorirao žbire
Guest- Guest
Kaj policajci provode, pravila il zakon? Pistolj je zadnje sredstvo prisile. Nemam pojma dal je kod policajaca u pitanju rasizam, al postupak im je van svake pameti.
2015-08-07
Prometna policija te tamo moze upucati ako ruke nisu na volanu kad ti kazu da to napravis.
S obzirom na stopu kriminala tamo, "postupak" nije van pameti .
Svi vi liberalni puritanci uzmite znacku i odite u ghetto pa mi onda pricajte o savrsenom svijetu
S obzirom na stopu kriminala tamo, "postupak" nije van pameti .
Svi vi liberalni puritanci uzmite znacku i odite u ghetto pa mi onda pricajte o savrsenom svijetu
Guest- Guest
Kakvi jebeni liberalni puritanci, lik je svakak zasluzil privođenje, bilo da su ga svladali pendrekom, šokerom il pepper sprayom, ne sa 7 metaka u leđa pred troje djece.
2015-08-07
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» jel ima kraja
» Revolucija u političkom marketingu-Predsednik pristojne Srbije!
» Bivši premijer Shinzo Abe ustrijeljen na političkom skupu na zapadu zemlje
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Je li HDZ u politickom smislu najzasluzniji za stvaranje hrvatske drzave?'
» '' IZA KULISA SMIŠLJENA PROVOKACIJA ZA BESPLATNU REKLAMU Hasanbegović i Esih žive u 1989. godini, to je jedini način da ostanu kakvom-takvom političkom životu ''
» Revolucija u političkom marketingu-Predsednik pristojne Srbije!
» Bivši premijer Shinzo Abe ustrijeljen na političkom skupu na zapadu zemlje
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Je li HDZ u politickom smislu najzasluzniji za stvaranje hrvatske drzave?'
» '' IZA KULISA SMIŠLJENA PROVOKACIJA ZA BESPLATNU REKLAMU Hasanbegović i Esih žive u 1989. godini, to je jedini način da ostanu kakvom-takvom političkom životu ''
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2