Rusi taracaju Amere u Siriji
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Rusi taracaju Amere u Siriji
AssadNaPodmornici wrote:Sve jedno Ameri su gore na poziv Kurda, to je kao onaj vic, dok zec objasni da nije bik, odoše muda
Kurdi nisu subjekt međunarodnog prava
To je kao da Dodik pozove Rusiju
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
14AssadNaPodmornici wrote:Onda kada ih Ameri ponovo pobiju kako su napravili jednom kada ih je usa stotinjak potamanila, biti će opet kukanja po internetu da su zli Ameri
I to plaćenike,ne regularnu rusku vojskuLeviathan2 wrote:14AssadNaPodmornici wrote:Onda kada ih Ameri ponovo pobiju kako su napravili jednom kada ih je usa stotinjak potamanila, biti će opet kukanja po internetu da su zli Ameri
Guest- Guest
Realno jebes pravo kada je prije par godina ISIS skoro istrebio kurde. To nije bilo samo osvajanje nego genocid i istrebljenje. Kurdima nitko nije htio pomoći. Assad (i da je htio nije mogao), Rusi naravno ne, Turska i ostale muslimanske zemlje su navijale za ISIS, onda ih je doslovno USA spasila od istrebljenja, te i mi iz Eu i Izrael je poslao pomoć, i onda su zajedno USA i Kurdi nakon par godina istrijebili ISIS i tako spasili svijet od te pošasti. I sada oni nisu legalno tamo lol. Usa se ionako pomalo povlači, što ih manje provociraš prije će se povući i manje će pobiti tvojih
Kad Biden pobidi, pa opet Rusi ovak naguze Amere u Siriji, el bu opet navija za Amere đoda, ili ćeš tad zvanično preći navijati za Ruse? :D
predstavnici međunarodne koalicije predvođene Sjedinjenim Državama unapred bili obavešteni o prolasku ruske patrole.
„Bez obzira na to, kršeći postojeće dogovore, američki vojnici su pokušali da blokiraju rusku patrolu.
„Bez obzira na to, kršeći postojeće dogovore, američki vojnici su pokušali da blokiraju rusku patrolu.
mutava baštarda wrote:predstavnici međunarodne koalicije predvođene Sjedinjenim Državama unapred bili obavešteni o prolasku ruske patrole.
Ruje su im iznad glava montirali Mi-8 pa su morali zbrisat.
2018-04-10
Legendovich wrote:I to plaćenike,ne regularnu rusku vojskuLeviathan2 wrote:14AssadNaPodmornici wrote:Onda kada ih Ameri ponovo pobiju kako su napravili jednom kada ih je usa stotinjak potamanila, biti će opet kukanja po internetu da su zli Ameri
I to nakon odobrenja od Ruske vojske (koja je sam htjela naučiti wagnerovce pameti).
2018-04-10
evo ga i kako su pomakli Amere... Mi-8 se parkirao direktno iznad Američkog checkpointa
Last edited by Hektorović on Thu 27 Aug - 13:48; edited 1 time in total
2018-04-10
Na videu se vidi da su s dva oklopnjaka blokirali cestu... Mogli su ih Rusi doslovno zaobići u oklopnjacima preko polja, ali onda ne bi vidjeli bežaniju...
Šta bi tek bilo da je bio neki MI>8
Šta bi tek bilo da je bio neki MI>8
Kad Biden pobidi, pa opet Rusi ovak naguze Amere u Siriji, el bu opet navija za Amere đoda, ili ćeš tad zvanično preći navijati za Ruse? :D
@alpha omega
Ako Biden pobjedi navijam za crnog dzavla.
Kao što ti nebi navija za Iran da padne islamska republika, tako ako padne Trumpov režim, za USA me onda briga kao za lanjski snijeg u Čačku
A što se tiče Rusa i Trumpa, možda si mogao primijetiti da Rusi se trude na sve moguće načine da Trump ponovo dobije izbore
@alpha omega
Ako Biden pobjedi navijam za crnog dzavla.
Kao što ti nebi navija za Iran da padne islamska republika, tako ako padne Trumpov režim, za USA me onda briga kao za lanjski snijeg u Čačku
A što se tiče Rusa i Trumpa, možda si mogao primijetiti da Rusi se trude na sve moguće načine da Trump ponovo dobije izbore
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Poznata mi je jemerička teza o ruskom uplitanju u jemeričke izbore.AssadNaPodmornici wrote:A što se tiče Rusa i Trumpa, možda si mogao primijetiti da Rusi se trude na sve moguće načine da Trump ponovo dobije izbore
Realnost je da Ruse boli kurac. Samo naivac mere mislit da je krampina administracija tu da poboljša odnos sa Rusima.
JasnoAlfaOmega wrote:Poznata mi je jemerička teza o ruskom uplitanju u jemeričke izbore.AssadNaPodmornici wrote:A što se tiče Rusa i Trumpa, možda si mogao primijetiti da Rusi se trude na sve moguće načine da Trump ponovo dobije izbore
Realnost je da Ruse boli kurac. Samo naivac mere mislit da je krampina administracija tu da poboljša odnos sa Rusima.
Rivalstvo određuje geopolitika i različiti interesi
2018-04-10
Nije ali im Trump puno više odgovara nego Biden
Plus republikanci oko Trumpa su skloniji Rusiji.
Kinezima sa druge strane totalno odgovara Biden kojeg su kupili te naravno pola demokratske stranke su pokupili
Kinezima sa druge strane totalno odgovara Biden kojeg su kupili te naravno pola demokratske stranke su pokupili
AssadNaPodmornici wrote:Nije ali im Trump puno više odgovara nego Biden
Vanjsku politiku određuje kongres, senat, state department, pentagon, think thankovi... Trump je poprilično nemoćan bez ostatka elite.
2018-04-10
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:Nije ali im Trump puno više odgovara nego Biden
Vanjsku politiku određuje kongres, senat, state department, pentagon, think thankovi... Trump je poprilično nemoćan bez ostatka elite.
Da ali yodu ne zanima vanjska politika nego ekonomska, njemu je sve u tome koliko je slobodno tržište. Tu počinje i završava :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Svejedno, uz sva ograničenja Trumpa u kreiranju vanjske politike, koja mene zanima više nego ekonomska, Trumpika je svakako bolji izbor.
I držim mu fige.
I držim mu fige.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Po čem? Jedina razlika između Bidena i krampe je što s jednim znaš na čem si, a drugi igra dvostruku igru i šalje oprečne poruke, što je praksa koju je naučio u businessu.AssadNaPodmornici wrote:Nije ali im Trump puno više odgovara nego Biden
Ruse interesuje konkretno kaj radiš, a jedino kaj je za vrime krampine administracije urađeno je ovo:
https://www.brookings.edu/blog/order-from-chaos/2018/09/25/on-the-record-the-u-s-administrations-actions-on-russia/
Rič "sankcije" se spominje najviše puta :D
Vanjsku politiku u USA određuje više Tucker Carlson nego itko. Naravno da je Trump okružen utjecajima ekipe koja profitira od ratova ali situacija se promijenila. Trump je prvi predsjednik USA koji nije pokrenuo novi rat nakon doslovno 80 godina, dakle i te kako se mijenja vanjska politika.
Njemu su recimo uvalili Boltona pa mu je Trump dao nogu u dupe i rekao je na tviteru da je lik samo gurao ratove i ratove. Tucker Carlson je isprašio Boltona par puta
Njemu su recimo uvalili Boltona pa mu je Trump dao nogu u dupe i rekao je na tviteru da je lik samo gurao ratove i ratove. Tucker Carlson je isprašio Boltona par puta
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» USA: Rusi hteli Dog Fight u Siriji, ali mi nismo
» Dok svijet gleda prema Siriji, Rusi kuju planove u Europi
» Hrvatski borbeni robot u Siriji: Rusi ratuju tehnologijom razvijenom u Zagrebu
» VIDEO) RUSI OBJAVILI BRUTALNU STATISTIKU: Evo čime smo i kako oborili američke rakete u Siriji
» Rusi kreću u još snažnije napade na džihadiste u Siriji, najavljuju i do 300 zračnih udara svojih aviona dnevno
» Dok svijet gleda prema Siriji, Rusi kuju planove u Europi
» Hrvatski borbeni robot u Siriji: Rusi ratuju tehnologijom razvijenom u Zagrebu
» VIDEO) RUSI OBJAVILI BRUTALNU STATISTIKU: Evo čime smo i kako oborili američke rakete u Siriji
» Rusi kreću u još snažnije napade na džihadiste u Siriji, najavljuju i do 300 zračnih udara svojih aviona dnevno
Page 2 of 2