uređaje namjerno proizvode da se ne mogu popraviti
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: uređaje namjerno proizvode da se ne mogu popraviti
Dobre tj masne cijene ako se zna da je rad, najam (mozda energija) jeftinija u DNRH.
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
jebote čudiš se ko pura dreku!
voziš specifičan auto, niske produkcije i relativno velike post cijene. kaj bi ti?
voziš specifičan auto, niske produkcije i relativno velike post cijene. kaj bi ti?
2014-12-30
A baš s tim da i ovlašteni servisi koštaju ko svetog petra kajgana, problem je što rade po cjenicima iz matice a 12100 kuna je vani pišljivih 1500€, ajd nije baš pišljivih ali jednom Švabi to i nije tolika katastrofa sve da i mora sam platit...psovat će, jebat će majke ali kad provuće to na 12 rata ne bu se ni sjećal kaj je bilo.
Kod nas je 12 tisućica u kategoriji obrednog samoubojstva...seppuku jebote...
Inače kaj se tiče tih pizdarija od limarije tipa odbojnici, pragovi i sl. ja bi bez kompleksa uzeo zamjenski i dao lakirat privatno, po elementu ti dobar majstor neće uzet više od 900-1000kn i to dobar majstor.
A tek da vozim nešto francusko...pokrpal bi ga Boycie style sa novinama i polakiro sprejem, ionako će riknut elektronika na prvoj kiši...
Kod nas je 12 tisućica u kategoriji obrednog samoubojstva...seppuku jebote...
Inače kaj se tiče tih pizdarija od limarije tipa odbojnici, pragovi i sl. ja bi bez kompleksa uzeo zamjenski i dao lakirat privatno, po elementu ti dobar majstor neće uzet više od 900-1000kn i to dobar majstor.
A tek da vozim nešto francusko...pokrpal bi ga Boycie style sa novinama i polakiro sprejem, ionako će riknut elektronika na prvoj kiši...
Brain32-
2014-04-15
marcellus wrote:p.s. lik mi je pred jedno tri četri godine na parkingu pokupil parkirani auto, japanca. Bil je fer i ostavil mi broj pod brisačem. Jedan ogrebani blatobran i prednji odbojnik (samo vanjska plastika). Račun sa servisa: 12.100 kuna. Na njegovo osiguranje. Samo zamjena dva komada limarije (odnosno jedan komad lima i jedan plastike) i lakiranje samo ta dva komada, niš drugo. Ni farovi nisu stradali, mehanika, hauba, ništ. Katastrofa.
Kad si glup. Svaka budala zna da su dijelovi za japanske aute najskuplji.
crvenkasti-
2014-04-17
Ali japanci nemaju mane. Mene moj nije iznevjerio.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Prodaju nam uređaje koji su programirani da se kvare
» konačno će popraviti stari forum?
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Mujo i Haso: Radnici na Bjelašnici htjeli popraviti stazu pa na kraju uništili liftove
» konačno će popraviti stari forum?
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Mujo i Haso: Radnici na Bjelašnici htjeli popraviti stazu pa na kraju uništili liftove
Page 3 of 3