Šta je s forumom ?
Page 1 of 1
Šta je s forumom ?
Cijeli dan se ne uspjevam ulogirat,evo napokon.
Pomislio sam da sam baniran,ali ne vidim razloga zbog čega,jer u posljednje vrijeme bio sam previše pristojan i kulturan,da bih bio baniran.
Pomislio sam da sam baniran,ali ne vidim razloga zbog čega,jer u posljednje vrijeme bio sam previše pristojan i kulturan,da bih bio baniran.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Šta je s forumom ?
סמאל wrote:Cijeli dan se ne uspjevam ulogirat,evo napokon.
e pa baš zato
meni htjeli isključiti struju jer sam prerano platio račun
opusti se malo, vrijeđaj okolo, priprijeti, budi prost i sve će biti ok
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Cvetko ili Burzum.סמאל wrote:Cijeli dan se ne uspjevam ulogirat,evo napokon.
Pomislio sam da sam baniran,ali ne vidim razloga zbog čega,jer u posljednje vrijeme bio sam previše pristojan i kulturan,da bih bio bani
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Previše podataka. Triba izbrisat pdf Vijesti i politika jednim klikom pa počet ispočetka s nula tema i postova. Prenakrcan je forum podacima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ali kako ću,upristojio sam se na jedvite jade,pa zar opet ?epikur37 wrote:סמאל wrote:Cijeli dan se ne uspjevam ulogirat,evo napokon.
e pa baš zato
meni htjeli isključiti struju jer sam prerano platio račun
opusti se malo, vrijeđaj okolo, priprijeti, budi prost i sve će biti ok
Ili možda,trebam bit nepristojan samo prvih pola sata,ono kao zimi kad upališ motor da malo radi do se ne zagrije.
2015-07-23
Nisu moji neprijatelji.jastreb wrote:Cvetko ili Burzum.סמאל wrote:Cijeli dan se ne uspjevam ulogirat,evo napokon.
Pomislio sam da sam baniran,ali ne vidim razloga zbog čega,jer u posljednje vrijeme bio sam previše pristojan i kulturan,da bih bio bani
Burzum je neprijatelj od Iknara a Cvetko od Kužne Nakaze.
2015-07-23
Ne,to ne.Ako se sve izbriše,kako ću te onda u budućnosti podsjetit što sam govorio,kako kad sam našao onu temu o virusu od prije dvi tri godine.RayMabus wrote:Previše podataka. Triba izbrisat pdf Vijesti i politika jednim klikom pa počet ispočetka s nula tema i postova. Prenakrcan je forum podacima.
2015-07-23
RayMabus wrote:Previše podataka. Triba izbrisat pdf Vijesti i politika jednim klikom pa počet ispočetka s nula tema i postova. Prenakrcan je forum podacima.
Neka ga resetuje, ionako ništa bitno za čuvanje...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Tvoje snage mraka su ga napale...סמאל wrote:Cijeli dan se ne uspjevam ulogirat,evo napokon.
red wolf-
2016-02-10
Pa cijeli dan se želim posvađati s nekim a ne mogu , šteka.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bar da mentalnog bolesnika pošaljem u kurac..i tek sad mogu .
A on sad pere rajngle od večere u nekom restoranu u predgrađu colorada i ne vidi.
Šteta...
A on sad pere rajngle od večere u nekom restoranu u predgrađu colorada i ne vidi.
Šteta...
2015-08-15
Kakav ti sada pa Kolorado pada na pamet...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa gdje li je već onaj cigo zingaro, teksas, misisipi..šta god...Serbinho-3 wrote:Kakav ti sada pa Kolorado pada na pamet...
2015-08-15
crvenkasti wrote:i meni neki kurac šteka
Men se chini da i onoj krmachitzi Kujitzci zashteko dildo ..jedan u shupku a drugi u organu ..Bog te jebo shto su ti sanceroske kad nema kurca onda su dobri i
Zucchini..pa se poslije pitaju zashto im je organ razvaljen.
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
Serbinho-3 wrote:Kakav ti sada pa Kolorado pada na pamet...
Njoj je samo Njemac u glavi..Derventa stari....igrala bi Kolo_rado samo da se nekako izvuche iz te vukojebine::))
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
Page 1 of 1