Što je opet s forumom net.hr ?
Page 1 of 1
Što je opet s forumom net.hr ?
Je li konačno preminuo ? Jučer i danas se uopće ne može ni otvoriti. Prekjučer je štekao sve u 16.
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
Re: Što je opet s forumom net.hr ?
Ma dobro, navikli smo... Mislio sam da su ga malo izbori poremetili, mada sam i sniježnu oluju uzeo u obzir.
2014-11-16
Millenuum bug ??? eh kad je nas dipl. FER-ovac, Načelnik, u to vrime uvjeravo da nam zbog toga ni pegle neće raditi... jasno da sam ga kao pravnik stira u onu stvar jer priča gluposti...a on meni i dalje laprda.... A sve je radilo.. i pegla i pećnice i elektronski satovi...itd---- Poklopio se s ušima !!! Jedino mi nismo radili......ka ni prije, uostalom...stvar je bila ista......
2014-11-16
E vidiš, ipak je millenium bug ufatio bar drugi forum ak ništ drugo..
genitalni_herpes-
2014-04-11
Psa se, trinity, kad ga već imaš, triba i hraniti, a ne mu ni vode ne davati.... kako mu daješ tako ti i vraća.....Ujeda..ali moja mala "prasica" ali, zapravo, Princess, nije takva....ma koje je to milo božje stvorenje.....samo sliči na Psa....ali ona je moj produkt.... totalno !!! Nit grize nit laje, nit ujeda...Dresurom sam uspio uništiti sve pseće karakteristike kod nje.... jedino je ostala ljepotica..... (eh, da mi je to bar uspjelo kod žene )
2014-11-16
zapravo, uspjelo je --- ostala je ljepotica; ali i laje i grize i ujeda.....a lijepo mi je rekla jollie, da ne znam sa ženama.... iako znam s kujama........bugati_2 wrote:Psa se, trinity, kad ga već imaš, triba i hraniti, a ne mu ni vode ne davati.... kako mu daješ tako ti i vraća.....Ujeda..ali moja mala "prasica" ali, zapravo, Princess, nije takva....ma koje je to milo božje stvorenje.....samo sliči na Psa....ali ona je moj produkt.... totalno !!! Nit grize nit laje, nit ujeda...Dresurom sam uspio uništiti sve pseće karakteristike kod nje.... jedino je ostala ljepotica..... (eh, da mi je to bar uspjelo kod žene )
2014-11-16
Viš, ja sam bolje sreće, bar što se pasa tiče. Udomila krasnog psa koji nit laje , nit grize, a umiljat i krasan...malo je tulav istina za lovačkog psa, zato je valjda ostavljen u azilu...bugati_2 wrote:Psa se, trinity, kad ga već imaš, triba i hraniti, a ne mu ni vode ne davati.... kako mu daješ tako ti i vraća.....Ujeda..ali moja mala "prasica" ali, zapravo, Princess, nije takva....ma koje je to milo božje stvorenje.....samo sliči na Psa....ali ona je moj produkt.... totalno !!! Nit grize nit laje, nit ujeda...Dresurom sam uspio uništiti sve pseće karakteristike kod nje.... jedino je ostala ljepotica..... (eh, da mi je to bar uspjelo kod žene )
Trinity-
2014-04-17
bugati_2 wrote:(eh, da mi je to bar uspjelo kod žene ) [You must be registered and logged in to see this image.]
zapravo, uspjelo je --- ostala je ljepotica; ali i laje i grize i ujeda.....a lijepo mi je rekla jollie, da ne znam sa ženama.... iako znam s kujama........
ajd bugati, pa ima još žena...nađeš izdresiranu i mirna bosna...
Trinity-
2014-04-17
Tak je, ravnaj se po sebi...bugati_2 wrote:Polovnjaču, najbolje ????
Trinity-
2014-04-17
Touche...Trinity wrote:Tak je, ravnaj se po sebi...bugati_2 wrote:Polovnjaču, najbolje ????
Guest- Guest
Da, stvarno...što mu je opet ...?
Trinity-
2014-04-17
Šta ?! Opet ?! [You must be registered and logged in to see this image.]
Trinity-
2014-04-17
Agonija se nastavlja. Biće da je Hanžek ostao švorc i da nima par iljada kuna za urediti forum. Ili to i ne želi.....
The service is unavailable.
The service is unavailable.
2014-11-16
Eutanaziju triba legalizirati; kad mi to već nismo sposobni ! Stalno kritikajemo, kritiziramo, naričemo, a od mrtvaca se ne mičemo MI GA SVOJOM GLUPOŠĆU držimo na životu... I Triniti, pitanje je tko vegetira...net.hr ili mi ???Trinity wrote:Da, stvarno...što mu je opet ...?
2014-11-16
Similar topics
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» Šta je s forumom ?
» Koji kurac je sa ovim pederskim forumom
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Šta je s forumom ?
» Koji kurac je sa ovim pederskim forumom
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
Page 1 of 1