Liga Prvaka 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 14
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Liga Prvaka 19/20
Brat Brale wrote:Debil Tuchel stavlja na klupu Veratita, a igraju mu debla od čmarquinhosa i kehrera.
Nepojmljivo.
Ne bi ništa promijenilo, ali nepojmljivo.
Guest- Guest
Ti možeš jedino bit zlovenac gubo malena (i to potomak nekog šiptara koji je odselio u Ljubljanu i otvorio pekaru, a usput silovao neku ciganku). Čuj on švaboEnd wrote:cestitam ti.. zasluzenoFRANK wrote:Ahahahahahahahahahaha.
Cestitkeeeeeee najvecem.klubu na svijetu nakon juventusa.
Ocekivam samoubojstvaaaa na forumu
ti si jedini pravi forumski svabo naravno uz mene. tebi nije problem cestitati.
problem je kad si jedna mala pederska balija umisli da je svabo, nevideni siptarluk
fridrih_niche wrote:Kad se HDZ likvidira?mobiu$ wrote:Andreas Goldberger wrote:Čestitke najboljem hr igraču (već godinama) na LP-a.
Čekamo te u dresu najvećeg kluba.
Možda i zaigra na egzibicijskoj, u sklopu slavlja likvidacije sekte.
To će tribat proslavit...
<3
Ajebiga da, možda će i bit proslava.
Tko zna kakve će bit proslave u 46-om stoljeću.
Guest- Guest
tako je brate srale,verrattia na bekamobiu$ wrote:Brat Brale wrote:Debil Tuchel stavlja na klupu Veratita, a igraju mu debla od čmarquinhosa i kehrera.
Nepojmljivo.
Ne bi ništa promijenilo, ali nepojmljivo.
Guest- Guest
BAYERN JE NOVI PRVAK EUROPE, PERIŠIĆ SLAVI KLUPSKI USPJEH KARIJERE, NJEGOVA ZAMJENA VELIKI JUNAK FINALA!mobiu$ wrote:Andreas Goldberger wrote:Čestitke najboljem hr igraču (već godinama) na LP-a.
Čekamo te u dresu najvećeg kluba.
Možda i zaigra na egzibicijskoj, u sklopu slavlja likvidacije sekte.
Zeko-
2015-08-26
Izdises li stoko eto uskoro i 30 vs 18fridrih_niche wrote:Ovaj naslov se ne priznaje ka neki normalan naslov...
Ovo je pola titule...
Bayern ima 5,5 titula...
I uskoro 7vs 7
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kad smo već na Perišiću idemo dalje:
Trener Bayerna je razočarao Hrvatsku, ali bio je to potez finala!
Zeko-
2015-08-26
Sta to tebi triba znacit.Zeko wrote:Kad smo već na Perišiću idemo dalje:[size=41]Trener Bayerna je razočarao Hrvatsku, ali bio je to potez finala![/size]
Jos jedan hrvat prvak europe i to je jedino bitno
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
scorpion wrote:FRANK wrote:Scorpio daj za brata antisu onu iz Pariza
Paris ist kaputt
2015-09-13
Koji idioti ovi iz Intera.
Najboljeg igrača pošalju na posudbu, oni drugi iza nikad goreg Juventusa, izgube finale EL, a Ivan uzme tri trofeja.
Najboljeg igrača pošalju na posudbu, oni drugi iza nikad goreg Juventusa, izgube finale EL, a Ivan uzme tri trofeja.
Guest- Guest
2015-09-13
Najveca nogometna neznalica je Niche.
Covik se obrukao di je stigao
2015-09-13
7 > 2FRANK wrote:Izdises li stoko eto uskoro i 30 vs 18fridrih_niche wrote:Ovaj naslov se ne priznaje ka neki normalan naslov...
Ovo je pola titule...
Bayern ima 5,5 titula...
I uskoro 7vs 7
Ovo je za Vječnost!
<3
Guest- Guest
Šteta. Sad bi oni dizali klempu i imali bi prvu osvojenu LP u povijesti kluba, a Bayern bi još uvijek bio na 5 osvojenihRayMabus wrote:Šteta šta PSG nije osvojija Ligu prvaka.
Kako san te ubija, majko mila...FRANK wrote:Najveca nogometna neznalica je Niche.
Sanjat ćeš me...
:D
Guest- Guest
Baš mi ništa to ne znači. To je samo replika na tvrdnju dalmatinskih forumskih idiota ničea i ampera kako je Perišić najbolji igrač Hrvatske već godinama. Pokušavam im objasniti da najbolji hrvatski igrač posljednjih 10-.ak godina, a i svih vremena, ne igra u finalima LP po 30-ak minuta i to kao rezervni igrač, već od 1-90-e minute (po potrebi i više) i to nekoliko puta tako. I još i osvoji LP nekoliko puta.FRANK wrote:Sta to tebi triba znacit.Zeko wrote:Kad smo već na Perišiću idemo dalje:[size=41]Trener Bayerna je razočarao Hrvatsku, ali bio je to potez finala![/size]
Jos jedan hrvat prvak europe i to je jedino bitno
Zeko-
2015-08-26
Page 9 of 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 14