Caffe Venus :P
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Caffe Venus :P
AlfaOmega wrote:El odma potrči ili ti sam stavi doznanja da te vidija i da će doći? :Dvenus wrote:Ja bacim sise na stol uz tresak..:P
Odma dođe, ka omađijan, posrće ..zato što mu probudim pradavna potisnuta sjećanja na puna usta nabrekle velike cice sa puno jurećeg toplog mlika...
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Tocno! Lice zene :-)
https://m.vecernji.hr/lifestyle/sto-ste-prvo-ugledali-na-fotografiji-samo-jedan-pojam-otkrit-ce-sto-slijedite-u-zivotu-1431659
Lice žene. Opis je prekamiličan za mene..
Guest- Guest
Zna je Sigmund Freud kaj veli dok mu niko ni virova.venus wrote:AlfaOmega wrote:El odma potrči ili ti sam stavi doznanja da te vidija i da će doći? :Dvenus wrote:Ja bacim sise na stol uz tresak..:P
Odma dođe, ka omađijan, posrće ..zato što mu probudim pradavna potisnuta sjećanja na puna usta nabrekle velike cice sa puno jurećeg toplog mlika...
venus wrote:AlfaOmega wrote:El odma potrči ili ti sam stavi doznanja da te vidija i da će doći? :Dvenus wrote:Ja bacim sise na stol uz tresak..:P
Porko zec ca to citam
Guest- Guest
Atlana wrote:venus wrote:AlfaOmega wrote:
El odma potrči ili ti sam stavi doznanja da te vidija i da će doći? :D
Porko zec ca to citam
Ke čudo e perke? Oli si ti cicala Humanu, a ne pravu punu veliku cicu?
Guest- Guest
Zvala me kolegica sa bivseg posla.
Jako je lose...
Bojim se da si nesto ne napravi...ili da nesto "slucajno" ne pode po zlu jer je jako lose.
Da li da alarmiram nekoga?
Jako je lose...
Bojim se da si nesto ne napravi...ili da nesto "slucajno" ne pode po zlu jer je jako lose.
Da li da alarmiram nekoga?
Guest- Guest
Jako, jako crne misli...fridrih_niche wrote:Šta joj je?
:(
Zabrinjavajuce.
Jecala mi je u telefon.
Boji se. Nitko je ne razumije... Svi kazu da ce biti bolje i da stisne zube, a ne shvacaju u koju je krajnost to otislo. To je jednostavno brutalni mobing...
Guest- Guest
Najbolja odluka zivota mi je bila sto sam se nasrala toj sefici...
Cujem da u firmi jos prica o meni.
A ne vidi kako se sve raspalo...dosla im je nova, nakon 3 dana isla na godisnji do daljnjeg (do kraja probnog rada)...
2 studentice odustale...
Cujem da u firmi jos prica o meni.
A ne vidi kako se sve raspalo...dosla im je nova, nakon 3 dana isla na godisnji do daljnjeg (do kraja probnog rada)...
2 studentice odustale...
Guest- Guest
Opet kažem, zdravlje najpreće. Nima tog posla koji vridi zdravlja. Tak i za tu kolegicu. Ak će neko s oproštenjem svršavat po tebi za siću, ma skini kecelju i ća.
učinila si pravo lady
Ta cura nažalost samo sama sebi pomoći moze.....a za obitelj rijeci nemam....
Ta cura nažalost samo sama sebi pomoći moze.....a za obitelj rijeci nemam....
Guest- Guest
Sjecam se da sam ti prije mj dAna i ja plakala.
Ali imala si pravo... S takvog posla otici je blagoslov.
A neke od njih su sutile, dok se po meni gazilo... Na kraju sam shvatila da su uplasene, u kreditima, a neke nemaju ni za kruh.
Kada sam usla u to sto sam usla, usla sam sama i to je ok...
Moja dusa je cista.
Ali imala si pravo... S takvog posla otici je blagoslov.
A neke od njih su sutile, dok se po meni gazilo... Na kraju sam shvatila da su uplasene, u kreditima, a neke nemaju ni za kruh.
Kada sam usla u to sto sam usla, usla sam sama i to je ok...
Moja dusa je cista.
Guest- Guest
Atlana wrote:Kako mislis za obitelj?
Njena obitelj sto govori šuti i trpi
Znam da je na početku strah i tjeskoba,ali lady moja,život u strahu nije život,to je samo preživljavanje,sjeti se toga u krizama
Guest- Guest
Isla sam joj odnijeti kolac.
....ova da joj je rekla "mogla si se makar nasminkati za posao, sutra se nasminkaj...
Da bih rijec rekla.
....ova da joj je rekla "mogla si se makar nasminkati za posao, sutra se nasminkaj...
Da bih rijec rekla.
Guest- Guest
Moxylicious wrote:Atlana wrote:Kako mislis za obitelj?
Njena obitelj sto govori šuti i trpi
Znam da je na početku strah i tjeskoba,ali lady moja,život u strahu nije život,to je samo preživljavanje,sjeti se toga u krizama
Obitelj, buduci muz...
Ima svakakve misli po glavi.
Ne zelim ih ni izgovoriti...
Guest- Guest
I to je normalno imati svakakve misli.....normalno je da se u govnima osjecamo govnasto....pomozi joj koliko možeš....
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Page 47 of 50