Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske.
Page 23 of 28
Page 23 of 28 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28
Re: Turizam ne može biti temelj ničije ekonomije , pa ni hrvatske.
Pa naručiš pizzu,niti se zajebaješ oko pripreme,niti poslije oko pranja suđa.RayMabus wrote:Blago mamuran. Najviše sam gladan. A ne da mi se ništa jesti pa moran nešto na silu marendat.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa ja sam vrlo često bio baniran od one Bolejn.Maggie19 wrote:Mogli bismo vas vise od pola banirat tako, jastrebe. ;-)
Uglavnom kad bih pijan istaknuo nešto o Hrvatima ili čak o Čečenima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Danas je dan za ništa. Vrtit se po kući pa na kupanje pa pivca i jedino šta danas ima zanimljivo je liga prvaka u 21 sat Pariz i Minhen. To su taki dani. Nema ničega. Dobro da ima i ova utakmica. Bar nešto čekaš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Opet namjeravaš lokati???RayMabus wrote:Danas je dan za ništa. Vrtit se po kući pa na kupanje pa pivca
2014-04-22
inače si kao trezan?jastreb wrote:Pa ja sam vrlo često bio baniran od one Bolejn.Maggie19 wrote:Mogli bismo vas vise od pola banirat tako, jastrebe. ;-)
2014-12-30
Trijezan i trezven.veber wrote:inače si kao trezan?jastreb wrote:Pa ja sam vrlo često bio baniran od one Bolejn.Maggie19 wrote:Mogli bismo vas vise od pola banirat tako, jastrebe. ;-)
Za razliku od tebe koji si pijan trešten.
2014-04-22
Pa samo 2 litre. Jučer san ih popija šest.jastreb wrote:Opet namjeravaš lokati???RayMabus wrote:Danas je dan za ništa. Vrtit se po kući pa na kupanje pa pivca
2014-04-11
Pa stvarno je.Neki sumoran dan.Ne da mi se ništa,nemam inspiracije.Ne znam šta da radim.RayMabus wrote:Danas je dan za ništa. Vrtit se po kući pa na kupanje pa pivca i jedino šta danas ima zanimljivo je liga prvaka u 21 sat Pariz i Minhen. To su taki dani. Nema ničega. Dobro da ima i ova utakmica. Bar nešto čekaš.
2015-07-23
Idi u kafanu.סמאל wrote:Pa stvarno je.Neki sumoran dan.Ne da mi se ništa,nemam inspiracije.Ne znam šta da radim.RayMabus wrote:Danas je dan za ništa. Vrtit se po kući pa na kupanje pa pivca i jedino šta danas ima zanimljivo je liga prvaka u 21 sat Pariz i Minhen. To su taki dani. Nema ničega. Dobro da ima i ova utakmica. Bar nešto čekaš.
Ovo o čemu sad pišeš,kao dosadno je i sumorno,nemam šta radit i sl...
To su prvi znaci alkoholizma.
Sad ćeš za svoje opijanje okriviti tmuran dan,nedostatak inspiracije i šta ti ja znam što sve ne.
2014-04-22
Oženi se.סמאל wrote:Pa stvarno je.Neki sumoran dan.Ne da mi se ništa,nemam inspiracije.Ne znam šta da radim.RayMabus wrote:Danas je dan za ništa. Vrtit se po kući pa na kupanje pa pivca i jedino šta danas ima zanimljivo je liga prvaka u 21 sat Pariz i Minhen. To su taki dani. Nema ničega. Dobro da ima i ova utakmica. Bar nešto čekaš.
2014-04-11
Dan je odličan. Dan za ništa to ti je slow motion. Nije dosadan nego je to takvi dan. Dan za ništa.סמאל wrote:Pa stvarno je.Neki sumoran dan.Ne da mi se ništa,nemam inspiracije.Ne znam šta da radim.RayMabus wrote:Danas je dan za ništa. Vrtit se po kući pa na kupanje pa pivca i jedino šta danas ima zanimljivo je liga prvaka u 21 sat Pariz i Minhen. To su taki dani. Nema ničega. Dobro da ima i ova utakmica. Bar nešto čekaš.
2014-04-11
napiše alkić i ostane živ.jastreb wrote:Trijezan i trezven.veber wrote:inače si kao trezan?jastreb wrote:Pa ja sam vrlo često bio baniran od one Bolejn.Maggie19 wrote:Mogli bismo vas vise od pola banirat tako, jastrebe. ;-)
Za razliku od tebe koji si pijan trešten.
2014-12-30
Ti kao književnik trebao bi znat kako je to kad te uhvati stvaralačka praznina.jastreb wrote:Idi u kafanu.סמאל wrote:Pa stvarno je.Neki sumoran dan.Ne da mi se ništa,nemam inspiracije.Ne znam šta da radim.RayMabus wrote:Danas je dan za ništa. Vrtit se po kući pa na kupanje pa pivca i jedino šta danas ima zanimljivo je liga prvaka u 21 sat Pariz i Minhen. To su taki dani. Nema ničega. Dobro da ima i ova utakmica. Bar nešto čekaš.
Ovo o čemu sad pišeš,kao dosadno je i sumorno,nemam šta radit i sl...
To su prvi znaci alkoholizma.
Sad ćeš za svoje opijanje okriviti tmuran dan,nedostatak inspiracije i šta ti ja znam što sve ne.
Likovnim umjetnicima je još i teže kad ih snađe inspiracijski vakum.
No,mislim kako književnici više loču,jer ih alkohol potakne na razmišljanje,dok za mene je to kontraproduktivno,tek ako se naločem izgubio bih fokus.
2015-07-23
Jeli me to prosiš ?RayMabus wrote:Oženi se.סמאל wrote:Pa stvarno je.Neki sumoran dan.Ne da mi se ništa,nemam inspiracije.Ne znam šta da radim.RayMabus wrote:Danas je dan za ništa. Vrtit se po kući pa na kupanje pa pivca i jedino šta danas ima zanimljivo je liga prvaka u 21 sat Pariz i Minhen. To su taki dani. Nema ničega. Dobro da ima i ova utakmica. Bar nešto čekaš.
2015-07-23
Pa nisan ja žena. Reka si da ti je dosadno pa san ti reka da se oženiš. Neće ti onda bit dosadno kad te ta ucjepi.
2014-04-11
Nema veze što nisi,oženim se za tebe pa ćemo obojica biti moderni i u trendu.RayMabus wrote:Pa nisan ja žena. Reka si da ti je dosadno pa san ti reka da se oženiš. Neće ti onda bit dosadno kad te ta ucjepi.
Pravi razlog moje bezvoljnosti je taj što mi je jedan projekat propao na samom startu.
Možda ne bih trebao pisati javno,ali ajd,mogu u kratkim crticama.
Napravio sam jednu ,,molitvenu grupu'' molitvene zajednice,međutim palotinci iz južnoafričke republike prijavili su da se lažno koristim identitetom jednog od njihovih službenika.
Sve sam lijepo razradio,potrudio se i onda čorak u samom startu,zato sam sad zapao u umjetničku krizu.
2015-07-23
rugala se sova sjenici a oba imaju dioptriju dna od pivske boce , urnebesno smijesnoveber wrote:inače si kao trezan?jastreb wrote:Pa ja sam vrlo često bio baniran od one Bolejn.Maggie19 wrote:Mogli bismo vas vise od pola banirat tako, jastrebe. ;-)
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ja sam jutros plivao 1,5 km...popio pivu
pa otišao do susjeda ribara na vezu, ponio sebi i njemu još po jednu...na njegovoj barci sašili
doma
ubio oko
sad imam jednu sobu riješiti i čašu ću ladnog crnjaka
uobičajena lijena nedjelja
pa otišao do susjeda ribara na vezu, ponio sebi i njemu još po jednu...na njegovoj barci sašili
doma
ubio oko
sad imam jednu sobu riješiti i čašu ću ladnog crnjaka
uobičajena lijena nedjelja
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tko su sad ti palotinci?סמאל wrote:
Napravio sam jednu ,,molitvenu grupu'' molitvene zajednice,međutim palotinci iz južnoafričke republike prijavili su da se lažno koristim identitetom jednog od njihovih službenika.
Sve sam lijepo razradio,potrudio se i onda čorak u samom startu,zato sam sad zapao u umjetničku krizu.
Kakva molitvena zejdnica? Jesi li opet se htio infiltrirati među katolike?
2014-04-22
Meni je svaki dan nedilja.
2014-04-11
Čudno da ne znaš kako je to cijeli red,kao dominikanci,franjevci.jastreb wrote:Tko su sad ti palotinci?סמאל wrote:
Kakva molitvena zejdnica? Jesi li opet se htio infiltrirati među katolike?
Drugi put moram bit oprezniji,a ne ovako kad sve hoćeš što prije.
Nisam više strpljiv kao nekad prije,jer samo strpljivošću i dosljednošću uspiješ prodati nešto,kao onomad kad su me na forumu krstarica pozvali u zatvorene četničke forume i grupe,jer sam dosljednjim i racionalnim dugogodišnjim pisanjem promonarhističkog Srbina iz Hrvatske,zaslužio tu pozivnicu.
2015-07-23
Page 23 of 28 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28
Similar topics
» Nekretnine temelj njemačke ekonomije
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Plenkovci se žali da ga jebe kabala po briselskim hodnicima jer ne želimo biti ničije topovsko meso i ulaziti u rat koji nas se ne tiče
» Milanovic konacno moze prestati biti lazni ljevicar te moze biti tudjmanist
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» Plenkovci se žali da ga jebe kabala po briselskim hodnicima jer ne želimo biti ničije topovsko meso i ulaziti u rat koji nas se ne tiče
Page 23 of 28