Prgomet:Karamarko vratio u stranku dio kadrova koji su odgovorni za nesrecu Hrvata u BiH
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Prgomet:Karamarko vratio u stranku dio kadrova koji su odgovorni za nesrecu Hrvata u BiH
Po izvodjenju zlodjela i nacinu izvrsenja nadmasili i isilovce u nekim stvarima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Prgomet:Karamarko vratio u stranku dio kadrova koji su odgovorni za nesrecu Hrvata u BiH
vuksadinare wrote:..ne mos naravno..nisi stradao od njih..nisu ti kucu spalili,protjerali te i pola familije pobili a neke i motornim pilama pili li kao u vocinu...ili zakucali trudnu zenu i rasporili je kao u daljuepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ti jos nisi skuzio nista ovih godina o epikuru....miliji mu tudjin nego njegov...valjda jedini ili jedan od rijetkih koji ne kuzi da i ruse i srbe boli kiki za nekakvu krscansku ekumenu jer i sami nisu neki vjernici....njihova politika de vecinom bazira na nacionalnoj osnovi i interesima...za razliku od hrvata koji imaju uz nacionalni i jak krscanski identitet...opisao bi to ovako i srbi i rusi daju prioritet prije nacionalnim intrresima nego na nekoj vjerskoj osnovi...ntre911 wrote:Pa što je iracionalno u onome što sam napisao? Nisi glup dapače veoma inteligentan pa ne kužim kako možerš izbrisati ono što se dogodilo i prikrpiti se krvniku jer misliš da će u budućnosti biti drugačije.epikur37 wrote:tre s tobom je racionalna rasprava na ovu temu jako teška, pa možemo se samo cimati onako ili o nečem drugom pričati.
Ja vašu opsesiju Srbima ne mogu dijeliti a još manje zbog nje pristati na konačnu izdaju HercegBosanaca.
E točno niti su vas muslimani ugrožavali. Vas barem danas Srbi ne ugrožavaju ali HercegBosance muslimani dan danas pritišću.
Tak da ono, svatko ima svoju brigu i interese i saveze.
pošteno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Od kud ti znas da nas ne ugrpzavaju?..imas dokaze?....srbija je u zadnjih godinu dana izvrsila tri vojne vjezbe uz samu granicu s hrvatskom...prije tri godine otkriven kamp parapostrojbe sastavljene vecinom od srba iz bivse krajine i srpske..kod apatina uz samu granicu...
2015-09-08
Srpski akademik beckovic matija nakon oluje porucio hrvatima i hrvatskoj..jos nista nije gotovo cerat cemo se jos pa ako treba i za pedeset godina
2015-09-08
Nisu to strahovi, povijest je učiteljica života i ko dva puta stane na iste grablje niti ne zaslužuje bolje nego da dobije po pički.epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Ti jos nisi skuzio nista ovih godina o epikuru....miliji mu tudjin nego njegov...valjda jedini ili jedan od rijetkih koji ne kuzi da i ruse i srbe boli kiki za nekakvu krscansku ekumenu jer i sami nisu neki vjernici....njihova politika de vecinom bazira na nacionalnoj osnovi i interesima...za razliku od hrvata koji imaju uz nacionalni i jak krscanski identitet...opisao bi to ovako i srbi i rusi daju prioritet prije nacionalnim intrresima nego na nekoj vjerskoj osnovi...ntre911 wrote:Pa što je iracionalno u onome što sam napisao? Nisi glup dapače veoma inteligentan pa ne kužim kako možerš izbrisati ono što se dogodilo i prikrpiti se krvniku jer misliš da će u budućnosti biti drugačije.epikur37 wrote:tre s tobom je racionalna rasprava na ovu temu jako teška, pa možemo se samo cimati onako ili o nečem drugom pričati.
Ja vašu opsesiju Srbima ne mogu dijeliti a još manje zbog nje pristati na konačnu izdaju HercegBosanaca.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» HDZ vratio Prgometa i Kujundžića u stranku!
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» POMAMA HNS-ovaca NA NATJEČAJ ZA DRŽAVNU SLUŽBU U FONDU KOJI VODI HNS-ovac Niz stranačkih kadrova prošao prvi krug: 'Gledajte, stručan sam!'
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Prvi svecenik koji je javno detektirao HDZ kao lijevu stranku
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» POMAMA HNS-ovaca NA NATJEČAJ ZA DRŽAVNU SLUŽBU U FONDU KOJI VODI HNS-ovac Niz stranačkih kadrova prošao prvi krug: 'Gledajte, stručan sam!'
» bez obzira što među aktivnim korisnicima samo 5 % čine ljudi koji iskazuju zavjerničke načine razmišljanja, oni su odgovorni za 64 % svih komentara.
» Prvi svecenik koji je javno detektirao HDZ kao lijevu stranku
Page 2 of 2