Prebili mladica kod Benkovca jer prica ekavicom
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Prebili mladica kod Benkovca jer prica ekavicom
Zar ti nije bilo lakše da si rekao starom,,Ćaća,ja će se vjennčat za drugog muškarca'' i možda bi te onda ostavio na miru.RayMabus wrote:Iša se kačit sa sinom jer neće da se ženi pa će on nešto upira
Evo sad od nikad kažnjavanog imaš sina obiteljskog nasilnika
Aj počmo opet
Zapalit ću ti kuću
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Zašto bi se vjenča za drugog mupkarca ?
Pa.živi s menom. Zna da me ništa ne zanima. Ni muški ni ženski. Non stop san doma.
Pa.živi s menom. Zna da me ništa ne zanima. Ni muški ni ženski. Non stop san doma.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa ako ništa,onda radi finte si trebao reći da si peder,da vidiš kako će reagirat i hoće li ti dosađivat sa ženidbom i dicom.RayMabus wrote:Zašto bi se vjenča za drugog mupkarca ?
2015-07-23
To san staroj reka da mi se skine s kurca.
2014-04-11
Ma pusti ih u kurac i jedno i drugo. Nervozna starčad koja me uzela zdravo za gotovo pa mene se ne treba ništa pitat pa oni po svome kontra mene i na kraju blokada svega.
Sad im psiha radi jer jedini sin a ima nekretnina a zatvorija se u kuću a nigdi ženske godinama.
To njima psiha sad puca.
Sad im psiha radi jer jedini sin a ima nekretnina a zatvorija se u kuću a nigdi ženske godinama.
To njima psiha sad puca.
2014-04-11
i kako je reagiralaRayMabus wrote:To san staroj reka da mi se skine s kurca.
2015-07-23
?סמאל wrote:i kako je reagiralaRayMabus wrote:To san staroj reka da mi se skine s kurca.
Nemam pojma. Otiša san ća kad san joj to reka. Nemam ja s njom ništa. Vidilo smo se deset puta u deset godina. Jednom godišnje se vidimo kad je neka šema s rodbinom pa se onda ona pojavi tu i onda isto ne pričamo.
Ona nije dio mog života više.
2014-04-11
Ovo je odlično sklepano!!!RayMabus wrote:
Ovo ću ubaciti u jednu pjesmu koju kanim poslati jednom poznatom pjevaču narodne muzike iz Srbije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne možeš.Longi polaže copyright na to,izuzev ako ti da pismenu autorizaciju.jastreb wrote:Ovo je odlično sklepano!!!RayMabus wrote:
Ovo ću ubaciti u jednu pjesmu koju kanim poslati jednom poznatom pjevaču narodne muzike iz Srbije.
2015-07-23
Rastali smo se. Svak na svoju stranu. Ne dijelimo više isti stan i režije za struju.
Odavno.
Odavno.
2014-04-11
Polako s tom strujom.Vi galaktičari lako popizdite zbog računa za struju.RayMabus wrote:Rastali smo se. Svak na svoju stranu. Ne dijelimo više isti stan i režije za struju.
Odavno.
2015-07-23
Pa neka i on taj stih ubaci negdje i pošalje klapi "Stina pradidova" iz Kaštela.סמאל wrote:Ne možeš.Longi polaže copyright na to,izuzev ako ti da pismenu autorizaciju.jastreb wrote:Ovo je odlično sklepano!!!RayMabus wrote:
2014-04-22
Neke ljude je lakše potirat iz kuće nego se s njima raspravljat a njihova mora biti zadnja.
Kad ne ide ne ide. Rastava.
Kad ne ide ne ide. Rastava.
Last edited by RayMabus on 17/8/2020, 21:54; edited 1 time in total
2014-04-11
Longi,voliš li ti narodnjake?RayMabus wrote:Rastali smo se. Svak na svoju stranu. Ne dijelimo više isti stan i režije za struju.
Odavno.
2014-04-22
Ako ima dobar ritam.jastreb wrote:Longi,voliš li ti narodnjake?RayMabus wrote:Rastali smo se. Svak na svoju stranu. Ne dijelimo više isti stan i režije za struju.
Odavno.
2014-04-11
Vidi se.RayMabus wrote:Ako ima dobar ritam.jastreb wrote:Longi,voliš li ti narodnjake?RayMabus wrote:Rastali smo se. Svak na svoju stranu. Ne dijelimo više isti stan i režije za struju.
Odavno.
Evo ovih zadnjih nekoliko postova kao da su ispali iz starijih pjesama Miroslava Ilića, Marinka Rokvića,ili Tozovca.
2014-04-22
Ne znam kako netko može slušat taj šrot.
2015-07-23
narodnjaci imaju svi isti ritam i iste riječi.RayMabus wrote:Ako ima dobar ritam.jastreb wrote:Longi,voliš li ti narodnjake?RayMabus wrote:Rastali smo se. Svak na svoju stranu. Ne dijelimo više isti stan i režije za struju.
Odavno.
Čuo si jednog čuo si sve.
Možda ono srpsko smeće koje slušaju oni sa Ozrena ,Majevice,Usore i Posavine,uz pratnju šargija i violina.danni1 wrote:narodnjaci imaju svi isti ritam i iste riječi.RayMabus wrote:Ako ima dobar ritam.jastreb wrote:Longi,voliš li ti narodnjake?RayMabus wrote:Rastali smo se. Svak na svoju stranu. Ne dijelimo više isti stan i režije za struju.
Odavno.
Čuo si jednog čuo si sve.
Narodnjaci su potpuno različiti i po ritmu,instrumentariju,tematici,tekstovima, brzini,osjećajnosti isl.
2014-04-22
Kaže lik koji obožava Milu Kitića.סמאל wrote:Ne znam kako netko može slušat taj šrot.
2014-04-22
Pa ja skoro da niti ne znam tko je taj.Čuo sam za njega ,ali ne sjećam se da sam slušao.jastreb wrote:Kaže lik koji obožava Milu Kitića.סמאל wrote:Ne znam kako netko može slušat taj šrot.
Nađem se nekad u društvu gdje sviraju cajke,ali niti znam tko ih pjeva,niti me interesira.
2015-07-23
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Počelo suđenje Culejevom sinu i njegovoj ekipi, brutalno su prebili mladića
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» Šipkama prebili mladog Vukovarca
» Priča o neracionalnoj, sfušanoj i prezaduženoj Muzičkoj akademiji naprosto je priča o našoj državi
» priča o Škorinoj političkoj karijeri priča je o gubitništvu
» Karamarko: Tko priča protiv HDZ-a, priča protiv vlastitog naroda
» Šipkama prebili mladog Vukovarca
Page 3 of 4