Pitanje za milijun dolara
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pitanje za milijun dolara
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Pijeteta*FRANK wrote:Iz epiteta prema srcima enda i nicheta mecu ih vise ismijavati ali necu ni manje
:D
Guest- Guest
pišanje švaba po brazilcima u njihovom dvorištu je nenadmašno. brazilci su no1 na svjetskom tko je ta barcelona u ligi prvaka ovo je samo još jedan šamar u nizu
Ovo mi je draze i finije bilo gledat nego one cifutske izrode kako kmece u auswitzubafalo wrote:pišanje švaba po brazilcima u njihovom dvorištu je nenadmašno. brazilci su no1 na svjetskom tko je ta barcelona u ligi prvaka ovo je samo još jedan šamar u nizu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zanimljivo kako je Muller zabijao Barceloni u onoj sramoti 2013. i Brazilu 2014. i jučer opet Barceloni. Kakva klasa.
Ante, nešto razmišljam, pa jebeš mi sve ako djedovi Mullera i Neuera nisu nosili SS uniforme. Pa vidiš im na facama da su pravi nacisti
Nego sta su bili nego Nasi.scorpion wrote:Ante, nešto razmišljam, pa jebeš mi sve ako djedovi Mullera i Neuera nisu nosili SS uniforme. Pa vidiš im na facama da su pravi nacisti
Pogledaj samo face.
Lahm Schweini Muller Neuer Schurle.
Arijevci pravi.
Pa tek covjek koji je unistio snove messiju zvan Gotze
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pa čak i Ter Stegen, nije on Neueru ni do koljena, ali lik je nacist i ne znam odakle budala završi u ciganskom klubu?! Pa bolje da je u Bayernu rezerva Neueru, nego što brani za ove cigane.FRANK wrote:Nego sta su bili nego Nasi.scorpion wrote:Ante, nešto razmišljam, pa jebeš mi sve ako djedovi Mullera i Neuera nisu nosili SS uniforme. Pa vidiš im na facama da su pravi nacisti
Pogledaj samo face.
Arijevci pravi.
U svakom zitu imas kukolja. Sjetimo se one gnjide koja je pokusala ubiti Vodju..scorpion wrote:Pa čak i Ter Stegen, nije on Neueru ni do koljena, ali lik je nacist i ne znam odakle budala završi u ciganskom klubu?! Pa bolje da je u Bayernu rezerva Neueru, nego što brani za ove cigane.FRANK wrote:Nego sta su bili nego Nasi.scorpion wrote:Ante, nešto razmišljam, pa jebeš mi sve ako djedovi Mullera i Neuera nisu nosili SS uniforme. Pa vidiš im na facama da su pravi nacisti
Pogledaj samo face.
Arijevci pravi.
2015-09-13
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kineskinji koja je namlatila napadača donirali milijun dolara
» Kinez živio u stanu sa 31 milijun dolara u novčanicama od po 100 kineskih Juana
» Ruski poduzetnik nudi milijun dolara onome tko uhiti Vladimira Putina: 'Traži se živ ili mrtav'
» Užas: Supruga ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog, Elena, potrošila je više od milijun dolara na Cartierov nakit u New Yorku
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Kinez živio u stanu sa 31 milijun dolara u novčanicama od po 100 kineskih Juana
» Ruski poduzetnik nudi milijun dolara onome tko uhiti Vladimira Putina: 'Traži se živ ili mrtav'
» Užas: Supruga ukrajinskog predsjednika Vladimira Zelenskog, Elena, potrošila je više od milijun dolara na Cartierov nakit u New Yorku
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2