Znaci
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Znaci
Jebolijim pas mater mrtvu i nogometu i instanci iznad svega. Smanji place i daj otkaze zbog korone ljudima koji su i ovak u kurcu, al nogometasima se ne diraj u ugovor i prava! Makar nisu igrali i makar im niko ne dolazi na tekme. Di je tu drzava?
Smanjiti place svim neinteligentnim natjerivacima lopte, razliku u dobrotvorne svrhe.
Ljudi su idioti
Smanjiti place svim neinteligentnim natjerivacima lopte, razliku u dobrotvorne svrhe.
Ljudi su idioti
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Re: Znaci
https://www.google.com/amp/s/theshortfuse.sbnation.com/platform/amp/2020/8/5/21356045/arsenal-redundancy-55-employees-fired-let-go-covid-19-finances-mesut-ozil-stan-kroenke
2015-08-07
Kakve sirotinje ljudske SVI nogometasi, kao sto nice rece, bacaj napalm!!!
2015-08-07
?
Govoris o cmarsenalu ?
Pa skauti i ti ostali su im tehnoloski visak ,da se kod nas racionalno razmislja uhljebi bi odavno bili na burzi rada.
Sorry ,ali nosioci usluge i proizvoda su na kraju nogometasi i zasluzeno uzimaju najveci dio kolaca
Ne zivimo u solhozima/kolhozima iako to jedna zg struja jako zagovara
Moze biti nepravedno ,ali to je trziste rada
Ni mene nitko ne pita zasto sam potplacen u RH naspram ostatka EU
Govoris o cmarsenalu ?
Pa skauti i ti ostali su im tehnoloski visak ,da se kod nas racionalno razmislja uhljebi bi odavno bili na burzi rada.
Sorry ,ali nosioci usluge i proizvoda su na kraju nogometasi i zasluzeno uzimaju najveci dio kolaca
Ne zivimo u solhozima/kolhozima iako to jedna zg struja jako zagovara
Moze biti nepravedno ,ali to je trziste rada
Ni mene nitko ne pita zasto sam potplacen u RH naspram ostatka EU
Guest- Guest
river_jude wrote:Kakve sirotinje ljudske SVI nogometasi, kao sto nice rece, bacaj napalm!!!
Guest- Guest
Arsenal je sam primjer.
Sve kaj si rekel stoji kad je normalna situacija.al sad nije.
Sve jasno, ustvari dolzimo do zakljucka da su nogometasi dubrad nimalo senzibilizirana s ostatkom svijeta koji ih placa. A debili se i dalje kunu u svoje zvijezde i klubove
Sve kaj si rekel stoji kad je normalna situacija.al sad nije.
Sve jasno, ustvari dolzimo do zakljucka da su nogometasi dubrad nimalo senzibilizirana s ostatkom svijeta koji ih placa. A debili se i dalje kunu u svoje zvijezde i klubove
2015-08-07
Jedna od rijetkih dobrih nuspojava korona virusa jest da će, barem na par godina, tržište nogometaša i njihove plaće svesti na normalu.
Ali nogomet nije najveći problem, ili američki nogomet.
Najplaćeniji sportaši na svijetu su igrači baseballa (da, da), a ni NBA nije nešto, po klubovima gledano, solventna bez iznimke. Nije problem dati hrpu para LeBronu, problem je platiti ekipu s klupe 7-9 milijuna dolara, a oni mašu ručnicima i vješaju se jedni o druge.
Najplaćeniji sportaši na svijetu su igrači baseballa (da, da), a ni NBA nije nešto, po klubovima gledano, solventna bez iznimke. Nije problem dati hrpu para LeBronu, problem je platiti ekipu s klupe 7-9 milijuna dolara, a oni mašu ručnicima i vješaju se jedni o druge.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Jedna od rijetkih dobrih nuspojava korona virusa jest da će, barem na par godina, tržište nogometaša i njihove plaće svesti na normalu.
Uuh rodjo, da znaš koliko je NBA digao plate. Sada svaki klošar ima 10+ miliona ugovor...
Guest- Guest
kic wrote:
oladio mi je NBA s ovim crnačkim BLM glupostima lagano..
Jedino jokara legenda ne učestvuje u tim cirkusima...
Guest- Guest
americki sport mi je bio drag jer su napravili show, svijet u koji mozes pobjec i zaboravit na sve
a sad su nakrcali politicke poruke i agende u nj, ko europljani, ma puna mi je kapa toga
kic wrote:
americki sport mi je bio drag jer su napravili show, svijet u koji mozes pobjec i zaboravit na sve
a sad su nakrcali politicke poruke i agende u nj, ko europljani, ma puna mi je kapa toga
Guest- Guest
rashford otkad je počeo sa aktivizmom propao u formi. ne mogu ti crnci igrat i mislit u isto vrijeme valja izabrat
ozil je potpisao ugovor i ima pravo na sve šta piše unutra ako ima tko će mu plaćat. za otkaze ostalima su odgovorni vlasnici koji mogu sebi smanjit milijarde bonusa i problem riješen.. inače slažem se da je turski isprdak ali budala ako spusti jednu funtu
bafalo wrote:rashford otkad je počeo sa aktivizmom propao u formi. ne mogu ti crnci igrat i mislit u isto vrijeme valja izabrat
lol
fridrih_niche wrote:Amerikanci + sport = idiotizam
<3
Bas pricas gluposti ,najuređenije sportske lige su NHL i NBA
A da ne govotim o kraljici sportova -atletici ,kao i ostalim bazicnim sportovima,plivanje,gimnastika,etc kao i zimski sportovi
Jenkiji su kompetitivni i kroz sport nastoje pokazati superiornost ,njeguju duh fair playa i iskonskog sportskog duha neovisno o parama koje sad kroz sport okrecu
Jedina zemlja sa slicnim postulatima i tradicijom bodrenja sportasa je Njemacka
Guest- Guest
Similar topics
» Vikend...a znamo sta to znaci
» GOT (to znači Igra Prijestolja)
» Znači li ovo da je čovjek alkoholičar?
» Šta znači Dodikovo 'ići do kraja'?
» imbex kmeči, znači dobro je...
» GOT (to znači Igra Prijestolja)
» Znači li ovo da je čovjek alkoholičar?
» Šta znači Dodikovo 'ići do kraja'?
» imbex kmeči, znači dobro je...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1