Znači li ovo da je čovjek alkoholičar?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 1 of 1
Re: Znači li ovo da je čovjek alkoholičar?
živim sam, ali nosim svakog tjedna mami prat robu i onda mi pere mozak kao kad ću se oženit i da me ni jedna neće jer sam pijanac, a ja tu i tamo izjebem koju, ali kad su sve droce šta će mi...mocni majmun wrote:http://forum.net.hr/forums/t/297775.aspx
uglavnom stara me poslala kod psihijatra, a ja imam 21 godinu i njoj treba psihijatar, a ne meni.
ali ipak mi je mama pa sam otišo. ljudi taj psihijatar je lud. za njega ko popije čašu vina na dan je alkoholičar jer redovno konzumiranje alkohola oni smatraju alkoholizmom, a ja mogu popit absinthe koji 80% alkohola pola litre i da ne povraćam i bez beda mogu vozit. istina je da u zadnje vrijeme imam malo žgaravice jer sam mješao coca colu i medicinski alkohol i dobro me puklo... bio sam happy.
svaki dan sa ekipom slistim po koju bocu, ali meni ne treba nikakva pomoć jer se samo zafrkavamo i baš se lijepo zabavljam. pokušao sam to objasnit tom debilnom doktoru da je sa mnom sve okej, a on mi je ponudio nekakve tablete za alkoholičare.. PA KAKO DA TOM KRETENU OBJASNIM DA JA NISAM ALKOHOLIČAR JER NISAM OVISNIK? I MOGU I NE PITI, AL MI SE NEDA.
Majmune priznaj da si ovo ti otvorio ovu temu
2014-04-14
Re: Znači li ovo da je čovjek alkoholičar?
http://forum.net.hr/forums/t/306551.aspx
Oni kažu da je Mamić lud, a tko su oni nego obični isfrustrirani novinari monstrumi i lažovi. Čak i smrde.
Kako mogu čovjeka tako provocirat? Pa svi normalni ljudi su osjetljivi kad im neko spominje djecu i mater. Zato još jednom želim svima reći da to nisu prosvjedi protiv Mamića nego protiv slobodne i demokratske Hrvatske koju on predstavlja.
Da je Mamić bio samo k od kriminalca već bi bio u Remetincu s obzirom na antimamićevsku klimu u zemlji. No on je čovjek čista obraza bez dlake na jeziku, naprosto junak starog kova. Mamić je dinamo ove zemlje koji pokreće nogomet.
Ovom prilikom ti čestitam Božić i Novu Godinu i želim ti da budeš na čelu Dinama do 2021!
Ova moja poruka će kako tako dospjeti do tebe.
Isti autor
Oni kažu da je Mamić lud, a tko su oni nego obični isfrustrirani novinari monstrumi i lažovi. Čak i smrde.
Kako mogu čovjeka tako provocirat? Pa svi normalni ljudi su osjetljivi kad im neko spominje djecu i mater. Zato još jednom želim svima reći da to nisu prosvjedi protiv Mamića nego protiv slobodne i demokratske Hrvatske koju on predstavlja.
Da je Mamić bio samo k od kriminalca već bi bio u Remetincu s obzirom na antimamićevsku klimu u zemlji. No on je čovjek čista obraza bez dlake na jeziku, naprosto junak starog kova. Mamić je dinamo ove zemlje koji pokreće nogomet.
Ovom prilikom ti čestitam Božić i Novu Godinu i želim ti da budeš na čelu Dinama do 2021!
Ova moja poruka će kako tako dospjeti do tebe.
Isti autor
Guest- Guest
Similar topics
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
» Kad se alkoholičar ruga narkomanu XD
» Porošenko dokazuje kako nije alkoholičar
» Užas u Podravini-Alkoholičar obmanjivao humanitarku
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
» Kad se alkoholičar ruga narkomanu XD
» Porošenko dokazuje kako nije alkoholičar
» Užas u Podravini-Alkoholičar obmanjivao humanitarku
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 1 of 1