Borba protiv emančipacije:Galaktičar iz Osjeka ubio majku
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Borba protiv emančipacije:Galaktičar iz Osjeka ubio majku
Ne on je sam ne može smislit. Tija se i rastaviti pa san ja reka da nema to sad smisla trošit pare na rastavu.סמאל wrote:Pa ti si tako sjebao i svog oca.Jer zbog tebe on sad ne može obavljat bračne dužnosti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Radila je isto ovo šta je išla radit i nečaku. Kad joj nešto ne bi bilo po volji onda bi ispri mene i sestre radila scene po kući.סמאל wrote:Jeli te zlostavljala kad si bio malodoban i nejak ?
Zato ja nisan kad je nečak bija tu reagira jer ne želim ispri diteta da to ima u memoriji.
Čeka san da ga sestra pokupi i onda ju izmlatija.
Žena uvlači dicu u svoje sukobe ako vidi da nešto neće bit po njenome. To je radila oci i meni i sestri cili život.
2014-04-11
Zato ako ti ćaća umre prije nego mater,ona će te izbacit vanka na ulicu,jer s obzirom da su u braku,ona ima pravo na sve.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Žena je bolesna. Ima svoje bolesne ambicije i ne libi se niti djecu uvuć u sukob.
Nije ju briga za nikog osim njenih bolesnih ambicija.
Takva je. Ne može joj se pomoć. Samo je izbaciš da ti ne truje um.
Nije ju briga za nikog osim njenih bolesnih ambicija.
Takva je. Ne može joj se pomoć. Samo je izbaciš da ti ne truje um.
2014-04-11
Samo na 1/3 , ostalo smo ja i sestra.סמאל wrote:Zato ako ti ćaća umre prije nego mater,ona će te izbacit vanka na ulicu,jer s obzirom da su u braku,ona ima pravo na sve.
2014-04-11
Ona ne smi prismrdlt ovamo. Boji me se sad ko vraga. Trese se ko šibica nakon šta je one batine dobila.סמאל wrote:Zato ako ti ćaća umre prije nego mater,ona će te izbacit vanka na ulicu,jer s obzirom da su u braku,ona ima pravo na sve.
Konaćno je netko doveja u red.
2014-04-11
Onda pretpostavljam da si godinama čekao da joj se susprostaviš,ako se to vuče još od djetinjstva.RayMabus wrote:Radila je isto ovo šta je išla radit i nečaku. Kad joj nešto ne bi bilo po volji onda bi ispri mene i sestre radila scene po kući.סמאל wrote:Jeli te zlostavljala kad si bio malodoban i nejak ?
Zato ja nisan kad je nečak bija tu reagira jer ne želim ispri diteta da to ima u memoriji.
Žena uvlači dicu u svoje sukobe ako vidi da nešto neće bit po njenome. To je radila oci i meni i sestri cili život.
2015-07-23
Trese se ko šibica. Dobila je krvničke batine. Jedva živu glavu izvukla.
Napravija san joj traumu.
Muca sad kad priča s menom. Trese se.
Napravija san joj traumu.
Muca sad kad priča s menom. Trese se.
2014-04-11
Ali imaš sreće da te nije prijavila policiji.RayMabus wrote:Ona ne smi prismrdlt ovamo. Boji me se sad ko vraga. Trese se ko šibica nakon šta je one batine dobila.סמאל wrote:Zato ako ti ćaća umre prije nego mater,ona će te izbacit vanka na ulicu,jer s obzirom da su u braku,ona ima pravo na sve.
2015-07-23
To ti se zove karma.סמאל wrote:Onda pretpostavljam da si godinama čekao da joj se susprostaviš,ako se to vuče još od djetinjstva.RayMabus wrote:Radila je isto ovo šta je išla radit i nečaku. Kad joj nešto ne bi bilo po volji onda bi ispri mene i sestre radila scene po kući.סמאל wrote:Jeli te zlostavljala kad si bio malodoban i nejak ?
Svađaš se ispri dice i koristiš ih kao štit iako meni otac nije nasilan nego ova kad nešto oće onda ne bira sredstva.
I sad to išla ponovit na nečaku a protiv mene tj ista metoda koju je ocu radila pomoču mene al sad na meni i pomoču nečaka.
I kad san vidija da bi mi to radila i s mojim ditetom tj okrećala ga protiv mene da bude po njenome onda se desilo to šta se desilo a rješenje je bilo samo jedno.
Batine iz kojih će jedva živu glavu izvuć i to takve da joj tijelo na genetskoj razini dobije poruku da je mogla bit ubijena.
2014-04-11
Misliš da me brige ?סמאל wrote:Ali imaš sreće da te nije prijavila policiji.RayMabus wrote:Ona ne smi prismrdlt ovamo. Boji me se sad ko vraga. Trese se ko šibica nakon šta je one batine dobila.סמאל wrote:Zato ako ti ćaća umre prije nego mater,ona će te izbacit vanka na ulicu,jer s obzirom da su u braku,ona ima pravo na sve.
Glup si.
2014-04-11
Ne,već si ti sretan,jer kad bi žena znala i htjela,mogla bi te sjebat samo tako,samosreća tvoja pa ti je mater i ima sažaljenja,te joj je zacjelo teško protiv sina.RayMabus wrote:Misliš da me brige ?סמאל wrote:Ali imaš sreće da te nije prijavila policiji.RayMabus wrote:Ona ne smi prismrdlt ovamo. Boji me se sad ko vraga. Trese se ko šibica nakon šta je one batine dobila.סמאל wrote:Zato ako ti ćaća umre prije nego mater,ona će te izbacit vanka na ulicu,jer s obzirom da su u braku,ona ima pravo na sve.
Glup si.
Zamisli koliko nju srce boli što je njena rođena krv,onaj koga je 9 mjeseci nosila,okrenuo i digao ruku,tim gore što si ti daleko jači.
2015-07-23
סמאל wrote:Ne,već si ti sretan,jer kad bi žena znala i htjela,mogla bi te sjebat samo tako,samosreća tvoja pa ti je mater i ima sažaljenja,te joj je zacjelo teško protiv sina.RayMabus wrote:Misliš da me brige ?סמאל wrote:Ali imaš sreće da te nije prijavila policiji.RayMabus wrote:Ona ne smi prismrdlt ovamo. Boji me se sad ko vraga. Trese se ko šibica nakon šta je one batine dobila.סמאל wrote:Zato ako ti ćaća umre prije nego mater,ona će te izbacit vanka na ulicu,jer s obzirom da su u braku,ona ima pravo na sve.
Glup si.
Zamisli koliko nju srce boli što je njena rođena krv,onaj koga je 9 mjeseci nosila,okrenuo i digao ruku,tim gore što si ti daleko jači.
Sve je to meni jasno al morala je pazit šta priča nakon šta me zajebala i šta sam je upozorio da ne uvlači sestrinu obitelj u naš sukob.
Ja ne pričam puno al ako ne čuješ nema problema.
Čut ćeš al onda nema više nazad.
2014-04-11
Ako ne čuješ jer ne čuješ jer te zanima šta ja kažem ili ne želiš to čuti nema nikavih problema.
Vrata su ti tamo.
Pričaj sama sa sobom.
Tko mene ne čuje ne čujem ni ja njega.
Vrata su ti tamo.
Pričaj sama sa sobom.
2014-04-11
Ono što je u svemu tome najbizarnije,zašto ti otac nije ništa poduzeo i spriječio je da zlostavlja tebe i sestru kad ste bili mali.
2015-07-23
Pa se ne čujemo i mirna Bosna.RayMabus wrote:Ako ne čuješ jer ne čuješ jer te zanima šta ja kažem ili ne želiš to čuti nema nikavih problema.
Vrata su ti tamo.
Pričaj sama sa sobom.
Učini drugome ono šta želiš da tebi netko učini ne učini drugome ono šta ne želiš da tebi netko ne učini.
Operi uši.
2014-04-11
Sestra je imala nekih zdravstvenih problema pa nije tija radi nje.סמאל wrote:Ono što je u svemu tome najbizarnije,zašto ti otac nije ništa poduzeo i spriječio je da zlostavlja tebe i sestru kad ste bili mali.
2014-04-11
Ali svejdno je trebao spriječit da se iživljava nad vama.
2015-07-23
Moga ju je jedino onako krvnički izmlatit ko ja a onda bi dicu doveja u problem.סמאל wrote:Ali svejdno je trebao spriječit da se iživljava nad vama.
Išla to meni napravit tu ucjenu a ja nemam dice pa se zajebala.
Nema me za šta ucjenjivat.
2014-04-11
Problem je u njoj.
Njena mora bit zadnja.
Ima bolest u glavi.
Njena mora bit zadnja.
Ima bolest u glavi.
2014-04-11
Pazi,možda tvoji problemi sa ženama vuku korijene iz tvog nesretnog djetinjstva i zbog fizičke i duševne boli koju ti je napravila vlastita majka,
2015-07-23
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Broba protiv emančipacije vol.2:Galaktičar u Splitu tukao i silovao ženu ispred djece
» Sin ubio majku
» Galaktički general u ubilačkom pohodu protiv emančipacije
» Vijetkong i borba protiv korupcije
» Sin (59) u Kaštelima nožem ubio majku. Dugo ju zlostavljao, i prije ju probao ubiti
» Sin ubio majku
» Galaktički general u ubilačkom pohodu protiv emančipacije
» Vijetkong i borba protiv korupcije
» Sin (59) u Kaštelima nožem ubio majku. Dugo ju zlostavljao, i prije ju probao ubiti
Page 3 of 5