Borba protiv emančipacije:Galaktičar iz Osjeka ubio majku
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Borba protiv emančipacije:Galaktičar iz Osjeka ubio majku
סמאל wrote:Poštuj oca i majku,da dugo živiš i dobro ti bude na Zemlji.RayMabus wrote:Pokušala je al san je istuka.סמאל wrote:Znači,tebe je mater razmazila i pokvarila.
Kad djete digne ruku na roditelja,to je zločin do neba.
Zašto misliš da mi se živi dugo na ovoj planeti ?
Klasična religijska ucjena : budi dobar prema svojim roditeljima da dugo živiš i da ti bude dobro na ovoj planeti.
Di je onaj dio da i roditelji moraju biti ok prema svojoj djeci da dugo žive i da im dobro bude na ovoj planeti ?
A ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Misliš da roditelj ima prava na sve a onda ćeš ti kao djete bit dobar prema njemu ?
Neće ići
Ne bojim se ja ni koliko ću živjeti nit oće li mi biti dobro na ovoj planeti u ovom životu.
Ja ne pušim te fore.
Kod mene je pravilo samo jedno : učini drugome šta želiš da on tebi učini , ne učini drugome šta ne želiš da on tebi ne učini.
Kako ti meni tako ti ja vraćam
Mend je stara zajebala kad se prodala jedma zemlja i sve s nekom pričom prvo sestra i mi a ti ćeš posli.
Koga si ti pitala jel to možeš ?
Uzela si četiri kantuna kuće na svoju ruku a mene si prevarila.
Vrata su ti tamo
Nestani
Neće ići
Ne bojim se ja ni koliko ću živjeti nit oće li mi biti dobro na ovoj planeti u ovom životu.
Ja ne pušim te fore.
Kod mene je pravilo samo jedno : učini drugome šta želiš da on tebi učini , ne učini drugome šta ne želiš da on tebi ne učini.
Kako ti meni tako ti ja vraćam
Mend je stara zajebala kad se prodala jedma zemlja i sve s nekom pričom prvo sestra i mi a ti ćeš posli.
Koga si ti pitala jel to možeš ?
Uzela si četiri kantuna kuće na svoju ruku a mene si prevarila.
Vrata su ti tamo
Nestani
2014-04-11
Pazi,ako te mater zlostavljala u djetinjstvu,onda mogu razumit,ali ipak ne opravdavam to da je tučeš.RayMabus wrote:סמאל wrote:Poštuj oca i majku,da dugo živiš i dobro ti bude na Zemlji.RayMabus wrote:Pokušala je al san je istuka.סמאל wrote:Znači,tebe je mater razmazila i pokvarila.
Klasična religijska ucjena : budi dobar prema svojim roditeljima da dugo živiš i da ti bude dobro na ovoj planeti.
Di je onaj dio da i roditelji moraju biti ok prema svojoj djeci da dugo žive i da im dobro bude na ovoj planeti ?
A ?
Pa čovječe zar nisi svjestan koliko stravično zvuči kada kažeš da si,,istukao majku''.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne puši svakave priče
Ja nisam kršćanin nego scientolog
S tom zapovjedi obriši dupe kad sam ja u pitanju jer ispada da roditelj može bit svakakvi a ti ga moraš poštivat
NE MOŽE
Kako ti meni tako ja tebi
Pošteno
Ja nisam kršćanin nego scientolog
S tom zapovjedi obriši dupe kad sam ja u pitanju jer ispada da roditelj može bit svakakvi a ti ga moraš poštivat
NE MOŽE
Kako ti meni tako ja tebi
Pošteno
2014-04-11
סמאל wrote:Pazi,ako te mater zlostavljala u djetinjstvu,onda mogu razumit,ali ipak ne opravdavam to da je tučeš.RayMabus wrote:סמאל wrote:Poštuj oca i majku,da dugo živiš i dobro ti bude na Zemlji.RayMabus wrote:Pokušala je al san je istuka.סמאל wrote:Znači,tebe je mater razmazila i pokvarila.
A ?
Pa čovječe zar nisi svjestan koliko stravično zvuči kada kažeš da si,,istukao majku''.
Zaslužila je te batine.
Došla mi taj dan s nečakom da ako se ja ne oženim da će on sve nasljedit.
Ucjenjuje me.
Ko da se ljudi žene radi nekretnina.
Sve kosti san joj tu večer polomija.
2014-04-11
Kako si mogao ispred djeteta.Da sam na mjestu tvoje sestre,tužio bih te centru za socialnu skrb.RayMabus wrote:סמאל wrote:Pazi,ako te mater zlostavljala u djetinjstvu,onda mogu razumit,ali ipak ne opravdavam to da je tučeš.RayMabus wrote:סמאל wrote:Poštuj oca i majku,da dugo živiš i dobro ti bude na Zemlji.RayMabus wrote:
Pokušala je al san je istuka.
A ?
Zaslužila je te batine.
Ucjenjuje me.
2015-07-23
Prvo ka prvo razlog zašto je ona izletila iz kuće u svoj stan leži u činjenici da me zajebala a onda me optužila da ja imam nešto protiv sestre
Nije istina.
Zajebala si me na mom djelu tj ja nisam dobio ništa
Zato šta je išla optuživat druge umisto da sebe optuži je izletila
Reka san joj da ako još jedanput uvuće sestrinu obitelj i ovo da će biti belaja.
I onda ni pet ni šest s nečakom dođe i mrtva ladna opali rečenicu Ako se ti ne oženiš on će sve nasljedit
Aha nisi shvatila.
Dum dum
Nemaje ima deset godina
Pa pa
Naluli uši kad ti nešto kažem
Ne pričam puno al kad kažem načuli uši
Nije istina.
Zajebala si me na mom djelu tj ja nisam dobio ništa
Zato šta je išla optuživat druge umisto da sebe optuži je izletila
Reka san joj da ako još jedanput uvuće sestrinu obitelj i ovo da će biti belaja.
I onda ni pet ni šest s nečakom dođe i mrtva ladna opali rečenicu Ako se ti ne oženiš on će sve nasljedit
Aha nisi shvatila.
Dum dum
Nemaje ima deset godina
Pa pa
Naluli uši kad ti nešto kažem
Ne pričam puno al kad kažem načuli uši
2014-04-11
Nisam. Ne bi to nikad. Zato mi je i zasmetalo šta malome puni glavu a dite je i ubacuje mu u bubu u glavu i okreće ga protiv ujca.סמאל wrote:Kako si mogao ispred djeteta.Da sam na mjestu tvoje sestre,tužio bih te centru za socialnu skrb.RayMabus wrote:סמאל wrote:Pazi,ako te mater zlostavljala u djetinjstvu,onda mogu razumit,ali ipak ne opravdavam to da je tučeš.RayMabus wrote:סמאל wrote:
Poštuj oca i majku,da dugo živiš i dobro ti bude na Zemlji.
A ?
Zaslužila je te batine.
Ucjenjuje me.
Čeka san da sestra dođe po malog
Kad ga je odvela ja san stupio na pozornicu
2014-04-11
Čudi me da ti ćaća nije reagirao i opalio ti plisku.
2015-07-23
Ispri njega san je tuka.סמאל wrote:Čudi me da ti ćaća nije reagirao i opalio ti plisku.
Po ciloj kući san je mlatija. U jednom momentu pobigla u sobu jednu nakon batinanja a kako vrata imaju prozore ja šaka kroz staklo i otključa i nastavija je tuč.
Pa je pustim da pobigne u drugu sobu pa za njom pa cipelarenje.
Kad san je namlatija ko pasa reka san joj da više neću dah te vidin ode.
Otišla na hitnu otac joj reka da kaže da je pala niz skale i reka joj da više ne dolazi jer vidija da ću je skratit za glavu i da san to moga al nisan nego kad san je ubija ko pasa reka šta san ima reč i otiša u svoju sobu.
Ajmo kupi prnje.
Drugi put ću te ubit 100%
Nema je više
Već.10 godina
Rješili smo sve
Pa pa
2014-04-11
Pa čovječe,možda je rekla u šali i iz dobre namjere,ako se ne oženiš da će ostavit nećaku.RayMabus wrote:Ispri njega san je tuka.סמאל wrote:Čudi me da ti ćaća nije reagirao i opalio ti plisku.
Po ciloj kući san je mlatija. U jednom momentu pobigla u sobu jednu nakon batinanja a kako vrata imaju prozore ja šaka kroz staklo i otključa i nastavija je tuč.
Otišla na hitnu otac joj reka da kaže da je pala niz skale i reka joj da više ne dolazi jer vidija da ću je skratit za glavu i da san to moga al nisan nego kad san je ubija ko pasa reka šta san ima reč i otiša u svoju sobu.
Ajmo kupi prnje.
Nema je više
Već.10 godina
Rješili smo sve
Pa pa
Čudi me da te nisu prijavili policiji.Mater i sestra trebale su te prijavit centru za socijalnu skrb i smjestit te u ludaru.
2015-07-23
Zar ti misliš da ću nakon šta me zajebala ja imat toleranciju za takvu šalu da mi to sutra napravi s mojim ditetom i ispre moje žene ?סמאל wrote:Pa čovječe,možda je rekla u šali i iz dobre namjere,ako se ne oženiš da će ostavit nećaku.RayMabus wrote:Ispri njega san je tuka.סמאל wrote:Čudi me da ti ćaća nije reagirao i opalio ti plisku.
Ajmo kupi prnje.
Nema je više
Već.10 godina
Rješili smo sve
Pa pa
Čudi me da te nisu prijavili policiji.Mater i sestra trebale su te prijavit centru za socijalnu skrb i smjestit te u ludaru.
2014-04-11
Nema je. Ne živi ovdje. Ja san je se odreka.
To je završena priča.
Da mi je to napravila s mojim rođenim ditetom ubija bi je.
To je završena priča.
Da mi je to napravila s mojim rođenim ditetom ubija bi je.
2014-04-11
To je možda tako gledano iz tvoje perspektive,misliš da te zajebala,no možda ostala familija,ćaća i sestra,ne misle tako.
2015-07-23
To je mogla biti situacija di je dite moje i onda dože s njime i kaže mi a da on sluša ako ti nećeš kako ja oću tebe ću zajebat a njemu dat.
Dakle okreće mi vlastito dite protiv mene i još ima obraza nakon šta san joj da mogućnost da se iskupi opet radit šemu bit će kako san ja zacrtala.
Neće ona ode više doć.
Da je bilo moje dite a ne nečak ubija bi je.
Spreman san giulit za takve stvari.
Dakle okreće mi vlastito dite protiv mene i još ima obraza nakon šta san joj da mogućnost da se iskupi opet radit šemu bit će kako san ja zacrtala.
Neće ona ode više doć.
Da je bilo moje dite a ne nečak ubija bi je.
Spreman san giulit za takve stvari.
2014-04-11
Neće ona više doć ode. Može samo priko mene mrtvoga.סמאל wrote:To je možda tako gledano iz tvoje perspektive,misliš da te zajebala,no možda ostala familija,ćaća i sestra,ne misle tako.
To je za mene završeno poglavlje.
2014-04-11
Žena je psihički bolesna.
Triba joj je otac dsvno dat rastsvu al kako je sam reka trpija je radi dice.
Bolesna osoba.
Triba joj je otac dsvno dat rastsvu al kako je sam reka trpija je radi dice.
Bolesna osoba.
2014-04-11
Pa ti si tako sjebao i svog oca.Jer zbog tebe on sad ne može obavljat bračne dužnosti.
2015-07-23
Potralo je ća iz kuće.
The ende
The ende
2014-04-11
Jeli te zlostavljala kad si bio malodoban i nejak ?
2015-07-23
Ne on je sam ne može smislit. Tija se i rastaviti pa san ja reka da nema to sad smisla trošit pare na rastavu.סמאל wrote:Pa ti si tako sjebao i svog oca.Jer zbog tebe on sad ne može obavljat bračne dužnosti.
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Broba protiv emančipacije vol.2:Galaktičar u Splitu tukao i silovao ženu ispred djece
» Sin ubio majku
» Galaktički general u ubilačkom pohodu protiv emančipacije
» Vijetkong i borba protiv korupcije
» Sin (59) u Kaštelima nožem ubio majku. Dugo ju zlostavljao, i prije ju probao ubiti
» Sin ubio majku
» Galaktički general u ubilačkom pohodu protiv emančipacije
» Vijetkong i borba protiv korupcije
» Sin (59) u Kaštelima nožem ubio majku. Dugo ju zlostavljao, i prije ju probao ubiti
Page 2 of 5