samo mater može ovako izbit antifašizam iz glave
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: samo mater može ovako izbit antifašizam iz glave
mentalitet wrote:marcellus wrote:mentalitet wrote:
Ja sam jednom stavio svoj organ na forum
lijepo da si to podijelio s nama... ne znam jel tvoj organ vijest ili politika, al neka vas ovdje, ionak nemate što pametno za reć pa onda stavljajte organe
Gle kad su ovakve stvari u pitanju sigurno sam jedan od najmjerodavnijih da pishem o tome,,a ti si i na ovakvoj temi kreten par exelence jer u temu o sisama uplicesh svoju djecu,,,Dakle budala si kakvog nema,,jer kada pishesh o politici ti nakon prve rechenice zaboravish shto si natipkao pa tako i ovdje ,,,mislim,,,jarane,,,daj s emalo skontaj bog te jebo,,,Inache pamet je relativna stvar,,,ja samo znam da sam glup i da ne znam nishta,,(parafraziram jednog grchkog filozofa) a svi oni koji misle da su pametni su kurac na schofer scheibi..Ja nikad nisam tvrdio da sam na bilo kojem forumu neshto pametno napisao kao ti shto mislish da jesi...tak da..sta da ti velim...ako ti budem dublje opisivao ..opet ce me optuziti da pishem mamutovce...a svatko imalo inteligentan zna kome se mamutovci tipkaju...
tema je o majkama i djeci, a ne o sisama.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
mobiu$ wrote:venus wrote:mobiu$ wrote:Žensko tijelo je kao instrument.
Prava kombinacija i emitira čitav niz zvukova, bolje od Stradivari violine...čudo prirode. :)
Bravo, lajkam ovu misao!
Ma sa mnom ti se skroz lako slagati. :)
Nažalost, moram se dignuti u 4:15, posao.
Venus navrati ovako senzualno osvježenje je uvijek dobrodošlo. I veber zna biti dobre volje. :)
Laku noć.
Iju, što nisi išao ranije leć, bit će ti teško danas po ovom zvizdanu...
Veber je promjenjivo mislim da mu fali Svetac da se na njemu iskali.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Pa...znam sebe sigurno. Za druge nisam siguran ne raspravljamo baš puno oko toga ali ne vidim da se trse da postignu više iako bi realno mogli.venus wrote:danni1 wrote:Svi mi volimo lijepo. I muškarci i žene. Doduše, najviše volimo bogato.marcellus wrote:venus wrote:marcellus wrote:
naša venera voli beskrajno samouvjerene dečke, koliko se sjećam, što joj daje dobre šanse da naleti na psihopata vulgaris. Mi smo stidljivi...
Volim pametne.
moja kćerkica voli lijepe dečke, plave i visoke, ne brine je jesu li pametni. Ona je pametna, a za dečkiće je dosta da su zgodni, što se nje tiče. Ne mogu reć da je glupa.
1. bogat 2. lijep 3 pametan
Pamet se cijeni tek kad nemreš do bogatog ili lijepog.
Eto, pa nadošli mi i na temu love, jel..
S koliko je ko zadovoljan i ko se s čime osjeća bogat, to je pitanje.
Koliko znaš zadovoljnih ljudi s onim što imaju :)
To je.Zvukovi su razni al svi redom od smiješnih do iritantnih.mobiu$ wrote:Žensko tijelo je kao instrument.
Prava kombinacija i emitira čitav niz zvukova, bolje od Stradivari violine...čudo prirode. :)
marcellus wrote:'jutro, monika
Jutro Marcello:)
Guest- Guest
danni1 wrote:Pa...znam sebe sigurno. Za druge nisam siguran ne raspravljamo baš puno oko toga ali ne vidim da se trse da postignu više iako bi realno mogli.venus wrote:danni1 wrote:Svi mi volimo lijepo. I muškarci i žene. Doduše, najviše volimo bogato.marcellus wrote:venus wrote:
Volim pametne.
moja kćerkica voli lijepe dečke, plave i visoke, ne brine je jesu li pametni. Ona je pametna, a za dečkiće je dosta da su zgodni, što se nje tiče. Ne mogu reć da je glupa.
1. bogat 2. lijep 3 pametan
Pamet se cijeni tek kad nemreš do bogatog ili lijepog.
Eto, pa nadošli mi i na temu love, jel..
S koliko je ko zadovoljan i ko se s čime osjeća bogat, to je pitanje.
Koliko znaš zadovoljnih ljudi s onim što imaju :)
Ti vidiš da bi oni mogli više, oni ne vide da bi mogli više..
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ovako je antifašizam kažnjavao homoseksualnost
» Može li potpora Mosta Ostojiću stajati ‘glave’ Radmana?
» "Hladne glave" EU: Tramp može smanjiti pritisak na Balkan
» Marcel Holjevac: Antifašizam nije samo voljeti Srbe, nego i mrziti Hercegovce
» Ekskluzivno samo za vas "'Ko-im-jebe-mater" -nije na BBC, ORF, CNN itd, jer mu ne rade slušalice
» Može li potpora Mosta Ostojiću stajati ‘glave’ Radmana?
» "Hladne glave" EU: Tramp može smanjiti pritisak na Balkan
» Marcel Holjevac: Antifašizam nije samo voljeti Srbe, nego i mrziti Hercegovce
» Ekskluzivno samo za vas "'Ko-im-jebe-mater" -nije na BBC, ORF, CNN itd, jer mu ne rade slušalice
Page 5 of 5