Ekskluzivno samo za vas "'Ko-im-jebe-mater" -nije na BBC, ORF, CNN itd, jer mu ne rade slušalice
Page 1 of 1
Ekskluzivno samo za vas "'Ko-im-jebe-mater" -nije na BBC, ORF, CNN itd, jer mu ne rade slušalice
MATIĆ: SDP će pobijediti na izborima, pa će opet dolaziti autobusi iz Hercegovine da zvižde
Re: Ekskluzivno samo za vas "'Ko-im-jebe-mater" -nije na BBC, ORF, CNN itd, jer mu ne rade slušalice
Pitam se koliko je intervjua dao u Bruxellesu? Nulla di nulla, vjerujte mi na riječ.
Re: Ekskluzivno samo za vas "'Ko-im-jebe-mater" -nije na BBC, ORF, CNN itd, jer mu ne rade slušalice
Koli mu je definitivno dala razloga. Niti je trjebala danas objaviti kandidaturu, niti se trjebala sramotiti s "došlo mi je da uzmem pušku". Tu joj je dobro rekal "zašto nisi?".
pa matić predrag je zadnji koji bi trebao nekoga prozivati za uzimanje oružja, nije ga ni on uzeo nego su mu isto gurnuli u ruke nakon što su ga istjerali iz podruma kao zadnju šuguRegoč wrote:Koli mu je definitivno dala razloga. Niti je trjebala danas objaviti kandidaturu, niti se trjebala sramotiti s "došlo mi je da uzmem pušku". Tu joj je dobro rekal "zašto nisi?".
Similar topics
» A ti nemoj. Tko ti jebe mater
» Talijan jebe mater prokletom Holandezu
» Milo jebe mater četnicima u Beranama na sjeveru GC
» Karleusa Dodiku: Nemoj da ti “pjevaljka” jebe mater dzukačku
» Tekst koalicijskog ugovora HDZ-a i HNS-a! (ekskluzivno samo za ex iskon)
» Talijan jebe mater prokletom Holandezu
» Milo jebe mater četnicima u Beranama na sjeveru GC
» Karleusa Dodiku: Nemoj da ti “pjevaljka” jebe mater dzukačku
» Tekst koalicijskog ugovora HDZ-a i HNS-a! (ekskluzivno samo za ex iskon)
Page 1 of 1