Demografski kolaps
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Demografski kolaps
Hrvatska se ne može demografski spasiti a evo i zašto :
SDP kao stranku uopće ne treba razmatrati kod ove tematike jer su oni ljevičari koji teže multikulturalizmu dakle zalažu se za trpačinu i protiv su nacionalizma i svog vlastitog naroda.
HDZ je s druge strane klijentelistička stranka koju su Hrvati i ostali građani Hrvatske koji su za promjene politički protivnici pa teže tome da ih isele iz države a na njihovo mjesto dovedu strance koji nemaju hrvatske papire a samim time nit pravo glasa a moraju šutit i radit dakle nisu im politička prijetnja a rade za kikiriki i šute.
Čak ni Domovinski pokret ako bi za četiri godine bio dio vlasti ne bi ništa mogao napravit jer i to su klijentelisti a s druge strane čak i da nešto pokušaju po ovom pitanju već sad je kasno a za četiri godine neće se ništa moć postić jer će iselit još sto tisuća mladih a natalitet dodatno krahirat.
Zato je odgovor Ne.
SDP kao stranku uopće ne treba razmatrati kod ove tematike jer su oni ljevičari koji teže multikulturalizmu dakle zalažu se za trpačinu i protiv su nacionalizma i svog vlastitog naroda.
HDZ je s druge strane klijentelistička stranka koju su Hrvati i ostali građani Hrvatske koji su za promjene politički protivnici pa teže tome da ih isele iz države a na njihovo mjesto dovedu strance koji nemaju hrvatske papire a samim time nit pravo glasa a moraju šutit i radit dakle nisu im politička prijetnja a rade za kikiriki i šute.
Čak ni Domovinski pokret ako bi za četiri godine bio dio vlasti ne bi ništa mogao napravit jer i to su klijentelisti a s druge strane čak i da nešto pokušaju po ovom pitanju već sad je kasno a za četiri godine neće se ništa moć postić jer će iselit još sto tisuća mladih a natalitet dodatno krahirat.
Zato je odgovor Ne.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ako dođe do višegodišnje recesije,te sljedom toga masovnog propadanja tvrtki i otkazivanja poslova,tada će splasnuti i ta glad za radnom snagom.Onda bi se mnogi naši mogli vratit iz Njemačke,Irske i drugih,,obećanih'' zemalja.RayMabus wrote:Mogao bih kad bi mi se dalo al znam da su stranci podstanari a da zapadna Europa traži radnu snagu masovno i na kraju će svi ti više manje odselit i napučit one djelove EU koji su bogatiji i u kojima ima posla i plaće su visoke.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
cvarak ba kakvi liberali te spopali
daj se skockaj sa terminologijom
daj se skockaj sa terminologijom
2014-04-19
Sumnjam jer u tom slučaju ni u Hrvatskoj ih ne čeka posao a Njemačka ima toliki pad demografije da će im uvijek tribat radna snaga negdje.סמאל wrote:Ako dođe do višegodišnje recesije,te sljedom toga masovnog propadanja tvrtki i otkazivanja poslova,tada će splasnuti i ta glad za radnom snagom.Onda bi se mnogi naši mogli vratit iz Njemačke,Irske i drugih,,obećanih'' zemalja.RayMabus wrote:Mogao bih kad bi mi se dalo al znam da su stranci podstanari a da zapadna Europa traži radnu snagu masovno i na kraju će svi ti više manje odselit i napučit one djelove EU koji su bogatiji i u kojima ima posla i plaće su visoke.
2014-04-11
Bijela kuga pod Marjanom
https://slobodnadalmacija.hr/split/bijela-kuga-pod-marjanom-split-je-zbog-manjka-beba-od-2011-izgubio-stanovnistvo-cijelog-stobreca-pumpanje-stanova-je-nepotrebno-1038340
Skupi kvadrati jer iznajmljivanje turistima je unosnije pa ono grad apartman uskoro , liti pun stranaca a ostatak godine bez ljudi.
https://slobodnadalmacija.hr/split/bijela-kuga-pod-marjanom-split-je-zbog-manjka-beba-od-2011-izgubio-stanovnistvo-cijelog-stobreca-pumpanje-stanova-je-nepotrebno-1038340
Skupi kvadrati jer iznajmljivanje turistima je unosnije pa ono grad apartman uskoro , liti pun stranaca a ostatak godine bez ljudi.
2014-04-11
Da je drug Tito živ diga bi turističku pristojbu ove godine 10% i tako svake godine 10% i onda na kraju ne bi se svaka šupa u gradu iznajmljivala turistima jer ne bi bilo isplativo a samo one nekretnine na najboljim lokacijama bi imale turisitičku isplativost i onda bi došlo do pada cijena nekretnina u tim kvartovima koji nisu za turizam i onda bi ljudi tu mogli živit a ne da ih apartmanizacija istjeruje.
2014-04-11
Kad se dogodio ono što se dogodilo na Mauritiusu,više nećete imati tih problema.RayMabus wrote:Bijela kuga pod Marjanom
2015-07-23
Što bi ti Longy,kad bi došlo do ekološke katastrofe i onečišćenja Kaštelanskog zaljeva ?
2015-07-23
Ništa. Ne živim od turizma ili ribarstva. Liti bi se samo prebacija na Brač di iman kuću s velikim vrtom i tamo nastavija kupat.סמאל wrote:Što bi ti Longy,kad bi došlo do ekološke katastrofe i onečišćenja Kaštelanskog zaljeva ?
2014-04-11
Odo na kupanje na svoju plažicu ( vidi se Split u pozadini ). Nešto mi je sparno danas , baš mi se toča u nečemu.
Odo se po ure okupat.
Odo se po ure okupat.
2014-04-11
Aha,znači,trebaju dva tankera.RayMabus wrote:Odo na kupanje na svoju plažicu ( vidi se Split u pozadini ). Nešto mi je sparno danas , baš mi se toča u nečemu.
Odo se po ure okupat.
2015-07-23
A ja san ti više vamo prema Trogiru tako da nisan taj istočni dio zaljeva di je sjeverna luka i industrijska zona i onda kroz marjanska vrata meni dolazi more i cirkulira prema Trogiru i Čiovu i izlazi van tako da ima prirodni čistač tu di san ja i nema industrije tu uopće.
Ja san ti bliže Trogiru nego Splitu i sjevernoj luci pa ne bi to mene puno taklo jer struje ovaj dio čiste.
Ja san ti bliže Trogiru nego Splitu i sjevernoj luci pa ne bi to mene puno taklo jer struje ovaj dio čiste.
2014-04-11
Ja ti vidin sa svoje plaže Brač i Sutivan a tu mi je kuća.
Otvoreno mi je more. Nije kaštelanski zaljev skroz zatvoren.
To ti je otvoreno prema bračkom kanalu.
Otvoreno mi je more. Nije kaštelanski zaljev skroz zatvoren.
To ti je otvoreno prema bračkom kanalu.
2014-04-11
Hm,možda bi Kaštelanski zaljev bio poželjno mjesto za naša znanstvena eksperimentiranja s cijanobakterijama,jer ako nešto pođe po zlu,nikakva šteta,to je i onako onečišćeno radi Jugovinila,cementare,Salonita.
2015-07-23
To ti je istočni dio zaljeva ta industrijska zona. Nema ti to puno veze s ovim dijelom di san ja. Sad san se brčka po ure pličaku , nije mi se dalo izać iz mora i sad će lipo 2 litre popit i ić spavat.סמאל wrote:Hm,možda bi Kaštelanski zaljev bio poželjno mjesto za naša znanstvena eksperimentiranja s cijanobakterijama,jer ako nešto pođe po zlu,nikakva šteta,to je i onako onečišćeno radi Jugovinila,cementare,Salonita.
Nije ti ta industrijska zona di san ja. To ti je daleko od mene.
2014-04-11
Nemam ti ja veze s tom industrijskom zonom nit cirkulacije mora imaju veze sa istokom zaljeva. Industrijska zona ti je Split , Solin i samo jedna dio Kaštela najbliži Solinu.
Kaštela su duga. Imaš gornja i donja Kaštela. Ja sam u ovima šta su bliže Trogiru i nemam veze s ton industrijom.
To ljudi ne znaju pa misli da je to jedno te isto a nije uopće.
Ja san predgrađe Trogira.
Kaštela su duga. Imaš gornja i donja Kaštela. Ja sam u ovima šta su bliže Trogiru i nemam veze s ton industrijom.
To ljudi ne znaju pa misli da je to jedno te isto a nije uopće.
Ja san predgrađe Trogira.
2014-04-11
Poznato mi je sve.Recimo,onaj dio od Starog do Resnika još mi je najljepši.RayMabus wrote:To ti je istočni dio zaljeva ta industrijska zona. Nema ti to puno veze s ovim dijelom di san ja. Sad san se brčka po ure pličaku , nije mi se dalo izać iz mora i sad će lipo 2 litre popit i ić spavat.סמאל wrote:Hm,možda bi Kaštelanski zaljev bio poželjno mjesto za naša znanstvena eksperimentiranja s cijanobakterijama,jer ako nešto pođe po zlu,nikakva šteta,to je i onako onečišćeno radi Jugovinila,cementare,Salonita.
Nije ti ta industrijska zona di san ja. To ti je daleko od mene.
Međutim,zanima me kako bi reagirala Galaktička Federacija,ako bi smo vršili eksperimente s cijanobakterijoama u kaštelanskom zaljevu ?
2015-07-23
I vamo isto imaš prolaz za trogirski zaljev i more stalno cirkulira tako da je to sve čisto tu.
Nikakvih dodira to nema s industrijom koja je u Splitu u biti.
Nikakvih dodira to nema s industrijom koja je u Splitu u biti.
2014-04-11
Stari Resnik je meni oko šest kilometara od kuće. Na bicikli tamo se oden kupat. Nisan zadnjih godina al prije san često. Uzmem bajsu i za petnajst minuti san tamo i ima jedna plaža s kafićen uz more , nema gužve i tu se znan kupat.
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ubrzani demografski kolaps
» Demografski kolaps Hrvatske
» Finskoj prijeti demografski kolaps
» Demografski slom
» Sanski most - demografski bankrot
» Demografski kolaps Hrvatske
» Finskoj prijeti demografski kolaps
» Demografski slom