Demografski kolaps
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Demografski kolaps
Pa kad ne želiš imat svoju dicu,onda će za par desetljeća Pakistanci uživat u tvojim nekretninama.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa kad nemaš svoje dijece onda nije ni važno tko će uživat tvoje nekretnine za par desetljeća. jedina koju ćeš uživat i koja ti treba ti ne gine.סמאל wrote:Pa kad ne želiš imat svoju dicu,onda će za par desetljeća Pakistanci uživat u tvojim nekretninama.
Da....a Švabe će za koju godinu prsnit i potjerat Arape iz Njemačke a mi u svemu kopiramo Njemačku kad su ove stvari u pitanju.סמאל wrote:Pa kad ne želiš imat svoju dicu,onda će za par desetljeća Pakistanci uživat u tvojim nekretninama.
HDZ če na idućim izborima maknit Plenkovica a dovest nekog desno orijentiranog da mogu u koaliciju s DP.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:
https://www.24sata.hr/news/u-hrvatsku-je-lani-doselilo-cetiri-tisuce-iz-srbije-12-tisuca-ljudi-iz-bih-3-ipo-tisuce-sa-kosova-710442
s muslimanima smo jači
ZDS
:)
Ako već dolaze iz Srbije, ja volim nek dolaze Šiptari.
Srbe ne volim.
crvenkasti-
2014-04-17
Točno. Zato će DP ostat i dalje jak kad se skuži da je nama natalitet u osnovi 4 tisuće a ne 36 tisuća ljudi godišnje jer triba oduzet ove mlade koji su iselili a to je 32 tisuće ljudi.crvenkasti wrote:epikur37 wrote:
https://www.24sata.hr/news/u-hrvatsku-je-lani-doselilo-cetiri-tisuce-iz-srbije-12-tisuca-ljudi-iz-bih-3-ipo-tisuce-sa-kosova-710442
s muslimanima smo jači
ZDS
:)
Ako već dolaze iz Srbije, ja volim nek dolaze Šiptari.
Srbe ne volim.
Plenkovic će letit ća na idućim izborima jer ovo je prevelik raspad nataliteta jer je dao kvote kako se ne bi podigle plaće i zaustavilo iseljavanje Hrvata iz Hrvatske.
2014-04-11
Tvoji mokri snovi se nikad do sada nisu ostvarili.RayMabus wrote:Da....a Švabe će za koju godinu prsnit i potjerat Arape iz Njemačke a mi u svemu kopiramo Njemačku kad su ove stvari u pitanju.סמאל wrote:Pa kad ne želiš imat svoju dicu,onda će za par desetljeća Pakistanci uživat u tvojim nekretninama.
HDZ če na idućim izborima maknit Plenkovica a dovest nekog desno orijentiranog da mogu u koaliciju s DP.
Ukoliko dođe do promjene u Americi,te ona budaletina ne dobije drugi mandat,stvari će se vratit u balans i počet će novo doba globalizma.
Kotač povijesti sigurno se neće vraćat nazad.
2015-07-23
Lik na mom avataru je Demokrata. Tj lik iz mog nicka.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ray_Mabus
Demokratska stranka.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ray_Mabus
Demokratska stranka.
2014-04-11
Potpuno mi je nebitno tko će dobiti ove izbore u Americi jer oni prije su bili bitniji da ne dođe ljevičarka na vlast u Americi i sad su muški kandidati.
Svejedno mi je oće li Trump ponovo ili neće.
Svejedno mi je oće li Trump ponovo ili neće.
2014-04-11
Uporan si Longi a znaš i sam da će ostat sve po starom.Niti će Švabi popizdit,niti će doći do pada emančipacije,niti će prestat trpačina,ali zato Hrvatska će se integrirat s tim trendovima,te će se sasvim solidno uklopit u liberalni,multikulturni globalni poredak.
2015-07-23
Pa ako ćeš iskreno meni je Trump dojadio tako da bi sad radije vidio ljevičare na vlasti u Americi.סמאל wrote:Uporan si Longi a znaš i sam da će ostat sve po starom.Niti će Švabi popizdit,niti će doći do pada emančipacije,niti će prestat trpačina,ali zato Hrvatska će se integrirat s tim trendovima,te će se sasvim solidno uklopit u liberalni,multikulturni globalni poredak.
Trump je dosadan. Nije pokrenuo nit jedan rat za vrijeme svog mandata.
2014-04-11
Meni je najvažnije da se nastavi proces globalno liberalno, multikulturalnog poretka.
2015-07-23
A tko ga može zaustaviti sad kad je natalitet totalno krahira a tržište rada ostalo bez radne snage ?סמאל wrote:Meni je najvažnije da se nastavi proces globalno liberalno, multikulturalnog poretka.
2014-04-11
To se ne može više zaustaviti. Sad je samo pitanje šta ćeš useljavat i zato je krajnja desnica u zapadnoj Europi antiislamska.
I to ti je cila priča.
Pitanje je Šta ćeš useljavat a ne hoćeš li. Hoćeš jer moraš. U tom dijelu nema filozofije nego u onome Šta ćeš useljavat ?
I to ti je cila priča.
Pitanje je Šta ćeš useljavat a ne hoćeš li. Hoćeš jer moraš. U tom dijelu nema filozofije nego u onome Šta ćeš useljavat ?
2014-04-11
Možemo li se dogovoriti u pogledu,što ćemo useljavati u Hrvatsku ?RayMabus wrote:To se ne može više zaustaviti. Sad je samo pitanje šta ćeš useljavat i zato je krajnja desnica u zapadnoj Europi antiislamska.
I to ti je cila priča.
2015-07-23
Ja o tome ne odlučujem. Plenkovic je da kapitalistima da uvoze odakle god oni hoće a njima je najlakše zagrabit iz regiona jer su blizu i znaju jezik.
2014-04-11
Mi bijelci, mi smo mutanti.
Pravi, izvorni homo sapiens je iz Afrike.
Mi smo hibrid, mješanac između homo sapiensa i neandertalca.
Zato smo tako nesretni i zbrkani.
Pravi, izvorni homo sapiens je iz Afrike.
Mi smo hibrid, mješanac između homo sapiensa i neandertalca.
Zato smo tako nesretni i zbrkani.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa zar ne možeš poslat neki zahtjev GF-u ,u pogledu toga ?RayMabus wrote:Ja o tome ne odlučujem. Plenkovic je da kapitalistima da uvoze odakle god oni hoće a njima je najlakše zagrabit iz regiona jer su blizu i znaju jezik.
2015-07-23
Mogao bih kad bi mi se dalo al znam da su stranci podstanari a da zapadna Europa traži radnu snagu masovno i na kraju će svi ti više manje odselit i napučit one djelove EU koji su bogatiji i u kojima ima posla i plaće su visoke.סמאל wrote:Pa zar ne možeš poslat neki zahtjev GF-u ,u pogledu toga ?RayMabus wrote:Ja o tome ne odlučujem. Plenkovic je da kapitalistima da uvoze odakle god oni hoće a njima je najlakše zagrabit iz regiona jer su blizu i znaju jezik.
2014-04-11
Ovo ti je njemački natalitet i uskoro će im falit jako puno radne snage a Balkan im je ispod nosa pa će se otvorit njima a onda šta će netko trćat radit u Hrvatsku kad može radit za tri puta veću plaću u Švabiji ?
2014-04-11
Može li se Hrvatska demografski spasiti ?
https://www.geopolitika.news/vijesti/dr-sc-tado-juric-moze-li-se-hrvatska-demografski-spasiti/
Odgovor je Ne.
https://www.geopolitika.news/vijesti/dr-sc-tado-juric-moze-li-se-hrvatska-demografski-spasiti/
Odgovor je Ne.
2014-04-11
Hrvatska se ne može demografski spasiti a evo i zašto :
SDP kao stranku uopće ne treba razmatrati kod ove tematike jer su oni ljevičari koji teže multikulturalizmu dakle zalažu se za trpačinu i protiv su nacionalizma i svog vlastitog naroda.
HDZ je s druge strane klijentelistička stranka koju su Hrvati i ostali građani Hrvatske koji su za promjene politički protivnici pa teže tome da ih isele iz države a na njihovo mjesto dovedu strance koji nemaju hrvatske papire a samim time nit pravo glasa a moraju šutit i radit dakle nisu im politička prijetnja a rade za kikiriki i šute.
Čak ni Domovinski pokret ako bi za četiri godine bio dio vlasti ne bi ništa mogao napravit jer i to su klijentelisti a s druge strane čak i da nešto pokušaju po ovom pitanju već sad je kasno a za četiri godine neće se ništa moć postić jer će iselit još sto tisuća mladih a natalitet dodatno krahirat.
Zato je odgovor Ne.
SDP kao stranku uopće ne treba razmatrati kod ove tematike jer su oni ljevičari koji teže multikulturalizmu dakle zalažu se za trpačinu i protiv su nacionalizma i svog vlastitog naroda.
HDZ je s druge strane klijentelistička stranka koju su Hrvati i ostali građani Hrvatske koji su za promjene politički protivnici pa teže tome da ih isele iz države a na njihovo mjesto dovedu strance koji nemaju hrvatske papire a samim time nit pravo glasa a moraju šutit i radit dakle nisu im politička prijetnja a rade za kikiriki i šute.
Čak ni Domovinski pokret ako bi za četiri godine bio dio vlasti ne bi ništa mogao napravit jer i to su klijentelisti a s druge strane čak i da nešto pokušaju po ovom pitanju već sad je kasno a za četiri godine neće se ništa moć postić jer će iselit još sto tisuća mladih a natalitet dodatno krahirat.
Zato je odgovor Ne.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ubrzani demografski kolaps
» Demografski kolaps Hrvatske
» Finskoj prijeti demografski kolaps
» Demografski slom
» Sanski most - demografski bankrot
» Demografski kolaps Hrvatske
» Finskoj prijeti demografski kolaps