HA,HA ova nije normalna!Pišekica kaže da ovakvo 'zvjerstvo' nad njom nikad nije zabilježeno u hrvatskom turizmu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HA,HA ova nije normalna!Pišekica kaže da ovakvo 'zvjerstvo' nad njom nikad nije zabilježeno u hrvatskom turizmu
10 gostiju , pet spavačih soba
https://hr.airbnb.com/rooms/32282254?source_impression_id=p3_1597050773_oK4nwdQOazFHhmKP
Kapara 7 tisuća eura pa još 10 i plus 3 kao osiguranje od eventualne štete.
4 tisuće eura po paru ako vas pet to unajmite dva tjedna.
https://hr.airbnb.com/rooms/32282254?source_impression_id=p3_1597050773_oK4nwdQOazFHhmKP
Kapara 7 tisuća eura pa još 10 i plus 3 kao osiguranje od eventualne štete.
4 tisuće eura po paru ako vas pet to unajmite dva tjedna.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: HA,HA ova nije normalna!Pišekica kaže da ovakvo 'zvjerstvo' nad njom nikad nije zabilježeno u hrvatskom turizmu
Nije baš mala lova al ako oćeš vilu to ti je tako.
Ja imam i ode i na Braču tako da to ne pratim nit me zanima al jbga pajdo ako oćeš nešto jeftinije ima hotel i apartmani , ne mora baš vilu s bazenom unajmit.
Ja imam i ode i na Braču tako da to ne pratim nit me zanima al jbga pajdo ako oćeš nešto jeftinije ima hotel i apartmani , ne mora baš vilu s bazenom unajmit.
2014-04-11
Ima adrodrom i zato su te vile nikle od kod mene ko gljive posli kiše zadnji par godina jer raja vidi na internetu , skupi pare i onda dođe njih deset tjedan dva se izguštat.
A tko će se s tim zajebavat. Vidiš šta ti je to. Ima svega. Još završiš na policiji kad ti ovakvi neki gost zajeb dođe.
A tko će se s tim zajebavat. Vidiš šta ti je to. Ima svega. Još završiš na policiji kad ti ovakvi neki gost zajeb dođe.
2014-04-11
Kozjak će postat ko Beverly Hills jer ima sve.
Aerodrom , pogled , plaže ispod.
Ovo je druga vila , vidiš pogled.
Iman gori jedno veliko polje u brdu , da vidiš pogleda , milina.
Aerodrom , pogled , plaže ispod.
Ovo je druga vila , vidiš pogled.
Iman gori jedno veliko polje u brdu , da vidiš pogleda , milina.
2014-04-11
Ljudi to plaćaju. Skupe pare i unajme vilu. Ima bazen , imaš prostor , nisu među kućama , imaš pogled , imaš more doli , Split ti je na dlanu.
Aerodrom je tu. Povezan si sa cilin sviton.
Aerodrom je tu. Povezan si sa cilin sviton.
2014-04-11
Beverly Hills
2014-04-11
Viš šta je to.
To guštaš ka prasac al triba se isprsit a posebno sad ovo špica sezone.
To guštaš ka prasac al triba se isprsit a posebno sad ovo špica sezone.
2014-04-11
Viš ovo , nema nikoga oko tebe.
2014-04-11
2014-04-11
Imam ode jednoga susida , odličan je lik i on ima apartmane i onda je kupija jednu zemlju i napravija sve u kamenu i bazen ispri i to iznajmljuje i baš mi priča ono da je on za svoj gušt napravija.
I to iznajmimi i ostavi ih tamo. Samo traže mir.
Nije ono jet set šema nego baš ono pusti me stat.
Sve u kamenu , bazen , priroda , kučica u prirodi
I to iznajmimi i ostavi ih tamo. Samo traže mir.
Nije ono jet set šema nego baš ono pusti me stat.
Sve u kamenu , bazen , priroda , kučica u prirodi
2014-04-11
Slete na aerodrom , on dođe po njih sa svojim autom , oni mu daju pare i guštaju
Tako napravija šemu. Sletiš , odvede te do kućice daš pare dobiješ ključe i guštaš.
Oni uopće s autom ne dolaze nit ih brige.
Tako napravija šemu. Sletiš , odvede te do kućice daš pare dobiješ ključe i guštaš.
Oni uopće s autom ne dolaze nit ih brige.
2014-04-11
2 000 000 kuna nemaju jer realno da imaju toliko, bili bi na jahti a ne na kopnu.
Možda je tolika vrijednost nakita i satova, koje su kupili na crnom tržištu za puno manje. I sada nemaju račun da dokažu vrijednost stvari pa traže od policije da im vrati ukradene stvari .
Zato je pišekica u problemu.
A slovenac, ne znam kakav mu je status, kako iznajmljuje, ima li radnu, njega je bolje prijaviti na poreznu da dobije šup kartu i kaznu..
Možda je tolika vrijednost nakita i satova, koje su kupili na crnom tržištu za puno manje. I sada nemaju račun da dokažu vrijednost stvari pa traže od policije da im vrati ukradene stvari .
A slovenac, ne znam kakav mu je status, kako iznajmljuje, ima li radnu, njega je bolje prijaviti na poreznu da dobije šup kartu i kaznu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ili jednostavnije, ako im policija nađe ove stvari a imaju serijski broj, a satovi imaju, uzeti će ih oni .
2015-08-15
Ima , oglašen je na internetu.
https://www.booking.com/hotel/hr/radun-ulica.hr.html
Previše je on ovdje love utuka da bi se on zajebava na crno da radi.
Previše je on ovdje love utuka da bi se on zajebava na crno da radi.
2014-04-11
...da oni imaju toliko para brckali bi s eoni na sejšelima,karibima...miamiu...no jbg u ameriku ili njemacku,italiju,spanjolsku moras imati crno na bijelo da dokazes vrijednosti koje unosis...kao i za cash..zato su kod nas dosli....a da su raskalaseni jesu...misle dosli ovdje pa sad mozemo sto hocemo pa naletili na-janeza...ko onaj majetic sa 'jugoslavenkom' na pravasa.. ...eto kakvi su 'biseri'...elem pisekica unese smrdljivog ježa i ostavlja nered u vili a ovi dosli i shvatili da je jeftiniji snimat 'jugoslavenku' u vili nego latiti neki objekt za snimanje a lovu zadrzat za sebe i plus tulumarit i nered praviti..i onda se cude zasto ih i grci odjebaju...kaya wrote: 2 000 000 kuna nemaju jer realno da imaju toliko, bili bi na jahti a ne na kopnu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma ok, al ne znam kako se zlovenac usudi u tuđoj državi snimati, vrijeđati, bacati vani i otimati. Pitanje je i plaća li porez. Da sam ja policija sjedili bi svi u zatvoru ili marš svi sad preko granice i zabrana ulaska 5 godina.
2015-08-15
Ima slike ode te vile , izvanka i unutra
Utuka je ode para i para. Ovo je sve ko picino oko i unutra i vanka.
Utuka je ode para i para. Ovo je sve ko picino oko i unutra i vanka.
2014-04-11
123.000 kn 2 tjedna u 10.mjesecu ;-D
....sve je to nekakav kriminalni milje...ovi isto mutni koji iznjmljuju valjda da im plte jedan dio na ruke a drugi preko racuna...a ovi sa druge strane imaju isto cash koji sigurno nije cist...na kraju kako to biva...to ne zavrsi dobro...i onda kriva-drzava,nacionlizam i bla,bla
2015-09-08
negovuksadinare wrote:....sve je to nekakav kriminalni milje...ovi isto mutni koji iznjmljuju valjda da im plte jedan dio na ruke a drugi preko racuna...a ovi sa druge strane imaju isto cash koji sigurno nije cist...na kraju kako to biva...to ne zavrsi dobro...i onda kriva-drzava,nacionlizam i bla,bla
pa velim sve je to mutez...ovi jedino mogu kod takvih i ljetovati...jedino problem je sto im je zajebati u krvi svima..no problem je kad ides zajebati onog koji isto voli zajebati jer taj dođe sa batinasima i ne zove policiju..kaya wrote:Ma ok, al ne znam kako se zlovenac usudi u tuđoj državi snimati, vrijeđati, bacati vani i otimati. Pitanje je i plaća li porez. Da sam ja policija sjedili bi svi u zatvoru ili marš svi sad preko granice i zabrana ulaska 5 godina.
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Njemački mediji o mukama u hrvatskom turizmu :DDD
» Bh. novinar o hrvatskom turizmu: "Očajni ste, ni Bosanci nisu toliko siromašni" ...INDEX.ba :)))
» nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
» ''FOTO Šokantni prizori s Antarktike, ovakvo otapanje dosad nije viđeno''
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Ovo nije normalna država. Ovdje su Ercezi heroji, a Tuđmani zločinci’
» Bh. novinar o hrvatskom turizmu: "Očajni ste, ni Bosanci nisu toliko siromašni" ...INDEX.ba :)))
» nijedna p**ka nije normalna (znanstveni dokaz)
» ''FOTO Šokantni prizori s Antarktike, ovakvo otapanje dosad nije viđeno''
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Ovo nije normalna država. Ovdje su Ercezi heroji, a Tuđmani zločinci’
Page 2 of 4