bard
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: bard
I ti si zaista toliko glup ko kurac da si se napalio na temu kako nepismeno dite od 5 godina zaista zna citati sta mu caca pise po internetu. Glup si sine ko tri mrtve kurcineBrat Brale wrote:bože sveti, uz svu devijantnost njegovog uma-ante je ipak genije. za toliko izmišljotina je potreban poseban talenat...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
18:8fridrih_niche wrote:<3Dybala wrote:Eurosport 1 za 20 minuta....pocinje finale
Drugog dana finala šjor raketa je bio neumoljiv
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ronnie = Lionel
<3
Molim ban jer me ova izjava vrijeđa na svim osnovama
Guest- Guest
Mrzim te gadefridrih_niche wrote:Najveći = Najveći
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Volin te, stari pederu...FRANK wrote:Mrzim te gadefridrih_niche wrote:Najveći = Najveći
<3
<3
Guest- Guest
Jeben ja tebi zenuRoland Deschain wrote:Ti bi svojoj obitelji porasao u očima da vide s kakvim mudrim i učenim ljudima vodiš rasprave na ovom forumu.FRANK wrote:Zamisli koje dijete sok dozivi kad vidi da mu se otac imaginarno zove Frank a vodi harvard sorbona diskusije sa incestima koja se odazivaju na ime
Niche End Vracala Tominjo .
Strahota
U prvom redu sa mnom.
2015-09-13
Raketa:
“I remember getting to every World Championship and thinking, ‘I can’t wait till this tournament is over ‘cos then there’s no more drug tests, I can go out and smash it’.”
<3
“I remember getting to every World Championship and thinking, ‘I can’t wait till this tournament is over ‘cos then there’s no more drug tests, I can go out and smash it’.”
<3
Guest- Guest
Odoh na farmu 4 dana se drogirat i napusavat do besvijesti
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
FRANK wrote:Odoh na farmu 4 dana pušit crncu kitu do besvijesti
<3FRANK wrote:Odoh na farmu 4 dana se drogirat i napusavat do besvijesti
Samo umjereno...
;)
Guest- Guest
https://www.benchwarmers.ie/videos/watch-18-year-old-rookie-beats-world-champion-ronnie-osullivan-at-european-masters/221881/fridrih_niche wrote:Raketa:
[size=45]“I remember getting to every World Championship and thinking, ‘I can’t wait till this tournament is over ‘cos then there’s no more drug tests, I can go out and smash it’.”[/size]
[size=45]<3[/size]
Malo ga je droga ponijela...ili da ga citiramo -izgubio je ruku i nogu ^^
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 6