bard
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: bard
Ne nasjedajte ...tako sve pocne,prvo vas zica za avatar ,ni ne okrenete se ,a vec vam salje poruke na viber,facebook ,wtfup etc i zica lovu za bijelokarlitovnačin wrote:kazem ne mogu sad kao iduci tjedan cu. I on nakon 2 dana opet salje poruke
Guest- Guest
Dybala wrote:Ne nasjedajte ...tako sve pocne,prvo vas zica za avatar ,ni ne okrenete se ,a vec vam salje poruke na viber,facebook ,wtfup etc i zica lovu za bijelokarlitovnačin wrote:kazem ne mogu sad kao iduci tjedan cu. I on nakon 2 dana opet salje poruke
Guest- Guest
najbolji primjer koliko su mladi poglupili je da novinari moraju ljude upoznavati s Brankom Zebecom..
https://www.sportbible.com/other/news-mark-williams-admits-to-foul-against-ronnie-osullivan-20200812
Guest- Guest
Mec sa Selbyem je poslastica turnira ...za njega sam mislio da ce i duze dominirati nakon prve titule svjetskog prvaka(tamo negdje prije 6-7 godina )
Guest- Guest
Da ,prva titula 2014 ..a prvo finale 2007. kad je eksplodirao i u finalu tijesno izgubio od higginsa(ovog se sjecam cak ..btw nisam mislio da je toliko proslo vec haha)...onda je bio period koji si naveo pa je skupio 3 titule ipakfridrih_niche wrote:Selby je tad bija ima nekih zdravstvenih problema...
To ga je sjebalo...
;)
Guest- Guest
Niče igraš li lopte? Neki dan sam bio na terminu, skoro sam umro. Bliži se kraj karijere
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 6