Patrijah Irinej : Pravi je čas za pomirenje srpskog i hrvatskog naroda
Page 14 of 17
Page 14 of 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Re: Patrijah Irinej : Pravi je čas za pomirenje srpskog i hrvatskog naroda
veber wrote:btw
vrijeme ti je da malo posjetiš i druge vulve.
prošao si 40u
mi katolici to ne radimo, još hdz...nema šanse
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mobiu$ wrote:veber wrote:rekoh.mobiu$ wrote:veber wrote:
tebe ne bum crtkal. osim ako imaš pun kiki love.
podvučeš crtu i to je to.
Bože sačuvaj, ne hvala.
za lovu.
zažmirim na jedno oko
Neka. Ne hvala.
Pa neće te jebat...lijepo te nacrta :D veber ko veber, koje pivo i to je to :)
2015-08-06
vuksadinare wrote:....ispade hrabriji milosevic od pupovca ....pupinjo se sad ukakio da nece biti dobrodosao u srbiju...pa poceo nivelirati...
Pa realno je i očekivati da traži kakav takav balans.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:vuksadinare wrote:....ispade hrabriji milosevic od pupovca ....pupinjo se sad ukakio da nece biti dobrodosao u srbiju...pa poceo nivelirati...
Pa realno je i očekivati da traži kakav takav balans.
Dječaci, isprve sam rekao da će ići Milošević a ne Pupovac.
Prvo, Milošević je podpredsjednik vlade, dakle izvršna vlast u RH, on je morao ići. Plenki je to sve fino posložio.
Kad ih je navukao u vlast, lijepo im je otvorio državni praznik koji nisu mogli odbiti, kao dio vlasti jel.
No, kad su već stjerani u taj nezgodan korner, pragmatično su odlučili izaći mu u susret i izvući maksimalno od njega.
A inteligentan čovjek kakav je Milorad Pupovac već je pomalo vidio da je vrijeme i da je realno to situacija Srba u RH.
Također, on kao stvarni lider Srba, ostao je izvan linije, da moderira cijelu priču za svoju zajendicu.
Sve skupa ...bene :)
2015-08-06
epikur37 wrote:
Pa valjda slikar plaća modelu, ne obratno. :)
Guest- Guest
mobiu$ wrote:epikur37 wrote:
ne znam....ja ću kaji platiti
Oćel on tebi...bojim se mrka kapa
2015-08-06
michaellcmacha wrote:Pa ččudiš se jer ne znaš srž ni priče ni tijeka događanja... Irekako su fasovali srbi koji su na ovaj ili onaj način sudjelovali u agresiji, ok bilo je i pojedinačnih slučajeva motiviranih osvetom. U sisku je tijekom komumističke ujdurme nataloženo 33% srba od kojih je velika većina bila velikosrpski nastrojena i oni su mahom i otišli... Oni koji su ostali nisu imali problem sa hrvatskom državom i njih nije dirao nitko... Ali njih je ostalo oko 5%... Jel ti sad jasniji termin desni sisak... Da ne spominjem da je do 1941. Uključeno i carsko vrijeme srpska komponenta uvijek činila velike probleme hrvatima još u vrijeme khuena, a pogotovo od 1918. Na ovamo. Najradikalnije krilo hss je politički djelovalo na području siska i bjelovara i oni su bili najveći suport ustroju ndh... Otud i najveća stradanja nakon ww2 i masovni progoni i protjerivanjaHektorović wrote:michaellcmacha wrote:u hrvatskom društvu nitko ne propitkuje nacionalnost u smislu unutarnje društvene interakcije... srbi najnormalnije od 1990 funkcioniraju u svim društvenim segmentima... primjera radi... tajnica đure b je bila srpkinja, pomoćnici načelnika srbi, čak i načelnik odjela za terorizam i ratne zločine je bio srbin... u gradskim firmama srbi najnormalnije rade i rukovode ovisno o poziciji... participiraju u lokalnoj vlasti i političkim strankama od lijeva do desna... tako da baljezgati o nekakvoj pomirbi, i integraciji i reintegraciji je suvišno... ja bih ipak rekao svjesno maliciozno... zbog najobičnijih i najužih partikularnih interesa, točka, nema dalje... i čim oni koji inače drže stranu sradiji po raznoraznim osnovama, a inače su progresivni, počinju drukati za hdz onda je i više nego jasno da tu nešto ne štima...
Pa zato se i ja neki dan čudim, otkud priča o desničarskom Sisku, ako ništa drugo, moja percepcija je "crveni Sisak"
Ja samo vidim da redovno birate SDP, i to SDP kadrove sa dna kace...
A recimo u BiH, u Sarajevu, velikosrbi su krenuli odlaziti već 89-90te.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
generale..pitao bi te kakvo imaš mišljenje o ivi komšiću...?...Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:Pa ččudiš se jer ne znaš srž ni priče ni tijeka događanja... Irekako su fasovali srbi koji su na ovaj ili onaj način sudjelovali u agresiji, ok bilo je i pojedinačnih slučajeva motiviranih osvetom. U sisku je tijekom komumističke ujdurme nataloženo 33% srba od kojih je velika većina bila velikosrpski nastrojena i oni su mahom i otišli... Oni koji su ostali nisu imali problem sa hrvatskom državom i njih nije dirao nitko... Ali njih je ostalo oko 5%... Jel ti sad jasniji termin desni sisak... Da ne spominjem da je do 1941. Uključeno i carsko vrijeme srpska komponenta uvijek činila velike probleme hrvatima još u vrijeme khuena, a pogotovo od 1918. Na ovamo. Najradikalnije krilo hss je politički djelovalo na području siska i bjelovara i oni su bili najveći suport ustroju ndh... Otud i najveća stradanja nakon ww2 i masovni progoni i protjerivanjaHektorović wrote:michaellcmacha wrote:u hrvatskom društvu nitko ne propitkuje nacionalnost u smislu unutarnje društvene interakcije... srbi najnormalnije od 1990 funkcioniraju u svim društvenim segmentima... primjera radi... tajnica đure b je bila srpkinja, pomoćnici načelnika srbi, čak i načelnik odjela za terorizam i ratne zločine je bio srbin... u gradskim firmama srbi najnormalnije rade i rukovode ovisno o poziciji... participiraju u lokalnoj vlasti i političkim strankama od lijeva do desna... tako da baljezgati o nekakvoj pomirbi, i integraciji i reintegraciji je suvišno... ja bih ipak rekao svjesno maliciozno... zbog najobičnijih i najužih partikularnih interesa, točka, nema dalje... i čim oni koji inače drže stranu sradiji po raznoraznim osnovama, a inače su progresivni, počinju drukati za hdz onda je i više nego jasno da tu nešto ne štima...
Pa zato se i ja neki dan čudim, otkud priča o desničarskom Sisku, ako ništa drugo, moja percepcija je "crveni Sisak"
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
epikur37 wrote:kaya wrote:Ovaj epikur je ko srbin..
Misli da će hrvati organizirati mitinge po bosni gdje će puk sveudilj padati ritualno u nesvjest od predsjednika svih hrvata na zemlji i u svemiru i puniti sklepane kubure u garaži.
Takav jedan živući primjer imamo u susjedstvu gdje im se to obilo o glavu .
Iz slovenije su otišli s nešto naoružanja što su uspjeli maznuti.
Iz hrvatske su otišli a za njima i 250 000 srba.
U bosni su ostali ajde ali su dobili 1000 godina zatvora i u holivodu su glavni zlikovci, mjenjaju naciste.
U crnoj gori su im uzeli crkve i zabranili srpske programe. Ako nastave nije isključeno da odu put srbije.
Sa kosova su otišli a to će uskoro i potpisati .
Dakle, isplati li se?
Kajo, tvoj animozitet prema Hrvatima iz BiH je žestok ali površan, tako da ne vidim u njemu neku dublju notu.
Naš nacionalni interes je podržati Hrvate u BiH u jačanju subjektiviteta i političkom opstanku. ako ne radi njih to radi Hrvatske. Ali bi trebalo naprvo radi njih, jer ako je nacija mora postojati solidarnost, ako je nema nema nacije.
Zagejski snobizam.
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:kaya wrote:Ovaj epikur je ko srbin..
Misli da će hrvati organizirati mitinge po bosni gdje će puk sveudilj padati ritualno u nesvjest od predsjednika svih hrvata na zemlji i u svemiru i puniti sklepane kubure u garaži.
U bosni su ostali ajde ali su dobili 1000 godina zatvora i u holivodu su glavni zlikovci, mjenjaju naciste.
U crnoj gori su im uzeli crkve i zabranili srpske programe. Ako nastave nije isključeno da odu put srbije.
Dakle, isplati li se?
Kajo, tvoj animozitet prema Hrvatima iz BiH je žestok ali površan, tako da ne vidim u njemu neku dublju notu.
Naš nacionalni interes je podržati Hrvate u BiH u jačanju subjektiviteta i političkom opstanku. ako ne radi njih to radi Hrvatske. Ali bi trebalo naprvo radi njih, jer ako je nacija mora postojati solidarnost, ako je nema nema nacije.
Zagejski snobizam.
upravo
2015-08-06
epikur37 wrote:mobiu$ wrote:
Formalno-pravno ima pravo, vi ste, ne razumjevajući uopće što je pisala, sasuli drvlje i kamenje po njoj
Kako Hrvati u BiH doživljavaju vodstvo BiH, to je stvar disfunkcionalnosti i majorizacije. Da postoji treći entitet Herceg-Bosna, da je član Predsjedništva ispred hrvatskog naroda Čović, valjda ga se ne bi ignoriralo, s problemima bi se prvo išlo njemu.
Ova emotivna i svakodnevna vezanost uz maticu je normalna, posebno dok je BiH vilajet, a Hrvatska članica EU, i bez tretmana Hrvata koji je takav kakav je.
formalno.pravno mobiuse, formalno pravno...
ali narod nije formalno pravna činjenica
Formalno pravno je Komšić Hrvatski predstavnik i na tome prestaje formalno pravno u svezi BiH.
2018-04-10
vuksadinare wrote:generale..pitao bi te kakvo imaš mišljenje o ivi komšiću...?...Hektorović wrote:michaellcmacha wrote:Pa ččudiš se jer ne znaš srž ni priče ni tijeka događanja... Irekako su fasovali srbi koji su na ovaj ili onaj način sudjelovali u agresiji, ok bilo je i pojedinačnih slučajeva motiviranih osvetom. U sisku je tijekom komumističke ujdurme nataloženo 33% srba od kojih je velika većina bila velikosrpski nastrojena i oni su mahom i otišli... Oni koji su ostali nisu imali problem sa hrvatskom državom i njih nije dirao nitko... Ali njih je ostalo oko 5%... Jel ti sad jasniji termin desni sisak... Da ne spominjem da je do 1941. Uključeno i carsko vrijeme srpska komponenta uvijek činila velike probleme hrvatima još u vrijeme khuena, a pogotovo od 1918. Na ovamo. Najradikalnije krilo hss je politički djelovalo na području siska i bjelovara i oni su bili najveći suport ustroju ndh... Otud i najveća stradanja nakon ww2 i masovni progoni i protjerivanjaHektorović wrote:michaellcmacha wrote:u hrvatskom društvu nitko ne propitkuje nacionalnost u smislu unutarnje društvene interakcije... srbi najnormalnije od 1990 funkcioniraju u svim društvenim segmentima... primjera radi... tajnica đure b je bila srpkinja, pomoćnici načelnika srbi, čak i načelnik odjela za terorizam i ratne zločine je bio srbin... u gradskim firmama srbi najnormalnije rade i rukovode ovisno o poziciji... participiraju u lokalnoj vlasti i političkim strankama od lijeva do desna... tako da baljezgati o nekakvoj pomirbi, i integraciji i reintegraciji je suvišno... ja bih ipak rekao svjesno maliciozno... zbog najobičnijih i najužih partikularnih interesa, točka, nema dalje... i čim oni koji inače drže stranu sradiji po raznoraznim osnovama, a inače su progresivni, počinju drukati za hdz onda je i više nego jasno da tu nešto ne štima...
Smeće od čovjeka... znam ih dobro i na osobnoj razini
Komšić prije Komšića ... slugeranje i izdajnici
Lijepo ga je opisao pokojni Dubravko Lovrenović koji je s njime bio i prijatelj ... mali pokvareni čovjek
2018-04-10
Taj dvojac Komšića je doslovno ljudsko smeće... karakterno i u svakom drugom pogledu
Ivo, Kiseljački profesor marksizma, onda ukrasni Hrvat CK SKBIH, kasnije Alijin pokazni Hrvat
Ivo, Kiseljački profesor marksizma, onda ukrasni Hrvat CK SKBIH, kasnije Alijin pokazni Hrvat
2018-04-10
Doslovno prema nikome ne gajim takav prijezir nego prema Komšićima
2018-04-10
da..teska komunjara za vrijeme sfrj...lokalni druker tamosnjih hrvata.. uvijek se druzio vise sa lokalnim muslimanima nego hrvatima...Hektorović wrote:Taj dvojac Komšića je doslovno ljudsko smeće... karakterno i u svakom drugom pogledu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
reci; frka me.epikur37 wrote:veber wrote:btw
vrijeme ti je da malo posjetiš i druge vulve.
prošao si 40u
mi katolici to ne radimo, još hdz...nema šanse
uzmi to kao treće mišljenje u medicini.
staviš čkapi i probaš, jen dva, tri.
nakon 50e prestaneš brojat.
samo nutra-van, nutra-van, nutra-van
2014-12-30
jebo vas bandić u kanalizacijski otvor.Hektorović wrote:epikur37 wrote:kaya wrote:Ovaj epikur je ko srbin..
Dakle, isplati li se?
Zagejski snobizam.
recimo za razliku od kolege iz novog mesta ili ovog iz zenice, za mene si ti hrvat.
po upisima, stavovima.
2014-12-30
Komšić je formalno izabran.
Sadržajno, politička je kurva bez legitimiteta. Čak je i za ovaj dio svijeta posebno gadljiva pojava.
Ono, Bojan Glavašević koji si je ispunio ambicije.
Sadržajno, politička je kurva bez legitimiteta. Čak je i za ovaj dio svijeta posebno gadljiva pojava.
Ono, Bojan Glavašević koji si je ispunio ambicije.
Guest- Guest
epikur37 wrote:mobiu$ wrote:epikur37 wrote:
Ne predlažem ništa, samo me zanima tko inače plaća.
Guest- Guest
meni se zalomilo da u zadnje vrijeme sve ja plaćam.mobiu$ wrote:epikur37 wrote:mobiu$ wrote:epikur37 wrote:
Ne predlažem ništa, samo me zanima tko inače plaća.
i cuge
i ručkove
i neke pice.
2014-12-30
Inače, sarajevska mahala me po autizmu i monolitnosti prema Hrvatima i Hrvatskoj podsjeća na beogradsku čaršiju.
Slični negativan refleks, s tom razlikom da si u Beogradu ipak gost, a gosta se tamo ne dira, to je svetinja.
U Sarajevu nema svetinja.
Slični negativan refleks, s tom razlikom da si u Beogradu ipak gost, a gosta se tamo ne dira, to je svetinja.
U Sarajevu nema svetinja.
Guest- Guest
Page 14 of 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Similar topics
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» SANU : RS je entitet srpskog naroda
» Letica:Sto donosi "Deklaracija o opstanku srpskog naroda"?Novi rat za granice ili...?
» Gospodo, grobnica hrvatskog naroda je i Federacija BiH!
» SDP SVE OTVORENIJE IGRA KONTRA HRVATSKOG NARODA
» SANU : RS je entitet srpskog naroda
» Letica:Sto donosi "Deklaracija o opstanku srpskog naroda"?Novi rat za granice ili...?
» Gospodo, grobnica hrvatskog naroda je i Federacija BiH!
» SDP SVE OTVORENIJE IGRA KONTRA HRVATSKOG NARODA
Page 14 of 17