ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ristović: Izbačeni smo iz vile, kći je završila na Hitnoj; vlasnik: Uništili su kuću

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Ristović: Izbačeni smo iz vile, kći je završila na Hitnoj; vlasnik: Uništili su kuću - Page 4 Empty Re: Ristović: Izbačeni smo iz vile, kći je završila na Hitnoj; vlasnik: Uništili su kuću

Post by Maggie19 9/8/2020, 01:41

veber wrote:
Maggie19 wrote:
veber wrote:
epikur37 wrote:
veber wrote:
epikur37 wrote:

nisi ti iskreniji nego varaš

varao bi da sam sa istom.
pa gledam druge.

geldaš ne seri, svi gledamo...evo megi se besramno uvaljuješ :D

aj bok ;) :p
megi i ja se znamo u čudnoj vremenskoj petlji.
Epi je samo malo ljubomoran 8-)
jube, kao da je bitno.
pusa, znaš kome, pa neka ekipa misli.
Salimo se malo, sto cemo uvijek ozbiljno ;-))

Dogovoreno :-)

Maggie19

2019-01-30

Back to top Go down

Ristović: Izbačeni smo iz vile, kći je završila na Hitnoj; vlasnik: Uništili su kuću - Page 4 Empty Re: Ristović: Izbačeni smo iz vile, kći je završila na Hitnoj; vlasnik: Uništili su kuću

Post by veber 9/8/2020, 01:54

jedan derpe
šteta raspona glasa od soprana pa do tenora

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/8/2020, 04:51

Pa ove mi pisekice nije zao...pusi kurac cetniku?...pusi..lik je clan vuciceve stranke...jel opanjkava sve sto je nacionalno svjesno u hrvatskoj?...opanjkava...uz pokosicu,februarku,sevku najcesce "moralizira" hrvatskoj i hrvatima izuzmemo li pokosicu ove druge zove u 'cvetu demokratije' Srbiji...ma kud kod nas moraju doći na more...nije da u ovom slucaju nesto vjerujem pisekici i vidoju.
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by veber 9/8/2020, 04:55

bogtejebo vuče.
ja idem nabijat kilometre, pa sam budan u ovo doba.
odi spat.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/8/2020, 05:13

veber wrote:bogtejebo vuče.
ja idem nabijat kilometre, pa sam budan u ovo doba.
odi spat.
Pa i ja sam trcao ali sa kistrama povrca od hladnjace do kombija...jer mi mali mora odvest robu na dva standa placa i kao dostavu po privatnim objektima...sad pijem kavu i ne spava mi se
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by veber 9/8/2020, 05:21

ok
ja sam popio kavu, laganini doručak
i krećem. 
pokušavam 180km vikendom.
jučer sam bio kilav pa danas moram nadoknaditi.
ajd bok

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/8/2020, 05:22

.....interesantno...tri slucaja koja imaju gotovo identicne price i u kojima nikad nisu krivi gosti iz beograda i srbije vec zrtve...slican ili identican slucaj majetica producenta sapunjara iz beograda koji je dosao na Hvar snimati 'jugoslavenku' pa je izbacen iz vile jer ekipa krsila ugovor stvarajuci nered..isto je u slucaju pisekice...na nered gostiju iz ssrbije bunili su se i - grci...dakle dodju iz srbije pa misle da mogu svašta raditi..i nista im biti nece...netko im treba reci da su ta vremena prosla
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics