nema ajvaruša i sve je čistije
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
nema ajvaruša i sve je čistije
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3509671/objava-grka-na-fejsbuku-razbesnela-srpske-turiste-ove-godine-nema-srba-i-sve-je-cistije-nema-smeca-i-sr-nja
OBJAVA GRKA NA FEJSBUKU RAZBESNELA SRPSKE TURISTE: Ove godine nema Srba i SVE JE ČISTIJE, nema smeća, i srpskih sranja!
"Hvala, ići ćemo u Španiju", "Nema Srba, nema para", "Mali ne lupetaj, vidi se da nisi još izašao iz svog mesta. Smeće bacaju nekulturni ljudi, nije važno koje su nacionalnosti", "Uh... pa postoji i Egipat, Turska, Albanija, Montenegro, Italija, Španija, Hrvatska, baš me briga za plažu Karidi", samo su neki od komentara ozlojeđenih srpskih građana.
OBJAVA GRKA NA FEJSBUKU RAZBESNELA SRPSKE TURISTE: Ove godine nema Srba i SVE JE ČISTIJE, nema smeća, i srpskih sranja!
"Hvala, ići ćemo u Španiju", "Nema Srba, nema para", "Mali ne lupetaj, vidi se da nisi još izašao iz svog mesta. Smeće bacaju nekulturni ljudi, nije važno koje su nacionalnosti", "Uh... pa postoji i Egipat, Turska, Albanija, Montenegro, Italija, Španija, Hrvatska, baš me briga za plažu Karidi", samo su neki od komentara ozlojeđenih srpskih građana.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: nema ajvaruša i sve je čistije
gdje nađoše i tu ustašiju... i to onako bez srama... :)))
2015-08-08
"Na slici se vidi gde smo svaki dan od 21.6 boravili na plaži, na slici stoji naziv bara, a i Grk koji nas je danas posle šest dana boravka na njihovoj plaži bukvalno oterao. Smestile smo se na ležaljke oko osam po grčkom vremenu i krenule da se kupamo, pojavio se konobar i ladno nam rek’o da idemo dalje odatle jel ne može više da nas gleda". Ovo su, međutim, odmah osudili skoro svi ugostitelji na Halkidikiju.
2015-08-08
jebote pa njih stvarno nitko ne voli...
2015-08-08
Nema njima ove godine nikakvih turisti. Bit će opet help eu fondovi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
koliko mora da ti se netko popne na kurac pa da ga u korona krizi otjeraš u pizdu materinu jer ne možeš više gledati njihova sranja?michaellcmacha wrote:[size=35]"Na slici se vidi gde smo svaki dan od 21.6 boravili na plaži, na slici stoji naziv bara, a i Grk koji nas je danas posle šest dana boravka na njihovoj plaži bukvalno oterao. Smestile smo se na ležaljke oko osam po grčkom vremenu i krenule da se kupamo, pojavio se konobar i ladno nam rek’o da idemo dalje odatle jel ne može više da nas gleda". Ovo su, međutim, odmah osudili skoro svi ugostitelji na Halkidikiju.[/size]
u svakom slučaju očekujem dogodine suljin performans o pogromu srba iz Grčke
đenosajd i belosvetcka urotamichaellcmacha wrote:jebote pa njih stvarno nitko ne voli...
Nije ovo u redu od strane Grka. Ocekuju da zarade jos i da im bude cisto, jbg nije u redu takav stav prema braci.
omni-
2014-04-12
Braća grci?! Šokantno.
Ja sam jednom sjedila sa jednim srbinom i grkom i mislila da tu stvarno postoje simpatije. Onda je grk mrtvo ladno objasnio pred svima da su oni isti kao hrvati u stvari a ne srbi a da sa srbima nemaju veze osim što su pravoslavni ali kog to briga..
Ja sam jednom sjedila sa jednim srbinom i grkom i mislila da tu stvarno postoje simpatije. Onda je grk mrtvo ladno objasnio pred svima da su oni isti kao hrvati u stvari a ne srbi a da sa srbima nemaju veze osim što su pravoslavni ali kog to briga..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
da braca grci
od tolike gr obale
javilo se 2 , 3 koji komentarisu
i sad to je kao sva istina, pa nije
ni u srbiji nisu svi u ljubavi sa grcima
ali to je ubedljiva manjina
ne brinite vi za nase odnose
od tolike gr obale
javilo se 2 , 3 koji komentarisu
i sad to je kao sva istina, pa nije
ni u srbiji nisu svi u ljubavi sa grcima
ali to je ubedljiva manjina
ne brinite vi za nase odnose
2020-04-21
Srbi su prljavi, zaostali i prosti. Neodgojeni su tvrdoglavi i zatucani. Svi to znamo.
Međutim, Srbi su i otvoreni, srdačni i imaju sjajan smisao za humor. Ne srame se i ne glume. Skloni su hedonizmu i znaju uživati. Nidje se nećeš tako opustiti i razveseliti kao na srpskoj svadbi ili kakvom tulumu.
Poslije Srba, svako slavlje izgleda jadno i pusto.
A kad Srbi odnekud odu, tu život prestaje. Mrtvilo i pustoš iz koje svi bježe.
Međutim, Srbi su i otvoreni, srdačni i imaju sjajan smisao za humor. Ne srame se i ne glume. Skloni su hedonizmu i znaju uživati. Nidje se nećeš tako opustiti i razveseliti kao na srpskoj svadbi ili kakvom tulumu.
crvenkasti-
2014-04-17
kaya wrote:Braća grci?! Šokantno.
dobro,
hrvate vole
nas ne vole
sve ok
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
pizzon wrote:kaya wrote:Braća grci?! Šokantno.
dobro,
hrvate vole
nas ne vole
sve ok
Ma ti si ok. Dobiš sendvić i sve očistiš za sobom.
Guest- Guest
daj jebote...crvenkasti wrote:Srbi su prljavi, zaostali i prosti. Neodgojeni su tvrdoglavi i zatucani. Svi to znamo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
crvenkasti wrote:Srbi su prljavi, zaostali i prosti. Neodgojeni su tvrdoglavi i zatucani. Svi to znamo.
darth_vader-
2014-04-17
Nije rekao da vas ne vole, rekao je da su isti kao hrvati. Vjerojatno u dalmaciji.pizzon wrote:kaya wrote:Braća grci?! Šokantno.
dobro,
hrvate vole
nas ne vole
sve ok
A da ljudi misle zbog pravoslavlja i blizine da su kao srbi, međutim da s njima nemaju veze.
Last edited by kaya on 7/8/2020, 11:09; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Pa nisi puno fulao. Mislim u ovom da su prostiji ali zabavni.crvenkasti wrote:Srbi su prljavi, zaostali i prosti. Neodgojeni su tvrdoglavi i zatucani. Svi to znamo.
Last edited by kaya on 7/8/2020, 11:11; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Kakvo pravoslavlje, Srbi su postali pravoslavci od devedesetih.
omni-
2014-04-12
I Hrvati katolici, ne zavaravajmo se...
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» Džaferović i Komšić: Ako nema slanja ANP-a, nema ni mandatara (ni BiH - op. Ero)
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Putin: Dok sam ja predsjednik nema istispolnih brakova, nema roditelja 1 i 2, mogu biti samo mama i tata
» Džaferović i Komšić: Ako nema slanja ANP-a, nema ni mandatara (ni BiH - op. Ero)
Page 1 of 3