Novo istraživanje: HDZ uvjerljivo prvi, SDP nikad gori, Možemo! treća snaga
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Novo istraživanje: HDZ uvjerljivo prvi, SDP nikad gori, Možemo! treća snaga
Slatki ste al dođite molim vas sutra. Kad vas ne vide...mutava baštarda wrote:Popijete apaurine i dođite sutra...kaya wrote:Čuj kak ga ne bi bolila glava.debotoijusto wrote:
Imao je svoju viziju hrvatske gdje ima vlast a izbačeni su čak i iz knina.
- vi ne možete, zauzeto je! Dođite malo kasnije, kada proslava završi.
- mi se ne želimo pomiriti s nikim!
- u redu je, odite spavati.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Potpis. Dodao bij josh jedan zanimljiv fenomen koji se desio u DNRH. Naime pojvili su se placheni trolovi. Vechina medija je dobila plachene, ponvljam , plachene trolove, srbijanksog tipa. Mozda sam ja samo glup ili se razina trolanja spustila ali ovo je strava. Komentari "chitatelja" su skoro te indentichni, ponavljam indentichni ili isti komentarima "chitaoca" ili tko shto. Dajte si kolega trud i osvijetlite malo pojavu.marcellus wrote:debotoijusto wrote:ostao si na nivou srbije , mozda da odes tamo ?marcellus wrote:vrijeme je za selit iz zemlje
nema države koju cuckservatives i leftardi nisu upropastili, jedine trenutno uspješne i brzo rastuće ekonomije su one gdje je na vlasti "ekstremna desnica" s iznimkom kine gdje su na vlasti komunisti koji su stvorili čisti laissez faire.
progresivne zemlje... poserem se na to i takav život. To nije lijep život, i to nije dobar život.
Adem Vuchiqi je samo kvazipravoslavni, balkanski pandan mitteleuropskog kvazikatolika plenkovića.
nacionalist, ali ne previše, europejac u okvirima prihvatljivog, progresivan u okrivima zakona. Vučko ima pokaznu lezbo hrvaticu Brnabićku jer je multikulti i poštuje manjine, Plenki ima Pupija i Miloševića, pokazne srbe, jer je multikulti i poštuje manjine.
oba uživaju nepodijeljenu podršku naroda, i vladaju potplaćivanjem medija i svih ostalih da lijepo pišu o njima. Hrvatski mediji sotoniziraju vučićevi srbiju, srpski plenkovićevu hrvatsku, al jedni i drugi zagovaraju ekumenu i pomirenje.
kog vi zajebavate?
2014-04-14
Ja po svakom postu puknem 20 kuna.
Sad idem do bankomata kasnije. Iskreno..
2015-08-15
abraham wrote:Potpis. Dodao bij josh jedan zanimljiv fenomen koji se desio u DNRH. Naime pojvili su se placheni trolovi. Vechina medija je dobila plachene, ponvljam , plachene trolove, srbijanksog tipa. Mozda sam ja samo glup ili se razina trolanja spustila ali ovo je strava. Komentari "chitatelja" su skoro te indentichni, ponavljam indentichni ili isti komentarima "chitaoca" ili tko shto. Dajte si kolega trud i osvijetlite malo pojavu.marcellus wrote:debotoijusto wrote:ostao si na nivou srbije , mozda da odes tamo ?marcellus wrote:vrijeme je za selit iz zemlje
nema države koju cuckservatives i leftardi nisu upropastili, jedine trenutno uspješne i brzo rastuće ekonomije su one gdje je na vlasti "ekstremna desnica" s iznimkom kine gdje su na vlasti komunisti koji su stvorili čisti laissez faire.
progresivne zemlje... poserem se na to i takav život. To nije lijep život, i to nije dobar život.
Adem Vuchiqi je samo kvazipravoslavni, balkanski pandan mitteleuropskog kvazikatolika plenkovića.
nacionalist, ali ne previše, europejac u okvirima prihvatljivog, progresivan u okrivima zakona. Vučko ima pokaznu lezbo hrvaticu Brnabićku jer je multikulti i poštuje manjine, Plenki ima Pupija i Miloševića, pokazne srbe, jer je multikulti i poštuje manjine.
oba uživaju nepodijeljenu podršku naroda, i vladaju potplaćivanjem medija i svih ostalih da lijepo pišu o njima. Hrvatski mediji sotoniziraju vučićevi srbiju, srpski plenkovićevu hrvatsku, al jedni i drugi zagovaraju ekumenu i pomirenje.
kog vi zajebavate?
to se nema što osvijetliti, to je jasno kao dan - Adem Vuchiqi uči od plenkovića, i Kenwood Kenon od vučića. Da nema jednog onaj drugi bi bio bespotreban. Žive na proizvodnji lažnog i nepostojećeg rivaliteta, "bolji smo od onih ustaša / primitivaca preko", a u biti su prst i nokat. Očekujem da dogodine na proslavi neke srpske pičkemilematerine bude nekakav privatni vučićev hrvat kojem će se Adem Vuchiqi ispričat za neki kurac, kobajagi. Uglavnom, cirkus.
kaya wrote:Ja po svakom postu puknem 20 kuna.
kajo, izvan zagreba, u mjestima gdje desetljećima vlada hadeze, nema udbaške ni komunističke familije koju nisu zbrinuli izmišljenim radnim mjestima u državnim firmama, sinekurama i sinekurčinama, zaposle jednu malu u šumama ili cesetama i cijela kuća u imockom od 20 ljudi glasa za HDZ dok je svijetaq i vijeka i glasat će i kad ga ne bude.
oni žive po sistemu podmićivanja i stvaranja klijentele, to je nakupina parazita koja nas "spašava" jučer od srba a danas od desnice a sutra će kad možemo ojača valjda od komunista, a u biti spašavaju samo vlastite interese. To su ultimativna govna.
inače da, svojevremeno su "komentare čitatelja" u vjesniku i večernjem pisali udbaši plaćeni da to rade. Ovo je samo naslijeđe, da se ne lažemo. HDZ je nastao na fuziji dvije najgore nakupine ikad u hrvatskoj - ustaša i udbaša. Od jednih i drugih su pokupili ono najgore. Pomirba za kurac, umjesto da ih se jedne i druge stjeralo u pičku materinu. I sad se ta fuzija govana miri s trećim govnima, četnicima, koje je isto tako trebalo stjerat u pičku materinu. Nema od ovog tu ništa, na žalost.
Škoro će morat nać neke druge teme za privlačenje desnice jer na ovoj Srbi su krivi za sve i svašta Plenkovic ih je totalno porazija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Okej. A reci mi jel to oduvijek bilo mišljenje o HDZ-u neovisno od toga tko je bio na čelu istoga?
Guest- Guest
RayMabus wrote:Škoro će morat nać neke druge teme za privlačenje desnice jer na ovoj Srbi su krivi za sve i svašta Plenkovic ih je totalno porazija.
ovo što je Kenwood Kenon napravio ide samo u korist vučiću, ali ok to vi ne kužite
MaximusDecimusMiridije wrote:Okej. A reci mi jel to oduvijek bilo mišljenje o HDZ-u neovisno od toga tko je bio na čelu istoga?
generalno o HDZ-u da ali sam mislio da ih se može promijeniti, obzirom da ih ipak nije moguće maknuti s vlasti niti će skoro biti obzirom da drže medije i imaju vojsku uhljeba i lopova. Inače mislio sam svojevremeno da je HDZ možda manje zlo od SDP-a koji je noktima i zubima branio udbašiju od izručenja njemačkoj, ali ispada da su to ipak ista govna udbaško-ustaška, jedni i drugi.
RayMabus wrote:Škoro će morat nać neke druge teme za privlačenje desnice jer na ovoj Srbi su krivi za sve i svašta Plenkovic ih je totalno porazija.
x
desnica bi konacni morala iza c I iz pravaskog autisticnog ukopavanja
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kaya wrote:Ja po svakom postu puknem 20 kuna.
Znamo...
darth_vader-
2014-04-17
Ukratko, trebaju naći Alaha...RayMabus wrote:Škoro će morat nać neke druge teme za privlačenje desnice jer na ovoj Srbi su krivi za sve i svašta Plenkovic ih je totalno porazija.
SDP mi neočekivano visoko kotira.
Država i društvo su puni problema. Pametnom čoviku nije problem nać neku temu pa da kao oporba napada vlast i tako skuplja političke poene.
2014-04-11
marcellus wrote:kaya wrote:Ja po svakom postu puknem 20 kuna.
kajo, izvan zagreba, u mjestima gdje desetljećima vlada hadeze, nema udbaške ni komunističke familije koju nisu zbrinuli izmišljenim radnim mjestima u državnim firmama, sinekurama i sinekurčinama, zaposle jednu malu u šumama ili cesetama i cijela kuća u imockom od 20 ljudi glasa za HDZ dok je svijetaq i vijeka i glasat će i kad ga ne bude.
oni žive po sistemu podmićivanja i stvaranja klijentele, to je nakupina parazita koja nas "spašava" jučer od srba a danas od desnice a sutra će kad možemo ojača valjda od komunista, a u biti spašavaju samo vlastite interese. To su ultimativna govna.
darth_vader-
2014-04-17
Misliš da bi ova tvoja opcija bila bolja, ne bi. Ti se tek nisu nakrali. Vidiš, nema fotelja - raspad sistema...marcellus wrote:kaya wrote:Ja po svakom postu puknem 20 kuna.
2015-08-15
Provalili ste me 🤭jasambrend wrote:kaya wrote:Ja po svakom postu puknem 20 kuna.
Znamo...
2015-08-15
Evo kradu
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/jurican-je-izvukao-zgodan-detaljcic-pise-da-je-bandic-skori-sredio-prostor-u-centru-za-625-kn-po-kvadratu/
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/jurican-je-izvukao-zgodan-detaljcic-pise-da-je-bandic-skori-sredio-prostor-u-centru-za-625-kn-po-kvadratu/
2014-04-11
Škoro i Bandić već šuruju
No korupcija do jaja
No korupcija do jaja
2014-04-11
kaya wrote:Misliš da bi ova tvoja opcija bila bolja, ne bi. Ti se tek nisu nakrali. Vidiš, nema fotelja - raspad sistema...marcellus wrote:kaya wrote:Ja po svakom postu puknem 20 kuna.
Lopovluk je jedna od konstanti kod Balkanaca, da... zato i nikad niti jedan narod(?) na ovim jadnim prostorima nije ni evoluirao dalje od afričkih plemena, a veselimo se jebenim šarenim papirićima i ogledalima...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Novo istraživanje: Možemo se približio SDP-u kao nikad dosad
» Prvo veliko istraživanje nakon izbora: HDZ uvjerljivo prvi, propast SDP-a i Škore, Možemo! skočilo na treće mjesto
» HDZ unatoč aferama uvjerljivo prvi
» Anketa:HDZ stabilan i dosta uvjerljivo vodstvo.SDP,Most,Mozemo ni mimo ni vrit.DP raste
» Prvi rezultati izbora u Mađarskoj: Orbanova stranka uvjerljivo vodi
» Prvo veliko istraživanje nakon izbora: HDZ uvjerljivo prvi, propast SDP-a i Škore, Možemo! skočilo na treće mjesto
» HDZ unatoč aferama uvjerljivo prvi
» Anketa:HDZ stabilan i dosta uvjerljivo vodstvo.SDP,Most,Mozemo ni mimo ni vrit.DP raste
» Prvi rezultati izbora u Mađarskoj: Orbanova stranka uvjerljivo vodi
Page 2 of 8