Milanovićev govor u Kninu
Page 1 of 1
Milanovićev govor u Kninu
Milanović se do sada pokaza puno bolji kao predsjednik,nego kao premijer,te puno bolji nego se to očekivalo.
Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
SNAŽAN GOVOR
+ AAA -
ŠTO ĆE REĆI SDP-OVCI? Milanović izgovorio nešto što je većini promaklo! Ovo se mnogima neće svidjeti, ali ima i oduševljenih…
Autor: Dnevno Srijeda, 05. kolovoza 2020. u 17:38Danas je, govoreći u Kninu u povodu obilježavanja 25. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja, predsjednik Zoran Milanović izgovorio nešto što bi neki od njega najmanje očekivali, a što se nekima baš i neće svidjeti, posebno kad se sjetimo određenih izjava s ljevice u kampanji za parlamentarne izbore.“Grešaka je bilo, bilo je zločina, koštali su nas. Sve te priče o zajedničkom zločinačkom pothvatu, sve je to posljedica grešaka koje smo napravili činjenjem, ali i nečinjenjem u prvim mjesecima.Velika je to lekcija u ljudskom smislu, da paziš u svakom trenutku i da ti koncentracija nikada ne popušta. Hrvatska je kasnije ispravila tu grešku. I zato posebno cijenim nazočnost potpredsjednika Vlade, jer doći ovamo i slaviti, jer ovo je proslava, a ne komemoracija, doći ovamo i pridružiti se Hrvatima, to je arhitektura srca i to nije mala stvar.U miru dobra vjera i dobra volja. Mi smo odmakli na svom putu. Europska smo država, sve smo bolji u javnim poslovima, i trebamo biti još bolji i uzeti svaki euro europskog novca”, poručio je predsjednik Milanović, a potom nastavio govoriti, istaknuvši nešto što je mnogima promaklo. Naime, predsjednik je u jednom trenutku rekao kako Hrvatska više nikada neće biti Jugoslavija.”Više od stotinu godina odnosi su komplicirani. Bila je Jugoslavija koja više nikada neće biti. U početku, jedina moguća brana hrvatskom narodu, da ne bude raskomadan, da budemo svi u jednoj državi. Izjalovio se taj napor vrlo brzo. Bilo je sukoba, ratova, agresija. I nakon toga, nikako da uđemo u fazu normalnih odnosa. Kao da smo i dalje opterećeni stvarima koje su posljedice agresije 90-ih godina… Ali mi smo tu, naša dobra volja i dobra vjera postoji. Želimo raditi, poslovati, želimo znati da kada naši ljudi rade u Srbiji i ako dođe do problema, da će taj sud biti nepristran. Jer odnosi tih dvaju naroda jako su važni, a kada se međusobno natežemo, drugi nas uopće ne primjećuju. Ti odnosi moraju biti bolji i ja ću dati sve što mogu i smijem dati. Dat ću sve da to bude bolje. Na drugoj strani je da to isto pokuša” poručio je Zoran Milanović.Podsjetimo, reakcije na govor predsjednika Milanovića stižu sa svih strana, a građane se posebno dojmio jer je govorio “iz glave” a ne čitajući s papira.
https://www.dnevno.hr/domovina/sto-ce-reci-sdp-ovci-milanovic-izgovorio-nesto-sto-je-vecini-promaklo-ovo-se-mnogima-nece-svidjeti-ali-ima-i-odusevljenih-1513578/
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Milanovićev govor u Kninu
Gledao, jako dobar govor, dinamičan
I što je impresivno, sve iz glave, dok su Plenki i Njonjo čitali.
I što je impresivno, sve iz glave, dok su Plenki i Njonjo čitali.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kaya wrote:Pa on uvijek iz glave drži govore
Al ovaj put je zbilja pogodio notu, pobjednički govor a opet pomirljiv, predsjednički, državnički. Treba to održati tek tako iz glave...
A on to zna odradit kad ima inspiraciju.
Plenkijev i Njonjin su bili neusporedivo dosadniji, lišeni osobnosti i posve predvidivi.
2018-04-10
kaya wrote:Pa on uvijek iz glave drži govore
I to zna loše završiti.
Danas jest pogodio notu, bio je nestrukturiran govor, malo je išao tijekom svijesti, ali poslao je dobre i snažne poruke.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:kaya wrote:Pa on uvijek iz glave drži govore
I to zna loše završiti.
Danas jest pogodio notu, bio je nestrukturiran govor, malo je išao tijekom svijesti, ali poslao je dobre i snažne poruke.
Pa takvi su svi iz glave, no očito je bio inspiriran.
Kažem u Zokiju leži i bitanga i državnik, uglavnom pravlada bitanga, danas je prevladao državnik.
2018-04-10
I dodoepikur37 wrote:Zoky i Plenky
+ +
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:I dodoepikur37 wrote:Zoky i Plenky
+ +
Dodo oštro prijetio ustašiji. Treba ga uputiti da smo mi dobri a mujage zločesti. Zar to još ne zna.Noor wrote:dijagram wrote:I dodoepikur37 wrote:Zoky i Plenky
+ +
dijagram-
2015-08-09
Govor je bio perfetto,dočim se Ero ne javlja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Epi ce mu sve to potanko pojasniti :)dijagram wrote:Dodo oštro prijetio ustašiji. Treba ga uputiti da smo mi dobri a mujage zločesti. Zar to još ne zna.Noor wrote:dijagram wrote:I dodoepikur37 wrote:Zoky i Plenky
+ +
dijagram wrote:I dodoepikur37 wrote:Zoky i Plenky
+ +
i čovke :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Noor wrote:Epi ce mu sve to potanko pojasniti :)dijagram wrote:Dodo oštro prijetio ustašiji. Treba ga uputiti da smo mi dobri a mujage zločesti. Zar to još ne zna.Noor wrote:dijagram wrote:I dodoepikur37 wrote:Zoky i Plenky
+ +
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Noor wrote:Epi ce mu sve to potanko pojasniti :)dijagram wrote:Dodo oštro prijetio ustašiji. Treba ga uputiti da smo mi dobri a mujage zločesti. Zar to još ne zna.Noor wrote:dijagram wrote:
I dodo
jok evo hasanče će...:)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Similar topics
» OMRAŽENA HRVATICA NASTAVLJA DA PROVOCIRA: Slavila zlato u Kninu uz ustaške pesme, a sada držala i govor na Tompsonovom koncertu
» Predsjednica Grabar-Kitarović: Lozančić je bio Milanovićev osobni obavještajac
» Kako je Tuđmanov omiljeni tajkun završio kao Milanovićev frend
» NAKON ST. ETIENNEA: Hrvatska mora prihvatiti Milanovićev bojni poklič – mi ili oni!
» Prosvjed u Vruji protiv devastacije iza koje stoji Milanovićev financijer
» Predsjednica Grabar-Kitarović: Lozančić je bio Milanovićev osobni obavještajac
» Kako je Tuđmanov omiljeni tajkun završio kao Milanovićev frend
» NAKON ST. ETIENNEA: Hrvatska mora prihvatiti Milanovićev bojni poklič – mi ili oni!
» Prosvjed u Vruji protiv devastacije iza koje stoji Milanovićev financijer
Page 1 of 1