Kako je Boris Milošević izbio Vučicu titulu "vožda svih Srba" i zabezeknuo hrvatsku tvrdu desnicu
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kako je Boris Milošević izbio Vučicu titulu "vožda svih Srba" i zabezeknuo hrvatsku tvrdu desnicu
kaya wrote:Da jbg, i naši su se vratili u zapaljene kuće, nisu im ostavili hiltontre wrote:pa mi smo se vratili taml gdje su tvoji upravo to učinili. Uostalom prestanite kmečati jebo vas milošević u prkno pogano i glavurdu tupavu.
Kod njih je i fora da nisu htjeli živjet gdje nisu većina, gdje ne vladaju...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
2018-04-10
Re: Kako je Boris Milošević izbio Vučicu titulu "vožda svih Srba" i zabezeknuo hrvatsku tvrdu desnicu
Imaju noć vještica na mostu u Sremskoj Rači.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da, slave bitku koju su izgubili da bi im Turci vladali slijedećih 500 godina Ne pravi se gluplji nego jesi ;Pdzango wrote:Slave bitku a ne pogrom.......Oh_Femder wrote:Preko 600 godina Srbi slave poraz na Kosovu Polju, a što onda ne bi i Milošević malo slavio Oluju? Pa valjda smo vam mi Hrvati bliži nego Turci, majku mu staru! Ne budi tako skučen i ograničen kao balkon ;Pdzango wrote:On tamo ne treba ni da ide. A ako već ide, svakako ne treba ništa da slavi jer nema šta da slavi. Možda bi crni flor na reveru bio najprigodniji.marcellus wrote:“On dolazi s istim osjećajem koji dijelimo mi na taj dan, i s druge strane Boris Milošević ne odlazi tamo da bi bilo šta legitimirao, on odlazi tamo da bi zatvorio jednu ratnu stranicu i da bi iz svih mjesta u Hrvatskoj u kojima se nešto obilježava ili slavi, početi stizati poruke mira, poruke suosjećanja za stradanje Srba, poruke žaljenja zbog toga što se dogodilo”, naglasio je Pupovac.
pa majkutijebem...
https://www.novilist.hr/uncategorized/pupovac-milosevic-odlazi-u-knin-da-bi-stavio-kriz-na-mrznju-i-nesporazume/?meta_refresh=true
ne samo naši, nego i svi ostali. Ta njihova terofistička tvorevina RSK je potarcala i potjerala sve nesrbe sa okupiranog područja, imovinz popljačkali i zapalili a kad im se desio revanš(ni približno što su zaslužili) udri u plač i neko moralizitanja zaboravljajući pri tom da su oni sami sve to zakuvali i da im se samo loptica vratila u lice.kaya wrote:Da jbg, i naši su se vratili u zapaljene kuće, nisu im ostavili hiltontre wrote:pa mi smo se vratili taml gdje su tvoji upravo to učinili. Uostalom prestanite kmečati jebo vas milošević u prkno pogano i glavurdu tupavu.dzango wrote:Gde da se vrate? Tamo gde su pobili njihove stare ns kućnom pragu? Gde su im zapalili kuće i imanja? Je l' ti mene zajebavaš iči šta?kaya wrote:Ne obilježavaju oni nikakav pogrom, jer su se ovi mogli vratiti druge godine.
Oni obilježavaju u drači dan žalosti zbog pada srpske krajine i velike srbije.
Mnogo nam je žao zbog toga. Posebno što ne moram preko pontonskog mosta na more
2018-04-10
Zato ih nitko ni ne žali.tre wrote:ne samo naši, nego i svi ostali. Ta njihova terofistička tvorevina RSK je potarcala i potjerala sve nesrbe sa okupiranog područja, imovinz popljačkali i zapalili a kad im se desio revanš(ni približno što su zaslužili) udri u plač i neko moralizitanja zaboravljajući pri tom da su oni sami sve to zakuvali i da im se samo loptica vratila u lice.kaya wrote:Da jbg, i naši su se vratili u zapaljene kuće, nisu im ostavili hiltontre wrote:pa mi smo se vratili taml gdje su tvoji upravo to učinili. Uostalom prestanite kmečati jebo vas milošević u prkno pogano i glavurdu tupavu.dzango wrote:Gde da se vrate? Tamo gde su pobili njihove stare ns kućnom pragu? Gde su im zapalili kuće i imanja? Je l' ti mene zajebavaš iči šta?kaya wrote:Ne obilježavaju oni nikakav pogrom, jer su se ovi mogli vratiti druge godine.
Oni obilježavaju u drači dan žalosti zbog pada srpske krajine i velike srbije.
Mnogo nam je žao zbog toga. Posebno što ne moram preko pontonskog mosta na more
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
2018-04-10
RayMabus wrote:Imaju noć vještica na mostu u Sremskoj Rači.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
2015-08-15
Naši se vraćali u demolirane kuće, netko mi je rekao da su mu i štekere izvadili i maznuli, pa ajd reci..štekere?!Hektorović wrote:kaya wrote:Da jbg, i naši su se vratili u zapaljene kuće, nisu im ostavili hiltontre wrote:pa mi smo se vratili taml gdje su tvoji upravo to učinili. Uostalom prestanite kmečati jebo vas milošević u prkno pogano i glavurdu tupavu.
Last edited by kaya on 4/8/2020, 20:51; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
2018-04-10
a boktekaya wrote:RayMabus wrote:Imaju noć vještica na mostu u Sremskoj Rači.
vjrrojatno ja, u cijeloj kući (dio što nije izgorio ) sam našao samo jedan jebeni nosač radijatora i to iskrivljen, dakle ni vodovodne cijevi niti elektro instalaciju niti instalaciju od centralnog grijanja, sve su počistili kao termitikaya wrote:Naši se vraćali u demolirane kuće, netko mi je rekao da su mu i štekere izvadili i maznuli, pa ajd reci..štekere?!Hektorović wrote:kaya wrote:Da jbg, i naši su se vratili u zapaljene kuće, nisu im ostavili hiltontre wrote:pa mi smo se vratili taml gdje su tvoji upravo to učinili. Uostalom prestanite kmečati jebo vas milošević u prkno pogano i glavurdu tupavu.
2018-04-10
srbende se nikada ne pitaju zaštu u sukobu RH vs srbija nitko ne staje na njihovu stranu, ama baš nitko no svejedno drve po svom pa di puklo da puklo na srbaljskoj tikviRayMabus wrote:Zato ih nitko ni ne žali.tre wrote:ne samo naši, nego i svi ostali. Ta njihova terofistička tvorevina RSK je potarcala i potjerala sve nesrbe sa okupiranog područja, imovinz popljačkali i zapalili a kad im se desio revanš(ni približno što su zaslužili) udri u plač i neko moralizitanja zaboravljajući pri tom da su oni sami sve to zakuvali i da im se samo loptica vratila u lice.kaya wrote:Da jbg, i naši su se vratili u zapaljene kuće, nisu im ostavili hiltontre wrote:pa mi smo se vratili taml gdje su tvoji upravo to učinili. Uostalom prestanite kmečati jebo vas milošević u prkno pogano i glavurdu tupavu.dzango wrote:
Gde da se vrate? Tamo gde su pobili njihove stare ns kućnom pragu? Gde su im zapalili kuće i imanja? Je l' ti mene zajebavaš iči šta?
2018-04-10
2018-04-10
2018-04-10
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Šveđanin izbio zube Vučiću
» Boris Milošević osudio zločine nad Hrvatima u ratu
» Boris Milošević : Cijela Hrvatska je pokazala velikom srce , ljudi su divni
» Pupovac još traži položaja za svoje ljude od Plenkovića.apetiti Pupovca nisu namireni samim time što je Boris Milošević ustoličen za podpredsjednika Vlade.
» Vučic i Dodik dogovorili zajednički praznik svih Srba
» Boris Milošević osudio zločine nad Hrvatima u ratu
» Boris Milošević : Cijela Hrvatska je pokazala velikom srce , ljudi su divni
» Pupovac još traži položaja za svoje ljude od Plenkovića.apetiti Pupovca nisu namireni samim time što je Boris Milošević ustoličen za podpredsjednika Vlade.
» Vučic i Dodik dogovorili zajednički praznik svih Srba
Page 5 of 6