Kako je Boris Milošević izbio Vučicu titulu "vožda svih Srba" i zabezeknuo hrvatsku tvrdu desnicu
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Kako je Boris Milošević izbio Vučicu titulu "vožda svih Srba" i zabezeknuo hrvatsku tvrdu desnicu
2014-04-15
Re: Kako je Boris Milošević izbio Vučicu titulu "vožda svih Srba" i zabezeknuo hrvatsku tvrdu desnicu
Pa točno to.kaya wrote:Ne obilježavaju oni nikakav pogrom, jer su se ovi mogli vratiti druge godine.
Oni obilježavaju u drači dan žalosti zbog pada srpske krajine i velike srbije.
Mnogo nam je žao zbog toga. Posebno što ne moram preko pontonskog mosta na more
Dan kad je velika Srbija postala mala.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mnogo mi fali pontonski most i da vojska ide ispred auti da nešto ne zvekne, tak nešto mi je u sjećanju
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa da. Samo ne smiju reći za čim žale.RayMabus wrote:Pa točno to.kaya wrote:Ne obilježavaju oni nikakav pogrom, jer su se ovi mogli vratiti druge godine.
Dan kad je velika Srbija postala mala.
2015-08-15
2018-04-10
2015-08-15
2018-04-10
2018-04-10
Mozemo ovu sto drzi govor u Saboru, bar je sudionik dogadanja, ne da ovi iz Bg kazalista za dnevnicu prave od sebe nejač
2014-04-15
Iskrena da budem, nekih mi je malo i žao iz orginal verzije, što su pojeli kruva i pravac bogu iza nogu ili kada žene plaču.
Al ove, u drači?! Ja bi ih sasula opet...
Al ove, u drači?! Ja bi ih sasula opet...
Last edited by kaya on 4/8/2020, 20:24; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Politička svinjarija ista kao i dolazak Hrvata na mesto stradanja Srba u zamenu. Šta će onaj koji je pre neki dan slavio pogrom na mestu stradanja?n_razbojnik wrote:Koalicione igre, treba umiriti svu tu glasacku armiju, koja nevoljko prihvaca koaliranje s tvojima opet...ima ovaj dana nakon oluje da sanira stetu i vrati se na linijudzango wrote:Slave bitku a ne pogrom. Ne slave ubijanje na kućnom pragu i bombardovanje izbeglica. Razumem ja da Hrvati nemaju šta drugo da slave u svojoj "bogatoj" slobodarskoj istoriji. I neka slave šta hoće. Ali ne razumem šta ima tu da traži Srbin? Što su mu ubili babu?Oh_Femder wrote:Preko 600 godina Srbi slave poraz na Kosovu Polju, a što onda ne bi i Milošević malo slavio Oluju? Pa valjda smo vam mi Hrvati bliži nego Turci, majku mu staru! Ne budi tako skučen i ograničen kao balkon ;Pdzango wrote:On tamo ne treba ni da ide. A ako već ide, svakako ne treba ništa da slavi jer nema šta da slavi. Možda bi crni flor na reveru bio najprigodniji.marcellus wrote:“On dolazi s istim osjećajem koji dijelimo mi na taj dan, i s druge strane Boris Milošević ne odlazi tamo da bi bilo šta legitimirao, on odlazi tamo da bi zatvorio jednu ratnu stranicu i da bi iz svih mjesta u Hrvatskoj u kojima se nešto obilježava ili slavi, početi stizati poruke mira, poruke suosjećanja za stradanje Srba, poruke žaljenja zbog toga što se dogodilo”, naglasio je Pupovac.
pa majkutijebem...
https://www.novilist.hr/uncategorized/pupovac-milosevic-odlazi-u-knin-da-bi-stavio-kriz-na-mrznju-i-nesporazume/?meta_refresh=true
Ti ljudi ubijeni kasnije nisu ubijeni u akciji oslobođanja nego su žrtva manijaka.dzango wrote:Politička svinjarija ista kao i dolazak Hrvata na mesto stradanja Srba u zamenu. Šta će onaj koji je pre neki dan slavio pogrom na mestu stradanja?n_razbojnik wrote:Koalicione igre, treba umiriti svu tu glasacku armiju, koja nevoljko prihvaca koaliranje s tvojima opet...ima ovaj dana nakon oluje da sanira stetu i vrati se na linijudzango wrote:Slave bitku a ne pogrom. Ne slave ubijanje na kućnom pragu i bombardovanje izbeglica. Razumem ja da Hrvati nemaju šta drugo da slave u svojoj "bogatoj" slobodarskoj istoriji. I neka slave šta hoće. Ali ne razumem šta ima tu da traži Srbin? Što su mu ubili babu?Oh_Femder wrote:Preko 600 godina Srbi slave poraz na Kosovu Polju, a što onda ne bi i Milošević malo slavio Oluju? Pa valjda smo vam mi Hrvati bliži nego Turci, majku mu staru! Ne budi tako skučen i ograničen kao balkon ;Pdzango wrote:
On tamo ne treba ni da ide. A ako već ide, svakako ne treba ništa da slavi jer nema šta da slavi. Možda bi crni flor na reveru bio najprigodniji.
2015-08-15
Gde da se vrate? Tamo gde su pobili njihove stare ns kućnom pragu? Gde su im zapalili kuće i imanja? Je l' ti mene zajebavaš iči šta?kaya wrote:Ne obilježavaju oni nikakav pogrom, jer su se ovi mogli vratiti druge godine.
2018-04-10
Tamo gdje su im obnovili kuće. A neki su ostali i cijelo vrijeme.dzango wrote:Gde da se vrate? Tamo gde su pobili njihove stare ns kućnom pragu? Gde su im zapalili kuće i imanja? Je l' ti mene zajebavaš iči šta?kaya wrote:Ne obilježavaju oni nikakav pogrom, jer su se ovi mogli vratiti druge godine.
2015-08-15
pa mi smo se vratili taml gdje su tvoji upravo to učinili. Uostalom prestanite kmečati jebo vas milošević u prkno pogano i glavurdu tupavu.dzango wrote:Gde da se vrate? Tamo gde su pobili njihove stare ns kućnom pragu? Gde su im zapalili kuće i imanja? Je l' ti mene zajebavaš iči šta?kaya wrote:Ne obilježavaju oni nikakav pogrom, jer su se ovi mogli vratiti druge godine.
Kme kmeee kmeeeeeeeee
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kada kasnije? Sutra? Prekosutra? Ko ih je ubio ako ne oni u uniformama kojima je predsednik naredio da Srbi moraju nestati? Koliko njih bi pobili da nisu izbegli?kaya wrote:Ti ljudi ubijeni kasnije nisu ubijeni u akciji oslobođanja nego su žrtva manijaka.dzango wrote:Politička svinjarija ista kao i dolazak Hrvata na mesto stradanja Srba u zamenu. Šta će onaj koji je pre neki dan slavio pogrom na mestu stradanja?n_razbojnik wrote:Koalicione igre, treba umiriti svu tu glasacku armiju, koja nevoljko prihvaca koaliranje s tvojima opet...ima ovaj dana nakon oluje da sanira stetu i vrati se na linijudzango wrote:Slave bitku a ne pogrom. Ne slave ubijanje na kućnom pragu i bombardovanje izbeglica. Razumem ja da Hrvati nemaju šta drugo da slave u svojoj "bogatoj" slobodarskoj istoriji. I neka slave šta hoće. Ali ne razumem šta ima tu da traži Srbin? Što su mu ubili babu?Oh_Femder wrote:
Preko 600 godina Srbi slave poraz na Kosovu Polju, a što onda ne bi i Milošević malo slavio Oluju? Pa valjda smo vam mi Hrvati bliži nego Turci, majku mu staru! Ne budi tako skučen i ograničen kao balkon ;P
Da jbg, i naši su se vratili u zapaljene kuće, nisu im ostavili hiltontre wrote:pa mi smo se vratili taml gdje su tvoji upravo to učinili. Uostalom prestanite kmečati jebo vas milošević u prkno pogano i glavurdu tupavu.dzango wrote:Gde da se vrate? Tamo gde su pobili njihove stare ns kućnom pragu? Gde su im zapalili kuće i imanja? Je l' ti mene zajebavaš iči šta?kaya wrote:Ne obilježavaju oni nikakav pogrom, jer su se ovi mogli vratiti druge godine.
2015-08-15
kaya wrote:Da jbg, i naši su se vratili u zapaljene kuće, nisu im ostavili hiltontre wrote:pa mi smo se vratili taml gdje su tvoji upravo to učinili. Uostalom prestanite kmečati jebo vas milošević u prkno pogano i glavurdu tupavu.
Kod njih je i fora da nisu htjeli živjet gdje nisu većina, gdje ne vladaju...
2018-04-10
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Šveđanin izbio zube Vučiću
» Boris Milošević osudio zločine nad Hrvatima u ratu
» Boris Milošević : Cijela Hrvatska je pokazala velikom srce , ljudi su divni
» Pupovac još traži položaja za svoje ljude od Plenkovića.apetiti Pupovca nisu namireni samim time što je Boris Milošević ustoličen za podpredsjednika Vlade.
» Vučic i Dodik dogovorili zajednički praznik svih Srba
» Boris Milošević osudio zločine nad Hrvatima u ratu
» Boris Milošević : Cijela Hrvatska je pokazala velikom srce , ljudi su divni
» Pupovac još traži položaja za svoje ljude od Plenkovića.apetiti Pupovca nisu namireni samim time što je Boris Milošević ustoličen za podpredsjednika Vlade.
» Vučic i Dodik dogovorili zajednički praznik svih Srba
Page 4 of 6