Drinu ćemo pregaziti i Srbiju zapaliti" HRVATI KLICANJEM USTAŠAMA POČELI PROSLAVU "OLUJE"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Drinu ćemo pregaziti i Srbiju zapaliti" HRVATI KLICANJEM USTAŠAMA POČELI PROSLAVU "OLUJE"
http://kaportal.net.hr/nekategorizirano/3781727/ned/vuksadinare wrote:evo jos jedne obljetnice na zalost tuzne..onda pitaju komšije zsto 'oluja'
http://www.narod.hr/hrvatska/4-kolovoza-1991-budacka-rijeka-karlovac-u-cetnickoj-zasjedi-ubijeni-mladi-hrvatski-policajci-koji-su-cuvali-pravni-i-ustavni-poredak-rh
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Drinu ćemo pregaziti i Srbiju zapaliti" HRVATI KLICANJEM USTAŠAMA POČELI PROSLAVU "OLUJE"
u obavljanu svakodnevnih policijskih zadaca policijska ophodnja je upala nedaleko od karlovca u cetnicko teroristicku zasjedu u budackoj rijeci gdje su marticevci i teroristi u zasjedi docekali ophodnju i podmoklu ispalili rafale u policijsko vozilo u kojim su s enalazili mladi redarstvenici...troje ubijenih na mjesti i jedan tesko ranjeni redarstvenik bilanca su ovog zlocinacko teroristickog podmuklog cina...zlocinci su se udaljili od mjesta zlocina u nepoznatom pravcu a brzo na popriste zlocina dosla u dvije policjske ophodnje koje su s enalazile u blizini
2015-09-08
'armijski slobodni lov'..
Dalj 1.8.1991
https://www.youtube.com/watch?v=fNKpSgs4H9M
Dalj 1.8.1991
https://www.youtube.com/watch?v=fNKpSgs4H9M
2015-09-08
epikur37 wrote:serbinjo i srbalji na aparatima :)
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
'Slobodan lov' ll dio
Mjesto radnje:Banija i hrvatsko pounje od 26 .srpnja .1991 do 1. kolovoza. 1991
https://www.youtube.com/watch?v=3pHJ0_6RD5g
Mjesto radnje:Banija i hrvatsko pounje od 26 .srpnja .1991 do 1. kolovoza. 1991
https://www.youtube.com/watch?v=3pHJ0_6RD5g
2015-09-08
Baš nam se sad gleda lov u Baranji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mislim,svi smo ludi da to sad gledamo.
2014-04-22
koja si ti odvratana budala...fuj fuj i FUJjastreb wrote:Baš nam se sad gleda lov u Baranji.
2015-09-08
gledat ce tebi za inatjastreb wrote:Mislim,svi smo ludi da to sad gledamo.
2015-09-08
U nurnbergu je urednik jednih ovakvih novina zbog širenja mržnje prema židovima dobio mislim smrtnu kaznu.
U hagu su bili blaži, pa su uredniku u ruandi zbog širenja isto tako mržnje prema tutsima odvalili nekih 30 godina.
Zašto ste vi uopće preskočeni u tom segmentu?!
U hagu su bili blaži, pa su uredniku u ruandi zbog širenja isto tako mržnje prema tutsima odvalili nekih 30 godina.
Last edited by kaya on 4/8/2020, 09:12; edited 1 time in total
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
imaju štelekaya wrote:U nurnbergu je urednik jednih ovakvih novina zbog širenja mržnje prema židovima dobio mislim smrtnu kaznu.
U hagu su bili blaži, pa su uredniku u ruandi zbog širenja isto tako mržnje orema tutsima odvalili nekih 30 godina.
2015-09-08
Nemaju jer je osuđeno oko 1000 srba, ili su dobili oko 1000 godina zatvora, tako nešto.vuksadinare wrote:imaju štelekaya wrote:U nurnbergu je urednik jednih ovakvih novina zbog širenja mržnje prema židovima dobio mislim smrtnu kaznu.
U hagu su bili blaži, pa su uredniku u ruandi zbog širenja isto tako mržnje orema tutsima odvalili nekih 30 godina.
Međutim urednike su preskočili, kobna greška.
Last edited by kaya on 4/8/2020, 09:15; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
urednicu su ove cinkali..pa su dobili zbog toga dozvolu da i dalje pisu kako su pisali...kaya wrote:Nemaju jer je osuđeno oko 1000 srba.vuksadinare wrote:imaju štelekaya wrote:U nurnbergu je urednik jednih ovakvih novina zbog širenja mržnje prema židovima dobio mislim smrtnu kaznu.
Međutim urednike su preskočili, kobna greška.
2015-09-08
interesantno kako nikad nije optuzen jedan od najvecih medijskih ratno huskaca miroslav lazanski...bili su janezi podigli optuznicu protiv njega ali nemam pojma kako je to sve zavrsilo....
2015-09-08
Evo koliko je zanimanje bilo za lov u Baranji da vec 2 sata nitko nije piso po forumu.vuksadinare wrote:gledat ce tebi za inatjastreb wrote:Mislim,svi smo ludi da to sad gledamo.
A sad daj link za ribolov ili pcelarstvo u Baranji.
Svi jedva cekamo.
2014-04-22
interesantnija je kokarda na glavi mile curice iz kolovoške kolonejastreb wrote:Evo koliko je zanimanje bilo za lov u Baranji da vec 2 sata nitko nije piso po forumu.vuksadinare wrote:gledat ce tebi za inatjastreb wrote:Mislim,svi smo ludi da to sad gledamo.
Svi jedva cekamo.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
naravno d avecina da..ti,soraja,serbinjo,pizzon,đango nejastreb wrote:Evo koliko je zanimanje bilo za lov u Baranji da vec 2 sata nitko nije piso po forumu.vuksadinare wrote:gledat ce tebi za inatjastreb wrote:Mislim,svi smo ludi da to sad gledamo.
Svi jedva cekamo.
2015-09-08
jbg..ja ga razumijem u toj koloni bili su mu rodijaci,drugovi sa lickih sijela i posijela tko su njemu oni tamo 'baranja',dalj..i statijaznam...vec za borovo selo bolje znamichaellcmacha wrote:interesantnija je kokarda na glavi mile curice iz kolovoške kolonejastreb wrote:Evo koliko je zanimanje bilo za lov u Baranji da vec 2 sata nitko nije piso po forumu.vuksadinare wrote:gledat ce tebi za inatjastreb wrote:Mislim,svi smo ludi da to sad gledamo.
Svi jedva cekamo.
2015-09-08
Ko će krenuti na vaspizzon wrote:kamo srece da krenete na nas
nemate vi mooda
vi jedino imate mooda
da pobijete srbe iz svoje ulice
I zašto
I zašto bi neko ubijao neke Srbe iz ulice
Pričaš gluposti
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Hvarski ustaše ... jebate.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Tomislav Zigmanov:'Kada bi otisao na proslavu 'Oluje' ne bih se smio vratiti u Srbiju'
» Kenwood Kenon: Milošević ide u Knin na proslavu Oluje, a Medved u Grubore
» Kako je Zidov i liberal demolirao Vucica i Srbiju u svezi 'Oluje'
» Orban: Izgubit ćemo Srbiju
» Vučic: Obranit ćemo Srbiju i pobijediti
» Kenwood Kenon: Milošević ide u Knin na proslavu Oluje, a Medved u Grubore
» Kako je Zidov i liberal demolirao Vucica i Srbiju u svezi 'Oluje'
» Orban: Izgubit ćemo Srbiju
» Vučic: Obranit ćemo Srbiju i pobijediti
Page 2 of 2