Čisto malo za osvježavanje memorije biološkoj masi pred Oluju
Page 1 of 1
Čisto malo za osvježavanje memorije biološkoj masi pred Oluju
https://priznajem.hr/novosti/hrvatska/video-pogledajte-novi-americko-hrvatski-dokumentarni-film-operacija-oluja/128943/
Re: Čisto malo za osvježavanje memorije biološkoj masi pred Oluju
uglavnom Peter Galbraith kaže da su se debelo zajebali što su zaustavili Hrvatske snage pred Banja Lukom
za pižona i raspravu od neki dan, ovdje se potvrđuje ono što sam mu rekao da međunarodna zajednica dobro pamti zarobljavanje vojnika UNa i njihovo vezanje za možebitne ciljeve NATO snaga.
usput je napomenuto kako su Hrvatski specijalci spasili jednog pilota iz srpskih ruku, čisto da pižon prestane blebetati o ww2 i spašavanju savezničkih pilota.
Nadalje Židovska zajednica hvali RH i njeno čelništvo da su ih spasili od srba iz Sarajeva i dali im sve dokumente da mogu ostati u RH, kažu da su zahvalni zauvijek zbog toga
malo da dignem temu, da je pižon vidi ;)
Sto ti je podsvijest..stricek Freud je govorio da se "intelektualcima" tesko dize kurac zato sto se zapletu u svojim mislima pa onda uzmu kao fetish neku ofarbanu krpu i drkaju na nju::))
Doduse i ja bas nisam mentalno chist jer nakon jebachine obrishem kurac sa njom..a nisam neki intelektualac kao ti...bog te jebo divit se bilo kojoj zastavi mogu samo oni koji nisu sigurni u sebe i kojima je potreban chopor da bi se osjecali sigurno...Pod tom zastavom i u ime te krpe ubijeno je stotine tisuca ljudi..zidova,cigana,srba .hrvata i drugih koji se nisu slagali sa idejom koju personalizira ta krpa..Svaka chast na iskrenosti,,Vishe cijenim ljude koji kazu ja sam mentalni ustasha nego one koji glume neke demokrate a u dushi su isti kao ti,,Kada je "pamet" jednog naroda takva shto ochekivati od onih primitivaca sa kamenjara??
mentalitet- Posts : 5249
2020-07-05
srbo ajd skrati te svoje plahte, možda čak budeš nekome i zanimljivmentalitet wrote:
Sto ti je podsvijest..stricek Freud je govorio da se "intelektualcima" tesko dize kurac zato sto se zapletu u svojim mislima pa onda uzmu kao fetish neku ofarbanu krpu i drkaju na nju::))
Doduse i ja bas nisam mentalno chist jer nakon jebachine obrishem kurac sa njom..a nisam neki intelektualac kao ti...bog te jebo divit se bilo kojoj zastavi mogu samo oni koji nisu sigurni u sebe i kojima je potreban chopor da bi se osjecali sigurno...Pod tom zastavom i u ime te krpe ubijeno je stotine tisuca ljudi..zidova,cigana,srba .hrvata i drugih koji se nisu slagali sa idejom koju personalizira ta krpa..Svaka chast na iskrenosti,,Vishe cijenim ljude koji kazu ja sam mentalni ustasha nego one koji glume neke demokrate a u dushi su isti kao ti,,Kada je "pamet" jednog naroda takva shto ochekivati od onih primitivaca sa kamenjara??
U ovo doba bile su odrađene predradnje, naročito upad u komunikacijske sustave, a u 04:00 započela je sama VRO “Oluja”, topničkim djelovanjem i napadnim operacijama borbenih zrakoplova.
Istina jest da je omjer ljudstva bio 3:1 u korist OSRH, ali što se tiče tehnike paritet ili prednost je zapravo bila na srpskoj strani (poglavito borbena vozila i helikopteri). Narativ o golorukom narodu i hrabroj srpskoj vojsci, te do očiju naoružanih ustaša ne stoji.
Istina jest da je omjer ljudstva bio 3:1 u korist OSRH, ali što se tiče tehnike paritet ili prednost je zapravo bila na srpskoj strani (poglavito borbena vozila i helikopteri). Narativ o golorukom narodu i hrabroj srpskoj vojsci, te do očiju naoružanih ustaša ne stoji.
Guest- Guest
Similar topics
» Zoki otkrio pred Plenkijem što potajice radi:'Malo mobingiram Senfa. Nastavit cu.'
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Prevrtljivi SDP:Malo bi ukidali općine i županije,malo ne bi-ovisno sa kim koaliraju
» SOCIJALISTIČKI RASIZAM
Page 1 of 1