NK RIJEKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: NK RIJEKA
Onda Bartomeu ide u zatvor na kraju sezone...
Ili čak i prije, jer se šuška da Messi može ic gratis odma u prvi misec, ako mu uprava snizi placu za 40 %...
;)
Ili čak i prije, jer se šuška da Messi može ic gratis odma u prvi misec, ako mu uprava snizi placu za 40 %...
;)
Guest- Guest
njemu se spominje zatvor bez obzira na messija samo zbog dugova i korupcije šta izvlači lovu iz barce
End- Posts : 21177
2015-08-25
Meni je fascinantno kako amper brani NH koji je svojim "postenjem" unistio hajdukfridrih_niche wrote:Triban kokice nabavit za vas dvojicu haha...
:^O
S druge strane vidim da mudro suti sto su u vukojebini tipa zupanja napravili kaos
Guest- Guest
Hajduka pokusava uništit vise faktor...
HDZ i Mamić su jedan od jačih faktora...
Al ništa slabiji nisu naše ‘legende’ i ‘poznavatelji mentaliteta’...
;)
;)
Guest- Guest
Meni je fascinantno kako ti svaki put (a bilo je više puta) kad sam ti postavio par pitanja u svrhu neke rasprave u vezi NH si pobjegao od te rasprave kao od vraga.Dybala wrote:
Meni je fascinantno kako amper brani NH koji je svojim "postenjem" unistio hajduk
S druge strane vidim da mudro suti sto su u vukojebini tipa zupanja napravili kaos
Danas Hajduk takav kakav je,loš i luta je opet miljama bolji nego Hajduka prije pojave udruge NH jer tada je plesao na rubu bankrota i propasti, s mali milijun dugova, sudskih sporova i obaveza koje su dolazi na naplatu. Možemo mi na široko o tome, argumentirano naravno, ali ti ne želiš.
Kad te već zanima moje mišljenje u Županji
Što se točno događalo u Županji znam iz medija. Pročitao sam iz medija priopćenje policije i vidim da po odluci navijači Hajduka nisu smjeli biti na toj utakmici jer po odluci HNS-a ne smije biti gostujućih navijača. To je po meni glupa odluka, u tom kraju ima mnogo navijača Hajduka, pa i u samoj Županji, i što sad oni ne smiju na stadion? Treba uvesti da se pridržavaju mjera, da odvojeno dođu gostujući navijači, a ne raditi diskriminaciju. Protiv sam nereda, sranja, a tu je došlo do njih jer je jedna skupina eto pokušala doći na utakmicu.
Btw. u Županji nije došlo do problema samo na stadionu, nego i na željezničkom kolodvoru gdje su se pojavili BBB. Što su BBB taj dan radili u gradu na utakmici lokalnog kluba i Hajduka ne znam, a vidim ti mudro šutiš o tome.
Guest- Guest
najjači faktor koji uništava hajduk su naš hajduk i ekipa koja iz sjene drma hajdukom i koja koristi naš hajduk kao paravan kako bi ostali u sjeni.fridrih_niche wrote:Hajduka pokusava uništit vise faktor...
;)
sve ostalo što spominješ je magla koja se pušta kako bi se to prikrilo.
sitting_bull-
2015-09-28
sami protiv svihfridrih_niche wrote:Hajduka pokusava uništit vise faktor...
;)
Guest- Guest
amperu tvoji argumenti i argumentiranje nisu validni ,dakle s tobom nema smisla raspravljati
To sto ti mislis da je svaka tvoja rijec bogom dana i nepogresiva te cini pravim brainwashed sektasom
Ne vidim smisao raspravljati s nekime tko ni ne zivi ovdje, no ima "insajderske" informacije ; znam mnoge takve sa " inside" informacijama koji leze na psihijatriji zbog pozitivnih simptoma shizofrenije
To sto ti mislis da je svaka tvoja rijec bogom dana i nepogresiva te cini pravim brainwashed sektasom
Ne vidim smisao raspravljati s nekime tko ni ne zivi ovdje, no ima "insajderske" informacije ; znam mnoge takve sa " inside" informacijama koji leze na psihijatriji zbog pozitivnih simptoma shizofrenije
Guest- Guest
to je po tebi glupo - tom izjavom si se diskreditirao za bilo kakvu raspravu ,znaci nije glupo narusavati sigurnost i zdravlje drustva radi osobnih krivih ideja?
Guest- Guest
To je moto nekih drugih likova...Dybala wrote:sami protiv svihfridrih_niche wrote:Hajduka pokusava uništit vise faktor...
;)
:D
Guest- Guest
Nitko tebe ne tjera raspravljati s menom, zaobiđi moje postove i sve ok. No ti si mene tu prvi prozvao zašto nisam komentirao Županju, pa što onda ti želiš? Tražiš da nešto komentiram, a onda da nema smisla raspravljati. Moj dojam je da ipak ne želiš raspravljati o nekim stvarima gdje ću ti argumentirano dokazati da si u krivu.Dybala wrote:amperu tvoji argumenti i argumentiranje nisu validni ,dakle s tobom nema smisla raspravljati
to je po tebi glupo - tom izjavom si se diskreditirao za bilo kakvu raspravu ,znaci nije glupo narusavati sigurnost i zdravlje drustva radi osobnih krivih ideja?
Da se osvrnem još koju riječ na Županju. Da, glupo mi je da se HNS gostujućim navijačima ne da na utakmice, glupo mi je i ne podržavam to. To je moje osobno mišljenje, na kojeg valjda imam pravo. S druge strane nasilje i sukobe ne opravdavam, no naglasit ću da ono što se točno dogodilo u Županji znam samo iz medija što je istina. Možda ti znaš više.
A sad da se vratim na NH. Moja riječ nije nepogrešiva niti sam ja uvijek u pravu. Gore po pitanju Županje ne moram biti u pravu, to je moje mišljenje. Što se NH-a tiče ti i još neki ste do sad tu ispisali toliko neistina, laži koje ja lako dokažem. Da želiš raspravljati, postavio bi ti pitanje kako to da je udruga NH dosad već dobila dobar broj sudskih presuda zbog kleveta ,laži pojedinih novinara i javni osoba (zbog sličnih laži koje čitamo tu) s druge strane ne postoji nijedna sudska presuda protiv Udruge zbog klevete? Kako to, kako to?
Kad je krenuo projekt NH ja nisam bio vani, bio sam u Hrvatskoj, i sudjelovao sam u samim počecima. Naravno, prije sam se informirao o svemu. Informiran se dan danas. Kad sam prošlo lito bio doli, upoznao sam novo vodstvo. U današnje suvremeno doba,imaš tehnološke mogućnosti informiranja i traženja odgovora, argumenata pa i dokumenata što sam ja sam dosta puta koristio. O svoj toj priči ja znam dosta, ne zato jer sam pametniji od drugih nego zato jer sam informiran, jer tražim odgovore,dokaze, argumente. Imam gdje to tražiti.
Na kraju, ako ćemo o samoj demokraciji, jeli demokracija savršena? Nije. Jeli demokracija garancija uspjeha? Naravno da nije. Pa po primjeru država vidiš da negdje demokracija ajmo tako reći donosi dobre stvari, negdje ne.
Ovaj projekt i ovu priču ne moraju podržavati svi niti će ikad podržavati. Nisi za model gdje članovi biraju? Sve ok i osobno mišljenje na kojeg imaš pravo. No druga je stvar blatiti, omalovažavati, klevetati i širiti neistine što mnogi pojedinci rade.
Guest- Guest
amper = psychofridrih_niche wrote:Amper > plavi dio foruma
<3
sitting_bull-
2015-09-28
koliko je samo informiran taj tovar, da nema pojma kako mu funkcionira ta prćija od kluba.
i još k tome misli da je barca dužna pare lorealu hahaha
pa nisu to tovari koji žive na grbači dinama i njihovih europskih uspjeha
i još k tome misli da je barca dužna pare lorealu hahaha
pa nisu to tovari koji žive na grbači dinama i njihovih europskih uspjeha
2015-08-25
mister informirani kojemu je svaki komentar izmišljotina, laž i spin.
2015-08-25
Zanimljivo, ja sam ekonomist, totalni laik za medicinu, ali prije par godina sam na ovom forumu onako ofrlje, ponukan serijom suludih postova dotičnog forumaša, napisao da mi se čini da je shizofreničar. Baš zanimljovo.Dybala wrote:
Super je ekipa tu, nema što.
Zanimljivo kako te netko stavi na ignore, ali svakodnevno ne propušta priliku da te komentira.
Ma da, ja sam shizofreničar, srbin, NH je sekta, a onaj što je pobjegao u Međugorje je nevina žrtva političkog progona.
Guest- Guest
No, hajde da i taj dan dočekamo ... Dalmatinski forumski debilni idiot je konačno napisao nekaj istinito ... Doduše, trebalo mu je za to nekih 15-ak godina, ali bolje ikad nego nikad ...Andreas Goldberger wrote:
Super je ekipa tu, nema što.
Zanimljivo kako te netko stavi na ignore, ali svakodnevno ne propušta priliku da te komentira.
Ma da, ja sam shizofreničar, srbin, NH je sekta, a onaj što je pobjegao u Međugorje je nevina žrtva političkog progona.
Zeko-
2015-08-26
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 13