ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NK RIJEKA

Page 9 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

NK RIJEKA - Page 9 Empty Re: NK RIJEKA

Post by End 8/10/2020, 12:41

niche bolje pusti kompanjona da se bruka sam

End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 8/10/2020, 12:48

Ne da mi se objašnjavat...
Ko ne vidi da je GNK grobar hrvatskog nogometa, taj je slip...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 8/10/2020, 14:24

Brat Brale wrote:
fridrih_niche wrote:
Brat Brale wrote:Jel dinamo kriv za Gziru? Basketball
Posredno, da...
;)

:rofl :rofl :rofl :rofl
Niče opet napušen.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Tominjo 8/10/2020, 14:24

fridrih_niche wrote:Ne da mi se objašnjavat...
Ko ne vidi da je GNK grobar hrvatskog nogometa, taj je slip...
;)
:mog

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Zeko 8/10/2020, 14:34

A kaj se zamarate sa dva uvjerljivo najgluplja dalmatinca? Ja sam siguran da ih se i svi ostali dalmatinci srame, osim možda brenda i onog jacka trbosjeka ...
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 8/10/2020, 17:45

Glupi ste ka kurac...
Uz to šta ste lopovi...
:rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo 8/10/2020, 18:59

Niče, nemoj plakati zato što se nitko neće igrati s tobom. Basketball

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 8/10/2020, 19:06

Roland Deschain wrote:Niče, nemoj plakati zato što se nitko neće igrati s tobom. Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/10/2020, 19:11

Duhovitost ze-ge birtijaša na razini 13-njeg balavca...  :roflrofl :roflrofl :roflrofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 8/10/2020, 19:23

vidi tovara kako podbada još mu nije dosta šamara
al nije bzvz tovar pa podržava svoje jadnike zbog kojih se samo pati
kakav mazohist pljuc haha
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 8/10/2020, 19:38

evo i endića-mesića s copy/paste glupostima. Na svakoj temi o istome, a ne zna kako mu klub funkcionira.

Kakva budala...  :hail :hail :hail
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/10/2020, 19:51

volim grad koji teče
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/10/2020, 19:53

karlitovnačin wrote:volim grad koji teče
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/10/2020, 20:40

barcelona je klub sa najvise sumnjivih poslova na svijetu,od utaje poreza,pranja love,organiziranja fake dobrotvornih utakmica,friziranja financijskih izvjesca ...ima li kraja lopovluku 

Klub sociosa,model koji je preuzeo hajduk sa svojom tzv sektom 
Oni su ponosni na to,no realno trebaju li biti kad je uzor pokvaren ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/10/2020, 20:52

Dybala wrote:barcelona je klub sa najvise sumnjivih poslova na svijetu,od utaje poreza,pranja love,organiziranja fake dobrotvornih utakmica,friziranja financijskih izvjesca ...ima li kraja lopovluku 

Klub sociosa,model koji je preuzeo hajduk sa svojom tzv sektom 
Oni su ponosni na to,no realno trebaju li biti kad je uzor pokvaren ?
Ovo za Barcelonu, za to imaš neke dokaze, argumente za to u odnosu na druge, ili samo tvoje viđenje?

I Hajduk nije preuzeo Barcelonin socios model jer nije Barcelona jedini klub na svijetu s tim ustrojem. Pa nije Barcelona patentirala socios model niti s on zove Barcelonin. Također, model nije isti u Barceloni kao onaj u Hajduku, jer članovi u Barceloni biraju predsjednika, a on mora imati bankovne garancije u iznosu od 15 % kapitala kluba, a u Hajduku se bira NO kluba i po ustrojenom zakonu o šdd nije niti moguće da članovi biraju izravno predsjednika kluba.
Sam socios model nije savršen niti je garancija da će svi u klubu uvijek raditi sve savršeno i pošteno, pa je s tim tvoje postavljanje stvari tu sasvim krivo. 
No ono što je najbitnije u socios modelu je to da članovi imaju pravo zaustaviti bilo kog ako krene s klubom raditi što je njega volja. To je prednost u odnosu na bilo koji drugi model.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/10/2020, 21:05

1. Postoje brojne sudske presude 
2. Sekta se hvalila kako je uzor i model preuzet od barcelone - jel to istina ili laz me nije briga - ali bombasticno je Nas Hajduk predstavljen
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 8/10/2020, 21:24

Dybala wrote:1. Postoje brojne sudske presude 
2. Sekta se hvalila kako je uzor i model preuzet od barcelone - jel to istina ili laz me nije briga - ali bombasticno je Nas Hajduk predstavljen
1. Po sudskoj presudi je jedan veliki klub odletio u niži rang, ali tko ima više mrlje neću ulaziti. Sigurno da nije ni Barcelona bez mrlje, ali moje mišljenje da ipak nije kao neki drugi.
2. Naravno da te po pitanju udruge NH nije briga što je istina a što laž, to se vidi iz tvojih upisa od prije. Ja ne pamtim da je ikad itko iz vodstva udruge rekao da je model preuzet od Barcelone. Kad je krenula priča spominjala se Barcelona, ali ne samo Barcelona nego i neki drugi poznatiji klubovi s zapada koji funkcioniraju po tom modelu kao primjer. No model nije potpuno isti. Isto je to da članovi na demokratskim izborima biraju. A što je drugačije sam ti naveo u postu prije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/10/2020, 01:52

Andreas Goldberger wrote:
Dybala wrote:1. Postoje brojne sudske presude 
1. Po sudskoj presudi je jedan veliki klub odletio u niži rang, ali tko ima više mrlje neću ulaziti. Sigurno da nije ni Barcelona bez mrlje, ali moje mišljenje da ipak nije kao neki drugi.
2. Naravno da te po pitanju udruge NH nije briga što je istina a što laž, to se vidi iz tvojih upisa od prije. Ja ne pamtim da je ikad itko iz vodstva udruge rekao da je model preuzet od Barcelone. Kad je krenula priča spominjala se Barcelona, ali ne samo Barcelona nego i neki drugi poznatiji klubovi s zapada koji funkcioniraju po tom modelu kao primjer. No model nije potpuno isti. Isto je to da članovi na demokratskim izborima biraju. A što je drugačije sam ti naveo u postu prije.
a e.

u barceloni članovi biraju predsjednika i upravu koji su i vlastitim kapitalom odgovorni za financiranje i poslovanje kluba.

u hajduku članovi našeg hajduka biraju nadzorni odbor, no  bira predsjednika i nitko ni za što glede poslovanja, financija i sportskih rezultata nema niti snosi ikakvu odgovornost. tribine pokažu palac dolje, idu novi izbori i neka nova lica nastave tamo gdje su oni prije njih stali.

naš hajduk demokracija.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by End 9/10/2020, 08:45

džabe sektašu crtati kad ne zna kako mu vlastiti klub funkcionira...
ne znaju niti oni koji vode to smrdljivo smeće.
ali eto on je došao na ideju uspoređivati jedan gayduk s barcelonom. kad sam mislio da sam na ovom forumu sve vidio, al tovar je nepredvidiv.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 9/10/2020, 08:56

Proda li Bartomeu Messija za manje od očekivanog, mogli bi ga optužiti da je loše rukovao imovinom. To znači da će platiti puno iz svog džepa ili čak da će ići u zatvor. Zato se treba do kraja boriti za Messijev ostanak - napisao je Balague.

a šta ako čmarduk završi opet peti? nikome ništa dolazi nova sekta, novi lopovi, a mali tovar će opet pisati romane po forumu da su najbolji, da rijeka nazaduje i da su poput barcelone haha
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2020, 08:59

Onda Bartomeu ide u zatvor na kraju sezone...
Ili čak i prije, jer se šuška da Messi može ic gratis odma u prvi misec, ako mu uprava snizi placu za 40 %...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics