NK RIJEKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: NK RIJEKA
Ne da mi se objašnjavat...
Ko ne vidi da je GNK grobar hrvatskog nogometa, taj je slip...
;)
;)
Guest- Guest
Niče opet napušen.Brat Brale wrote:fridrih_niche wrote:Posredno, da...Brat Brale wrote:Jel dinamo kriv za Gziru?
;)
fridrih_niche wrote:Ne da mi se objašnjavat...
;)
A kaj se zamarate sa dva uvjerljivo najgluplja dalmatinca? Ja sam siguran da ih se i svi ostali dalmatinci srame, osim možda brenda i onog jacka trbosjeka ...
Zeko-
2015-08-26
Niče, nemoj plakati zato što se nitko neće igrati s tobom.
Roland Deschain wrote:Niče, nemoj plakati zato što se nitko neće igrati s tobom.
Guest- Guest
vidi tovara kako podbada još mu nije dosta šamara
al nije bzvz tovar pa podržava svoje jadnike zbog kojih se samo pati
kakav mazohist pljuc haha
al nije bzvz tovar pa podržava svoje jadnike zbog kojih se samo pati
kakav mazohist pljuc haha
End- Posts : 21177
2015-08-25
evo i endića-mesića s copy/paste glupostima. Na svakoj temi o istome, a ne zna kako mu klub funkcionira.
Kakva budala...
Kakva budala...
Guest- Guest
barcelona je klub sa najvise sumnjivih poslova na svijetu,od utaje poreza,pranja love,organiziranja fake dobrotvornih utakmica,friziranja financijskih izvjesca ...ima li kraja lopovluku
Klub sociosa,model koji je preuzeo hajduk sa svojom tzv sektom
Oni su ponosni na to,no realno trebaju li biti kad je uzor pokvaren ?
Guest- Guest
Ovo za Barcelonu, za to imaš neke dokaze, argumente za to u odnosu na druge, ili samo tvoje viđenje?Dybala wrote:barcelona je klub sa najvise sumnjivih poslova na svijetu,od utaje poreza,pranja love,organiziranja fake dobrotvornih utakmica,friziranja financijskih izvjesca ...ima li kraja lopovluku
I Hajduk nije preuzeo Barcelonin socios model jer nije Barcelona jedini klub na svijetu s tim ustrojem. Pa nije Barcelona patentirala socios model niti s on zove Barcelonin. Također, model nije isti u Barceloni kao onaj u Hajduku, jer članovi u Barceloni biraju predsjednika, a on mora imati bankovne garancije u iznosu od 15 % kapitala kluba, a u Hajduku se bira NO kluba i po ustrojenom zakonu o šdd nije niti moguće da članovi biraju izravno predsjednika kluba.
Sam socios model nije savršen niti je garancija da će svi u klubu uvijek raditi sve savršeno i pošteno, pa je s tim tvoje postavljanje stvari tu sasvim krivo.
No ono što je najbitnije u socios modelu je to da članovi imaju pravo zaustaviti bilo kog ako krene s klubom raditi što je njega volja. To je prednost u odnosu na bilo koji drugi model.
Guest- Guest
1. Postoje brojne sudske presude
2. Sekta se hvalila kako je uzor i model preuzet od barcelone - jel to istina ili laz me nije briga - ali bombasticno je Nas Hajduk predstavljen
2. Sekta se hvalila kako je uzor i model preuzet od barcelone - jel to istina ili laz me nije briga - ali bombasticno je Nas Hajduk predstavljen
Guest- Guest
1. Po sudskoj presudi je jedan veliki klub odletio u niži rang, ali tko ima više mrlje neću ulaziti. Sigurno da nije ni Barcelona bez mrlje, ali moje mišljenje da ipak nije kao neki drugi.Dybala wrote:1. Postoje brojne sudske presude
2. Naravno da te po pitanju udruge NH nije briga što je istina a što laž, to se vidi iz tvojih upisa od prije. Ja ne pamtim da je ikad itko iz vodstva udruge rekao da je model preuzet od Barcelone. Kad je krenula priča spominjala se Barcelona, ali ne samo Barcelona nego i neki drugi poznatiji klubovi s zapada koji funkcioniraju po tom modelu kao primjer. No model nije potpuno isti. Isto je to da članovi na demokratskim izborima biraju. A što je drugačije sam ti naveo u postu prije.
Guest- Guest
a e.Andreas Goldberger wrote:1. Po sudskoj presudi je jedan veliki klub odletio u niži rang, ali tko ima više mrlje neću ulaziti. Sigurno da nije ni Barcelona bez mrlje, ali moje mišljenje da ipak nije kao neki drugi.Dybala wrote:1. Postoje brojne sudske presude
2. Naravno da te po pitanju udruge NH nije briga što je istina a što laž, to se vidi iz tvojih upisa od prije. Ja ne pamtim da je ikad itko iz vodstva udruge rekao da je model preuzet od Barcelone. Kad je krenula priča spominjala se Barcelona, ali ne samo Barcelona nego i neki drugi poznatiji klubovi s zapada koji funkcioniraju po tom modelu kao primjer. No model nije potpuno isti. Isto je to da članovi na demokratskim izborima biraju. A što je drugačije sam ti naveo u postu prije.
u barceloni članovi biraju predsjednika i upravu koji su i vlastitim kapitalom odgovorni za financiranje i poslovanje kluba.
u hajduku članovi našeg hajduka biraju nadzorni odbor, no bira predsjednika i nitko ni za što glede poslovanja, financija i sportskih rezultata nema niti snosi ikakvu odgovornost. tribine pokažu palac dolje, idu novi izbori i neka nova lica nastave tamo gdje su oni prije njih stali.
naš hajduk demokracija.
sitting_bull-
2015-09-28
džabe sektašu crtati kad ne zna kako mu vlastiti klub funkcionira...
ne znaju niti oni koji vode to smrdljivo smeće.
ali eto on je došao na ideju uspoređivati jedan gayduk s barcelonom. kad sam mislio da sam na ovom forumu sve vidio, al tovar je nepredvidiv.
ne znaju niti oni koji vode to smrdljivo smeće.
ali eto on je došao na ideju uspoređivati jedan gayduk s barcelonom. kad sam mislio da sam na ovom forumu sve vidio, al tovar je nepredvidiv.
2015-08-25
Proda li Bartomeu Messija za manje od očekivanog, mogli bi ga optužiti da je loše rukovao imovinom. To znači da će platiti puno iz svog džepa ili čak da će ići u zatvor. Zato se treba do kraja boriti za Messijev ostanak - napisao je Balague.
a šta ako čmarduk završi opet peti? nikome ništa dolazi nova sekta, novi lopovi, a mali tovar će opet pisati romane po forumu da su najbolji, da rijeka nazaduje i da su poput barcelone haha
a šta ako čmarduk završi opet peti? nikome ništa dolazi nova sekta, novi lopovi, a mali tovar će opet pisati romane po forumu da su najbolji, da rijeka nazaduje i da su poput barcelone haha
2015-08-25
Onda Bartomeu ide u zatvor na kraju sezone...
Ili čak i prije, jer se šuška da Messi može ic gratis odma u prvi misec, ako mu uprava snizi placu za 40 %...
;)
Ili čak i prije, jer se šuška da Messi može ic gratis odma u prvi misec, ako mu uprava snizi placu za 40 %...
;)
Guest- Guest
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 13