NATO sutra zove Crnu Goru - prst u oko Rusiji...Srbiji? :)
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: NATO sutra zove Crnu Goru - prst u oko Rusiji...Srbiji? :)
Reče pederčina četnička, haug. Ajde bok budaloStanojko wrote:Bre Zile, u pravu je Dzango, jesi brate srbin, al mnogo bre potenciras to muzelostvo... Ne valja ti to...tre911 wrote:Ja vidim da opet vas guze bez vazelina ali ajde, nije da niste navikli.Stanojko wrote:Zile, jel vidis ti ove izrode milogorske?tre911 wrote:Đango i stanojko se koprcaju pa držim da je srbija u pitanju.Ero wrote:Pa dobro sad, kome ide prst u oko? Rusiji ili Srbiji?
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
tre911 wrote:Ja vidim da opet vas guze bez vazelina ali ajde, nije da niste navikli.Stanojko wrote:Zile, jel vidis ti ove izrode milogorske?tre911 wrote:Đango i stanojko se koprcaju pa držim da je srbija u pitanju.Ero wrote:Pa dobro sad, kome ide prst u oko? Rusiji ili Srbiji?
jebu ih ko zecove, trpaju ne vade
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Stanojko wrote:c,c,c,....
fali jedno
2014-04-16
Nos iz bulje.marcellus wrote:tre911 wrote:Ja vidim da opet vas guze bez vazelina ali ajde, nije da niste navikli.Stanojko wrote:Zile, jel vidis ti ove izrode milogorske?tre911 wrote:Đango i stanojko se koprcaju pa držim da je srbija u pitanju.Ero wrote:Pa dobro sad, kome ide prst u oko? Rusiji ili Srbiji?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jebiga oni se ko fol otimaju ali ovi ne jebu živu silu, brutalno ih pune ko zadnju fufumarcellus wrote:tre911 wrote:Ja vidim da opet vas guze bez vazelina ali ajde, nije da niste navikli.Stanojko wrote:Zile, jel vidis ti ove izrode milogorske?tre911 wrote:Đango i stanojko se koprcaju pa držim da je srbija u pitanju.Ero wrote:Pa dobro sad, kome ide prst u oko? Rusiji ili Srbiji?
Guest- Guest
Gdje je tu poštivanje suvererenog prava baroda?
Sad vidite što je najveći ruski problem, a koliko vidim i srpski.
Poštuj druge pa ćeš i ti biti poštovan. Ako te "poštuju" pod prisilom, nema tu sreće. Ne može potrajati dugo...Do prve prilike.
PS: Do jučer su Ukrajinci bili "Malorusi" a Crnogorci "drugo oko u glavi", a vidi sad?
Poštuj druge pa ćeš i ti biti poštovan. Ako te "poštuju" pod prisilom, nema tu sreće. Ne može potrajati dugo...Do prve prilike.
PS: Do jučer su Ukrajinci bili "Malorusi" a Crnogorci "drugo oko u glavi", a vidi sad?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Kog naroda? Kada je bio referendum za ulazak CG u NATO?Ero wrote:Gdje je tu poštivanje suvererenog prava baroda?
2014-04-19
Sad su pozvani da se pripreme za ulazak, ostalo ne treba prejudicirat.dzango wrote:Kog naroda? Kada je bio referendum za ulazak CG u NATO?Ero wrote:Gdje je tu poštivanje suvererenog prava baroda?
Neke države su ušle nakon referenduma, a neke i bez toga...Stvar suverene države da o tome odlučuje.
Kakave ovo ima veze s Rusijom ili Srbijom? Čemu tolika pjena na ustima i vrijeđanje Crnogoraca?
PS: Crnogorskog. Kladio bih se da su genetski homogeniji od vas Srba. Uostalom, to možeš i sam provjeriti veoma jednostavno.
Drugo, narod je politička kategorija.
Last edited by Ero on 2/12/2015, 15:25; edited 1 time in total
2014-04-23
Znači nema nikakve volje naroda nego opet prodaješ maglu. Koja pena? Ja koliko vidim samo se realno komentariše ulazak CG u NATO. Jedine zemlja gde se vlast nije menjala od 1945. Zašto bi bilo zabranjeno da se to komentariše?Ero wrote:Sad su pozvani da se pripreme za ulazak, ostalo ne treba prejudicirat.dzango wrote:Kog naroda? Kada je bio referendum za ulazak CG u NATO?Ero wrote:Gdje je tu poštivanje suvererenog prava baroda?
Neke države su ušle nakon referenduma, a neke i bez toga...Stvar suverene države da o tome odlučuje.
Kakave ovo ima veze s Rusijom ili Srbijom? Čemu tolika pjena na ustima i vrijeđanje Crnogoraca?
2014-04-19
Kako nema, ima...Potpora za ulazak se dobije na izborima i to više nije potrebno propitivati.dzango wrote:Znači nema nikakve volje naroda nego opet prodaješ maglu. Koja pena? Ja koliko vidim samo se realno komentariše ulazak CG u NATO. Jedine zemlja gde se vlast nije menjala od 1945. Zašto bi bilo zabranjeno da se to komentariše?Ero wrote:Sad su pozvani da se pripreme za ulazak, ostalo ne treba prejudicirat.dzango wrote:Kog naroda? Kada je bio referendum za ulazak CG u NATO?Ero wrote:Gdje je tu poštivanje suvererenog prava baroda?
Sdašnja vlast u Crnoj Gori je dobila legitimitet upravo na "euroatlanskim integracijama".
Znam to, pratio sam.
2014-04-23
S obzorom koliko ruskog kapitala ima u CG, tesko ce to ici, pa po Budvi table na ruskom stoje. Uostalom rece jedan pametan covjek: "Svaka drzava ima svoju mafiju, ali CG je jedina zemlja u kojoj mafija ima drzavu.
darla- Admin
2015-10-22
A kad je itko dal dozvolu da se nakrca Europa sa štetočinama s istoka? Di je tu legitimnost?
Guest- Guest
Ero wrote:Kako nema, ima...Potpora za ulazak se dobije na izborima i to više nije potrebno propitivati.dzango wrote:Znači nema nikakve volje naroda nego opet prodaješ maglu. Koja pena? Ja koliko vidim samo se realno komentariše ulazak CG u NATO. Jedine zemlja gde se vlast nije menjala od 1945. Zašto bi bilo zabranjeno da se to komentariše?Ero wrote:Sad su pozvani da se pripreme za ulazak, ostalo ne treba prejudicirat.dzango wrote:Kog naroda? Kada je bio referendum za ulazak CG u NATO?Ero wrote:Gdje je tu poštivanje suvererenog prava baroda?
Sdašnja vlast u Crnoj Gori je dobila legitimitet upravo na "euroatlanskim integracijama".
Znam to, pratio sam.
To je volja naroda za izbor poslanika i skupštine a ne za ulazak u NATO. Zašto sad kriju referendum kao zmija noge? Ako su sigurni, referendum će samo da pomogne da se još jednom artikuliše volja naroda.
2014-04-19
Eva wrote:A kad je itko dal dozvolu da se nakrca Europa sa štetočinama s istoka? Di je tu legitimnost?
Ameri su rekli da je tu legitimno i šta tu ko ima šta da pita. Jesu li NATO ili nisu?
2014-04-19
Sve mafije imaju svoju državu i tu CG nije nikakva iznimka.darla wrote:S obzorom koliko ruskog kapitala ima u CG, tesko ce to ici, pa po Budvi table na ruskom stoje. Uostalom rece jedan pametan covjek: "Svaka drzava ima svoju mafiju, ali CG je jedina zemlja u kojoj mafija ima drzavu.
PS: Prijatelje se ne dobiva s pritiscima i prijetnjama. Pogotovu ne kad su Crnogorci u pitanju.
Ne čudim se Rusima, ali se čudim Srbima da im to ni danas nije jasno.
2014-04-23
Ovde pričamo o politici a ne o prijateljstvu. Malo si mator ad veruješ u prijateljstva u politici.Ero wrote:Sve mafije imaju svoju državu i tu CG nije nikakva iznimka.darla wrote:S obzorom koliko ruskog kapitala ima u CG, tesko ce to ici, pa po Budvi table na ruskom stoje. Uostalom rece jedan pametan covjek: "Svaka drzava ima svoju mafiju, ali CG je jedina zemlja u kojoj mafija ima drzavu.
PS: Prijatelje se ne dobiva s pritiscima i prijetnjama. Pogotovu ne kad su Crnogorci u pitanju.
2014-04-19
dzango wrote:Ovde pričamo o politici a ne o prijateljstvu. Malo si mator ad veruješ u prijateljstva u politici.Ero wrote:Sve mafije imaju svoju državu i tu CG nije nikakva iznimka.darla wrote:S obzorom koliko ruskog kapitala ima u CG, tesko ce to ici, pa po Budvi table na ruskom stoje. Uostalom rece jedan pametan covjek: "Svaka drzava ima svoju mafiju, ali CG je jedina zemlja u kojoj mafija ima drzavu.
saveznici, onda. Kako god, imate jeben talent da si stvorite neprijatelje. Pa se onda čudite kad svi nude amerima gorivo i aerodrome...
2014-04-16
Izbori se dobijaju na programima, koliko je meni poznato.dzango wrote:Ero wrote:Kako nema, ima...Potpora za ulazak se dobije na izborima i to više nije potrebno propitivati.dzango wrote:Znači nema nikakve volje naroda nego opet prodaješ maglu. Koja pena? Ja koliko vidim samo se realno komentariše ulazak CG u NATO. Jedine zemlja gde se vlast nije menjala od 1945. Zašto bi bilo zabranjeno da se to komentariše?Ero wrote:Sad su pozvani da se pripreme za ulazak, ostalo ne treba prejudicirat.dzango wrote:Kog naroda? Kada je bio referendum za ulazak CG u NATO?Ero wrote:Gdje je tu poštivanje suvererenog prava baroda?
Znam to, pratio sam.
To je volja naroda za izbor poslanika i skupštine a ne za ulazak u NATO. Zašto sad kriju referendum kao zmija noge? Ako su sigurni, referendum će samo da pomogne da se još jednom artikuliše volja naroda.
Euroatlantske integracije su u CG stalno isticane kao prioritet-od stjecanja samostalnosti do danas.
Ne postoji niti jedan razlog za ponovno provjeravanje volje cg naroda. Mislim, može ali ne mora.
2014-04-23
Ero, nemoj sutra otvoriti treću temu o C.Gori,pod naslovom:
Jučer -nato- pozvao C.Goru. Dvi teme je dovoljno za sada.
Jučer -nato- pozvao C.Goru. Dvi teme je dovoljno za sada.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ja im to govorim godinama ali nikako da pohvataju niti, oni ko mujo-što jedan, tisuću ih vozi u krivom smjeru!marcellus wrote:dzango wrote:Ovde pričamo o politici a ne o prijateljstvu. Malo si mator ad veruješ u prijateljstva u politici.Ero wrote:Sve mafije imaju svoju državu i tu CG nije nikakva iznimka.darla wrote:S obzorom koliko ruskog kapitala ima u CG, tesko ce to ici, pa po Budvi table na ruskom stoje. Uostalom rece jedan pametan covjek: "Svaka drzava ima svoju mafiju, ali CG je jedina zemlja u kojoj mafija ima drzavu.
saveznici, onda. Kako god, imate jeben talent da si stvorite neprijatelje. Pa se onda čudite kad svi nude amerima gorivo i aerodrome...
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Trump blokira Crnu Goru u NATO
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Koga NATO više voli Albance ili Crnu Goru?
» Ceca stigla u Crnu Goru
» Priština tuži Crnu Goru
» Patrijarhu Irineju će sutra na granici biti zabranjen ulazak u Crnu Goru?
» Koga NATO više voli Albance ili Crnu Goru?
» Ceca stigla u Crnu Goru
» Priština tuži Crnu Goru
Page 4 of 8