Sirija
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Sirija
Bravo IAF
.........................................
A ti ne viruj svemu na internetu.
Imaš oči pa gledaj.
Ako djeluje kao fašist, pozdravlja i izgleda kao fašist, onda je očito fašist.
.........................................
A ti ne viruj svemu na internetu.
Imaš oči pa gledaj.
Ako djeluje kao fašist, pozdravlja i izgleda kao fašist, onda je očito fašist.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Navodno padobransko desant iz IL - 76 kod Salme
https://mobile.twitter.com/raytheonu...65977328517122
https://mobile.twitter.com/raytheonu...65977328517122
2014-04-20
Mislim da Rusija i Izrael imaju svojevrstan DEAL.
Izrael neće ometati antiterorističku akciju Rusije a Rusija će dopustiti manje akcije Izraela poput ovih sa ovim Hezbplahovcem.
Za sada izgleda da deal dobro funlcionira i Izrael se striktno drži dogovorenog, kao i Rusi.
A ne kao onaj kreten Erdogan.
Izrael neće ometati antiterorističku akciju Rusije a Rusija će dopustiti manje akcije Izraela poput ovih sa ovim Hezbplahovcem.
Za sada izgleda da deal dobro funlcionira i Izrael se striktno drži dogovorenog, kao i Rusi.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
hahah opet si glup i kad ti kažem da si glup onda kažeš da te vrijeđam, pa jebemu Boga molim te Đoda nemoj me siliti da ti kažem da si glup, molim teNeoliberalni portugalac wrote:a ekipa po internetu tvrdi da se Hezbollah bori protiv cionističkog fašizma, i islamo fašizma, i da su im neprijatelji zapadni fašisti, a sveznici antifašistička Rusija, pa mi nije jasno kako Hezbollah mogu biti fašisti ako se bore antifašističkom partizanskom taktikom protiv fašista.. ali ok
Kermit-
2014-04-17
Ringo10 wrote:Mislim da Rusija i Izrael imaju svojevrstan DEAL.
Izrael neće ometati anti-terorističku akciju Rusije
HAHAHA, ZNAČI RUSIJA MORA PITATI IZRAEL DOVZOLU ZA UBIJANJE KANIBALA i terorista.. hahahaha
mislim da je to očito ruganje, ali eto još jedna "pobjeda"
Guest- Guest
asilovski wrote:hahah opet si glup i kad ti kažem da si glup onda kažeš da te vrijeđam, pa jebemu Boga molim te Đoda nemoj me siliti da ti kažem da si glup, molim teNeoliberalni portugalac wrote:a ekipa po internetu tvrdi da se Hezbollah bori protiv cionističkog fašizma, i islamo fašizma, i da su im neprijatelji zapadni fašisti, a sveznici antifašistička Rusija, pa mi nije jasno kako Hezbollah mogu biti fašisti ako se bore antifašističkom partizanskom taktikom protiv fašista.. ali ok
onda asila lipo se izjasni..
jesu li hezbollah antifašisti ili fašisti. ili te se strah izjasniti radi jehudija ..
Guest- Guest
Saa izgleda zauzela Khan Tuman i Al Qarrassi
T- 90 na početku videa----dobar fight.... na kraju saudijac leži
http://www.almasdarnews.com/article/...uthern-aleppo/
Novi prodor južno od Alepa
T- 90 na početku videa----dobar fight.... na kraju saudijac leži
http://www.almasdarnews.com/article/...uthern-aleppo/
Novi prodor južno od Alepa
2014-04-20
kakvi fašisti ili antifašisti? koji ti k...c pišeš? pa nije ovo Nikoletina Bursać ili one tvoji nevidljivi kurci ovo je Bliski istok, Levant znači najkompliciranija priča od svih priča, a ne neko tvoje pet paračko pojednostavljanje i banalizacija, što se tiče đehudija ja sam se s njime (kao i ostalim "židima") povadio toliko puta da ja ne znam jedino da od svih postova napravim jednu ogromnu kurčinu i da odem tamo u Kaštel gomilicu i dobro te ispizdim sa tim spolovilomNeoliberalni portugalac wrote:asilovski wrote:hahah opet si glup i kad ti kažem da si glup onda kažeš da te vrijeđam, pa jebemu Boga molim te Đoda nemoj me siliti da ti kažem da si glup, molim teNeoliberalni portugalac wrote:a ekipa po internetu tvrdi da se Hezbollah bori protiv cionističkog fašizma, i islamo fašizma, i da su im neprijatelji zapadni fašisti, a sveznici antifašistička Rusija, pa mi nije jasno kako Hezbollah mogu biti fašisti ako se bore antifašističkom partizanskom taktikom protiv fašista.. ali ok
jesu li hezbollah antifašisti ili fašisti. ili te se strah izjasniti radi jehudija ..
Kermit-
2014-04-17
[ltr]#ISIS[/ltr]
accounts claim that Yarmouk Martyrs Brigade (4 300 fighters) pledged allegiance to ISIS
[ltr]#Syria[/ltr]
.
------------------------------------------------------
Yarmouk brigade - ( "palestinci" ) se priključili -isis-
(P.S. Yarmouk je "izbjegličko naselje" Arapa ( "palestinaca") izbjeglih iz Izraela)
2014-04-20
A do qurca.... ..... Atila od smijeha popljuvah laptop..pa nermoj tako prema Yodi,Mladac je jos i mora uciti o zivotu...asilovski wrote:kakvi fašisti ili antifašisti? koji ti k...c pišeš? pa nije ovo Nikoletina Bursać ili one tvoji nevidljivi kurci ovo je Bliski istok, Levant znači najkompliciranija priča od svih priča, a ne neko tvoje pet paračko pojednostavljanje i banalizacija, što se tiče đehudija ja sam se s njime (kao i ostalim "židima") povadio toliko puta da ja ne znam jedino da od svih postova napravim jednu ogromnu kurčinu i da odem tamo u Kaštel gomilicu i dobro te ispizdim sa tim spolovilomNeoliberalni portugalac wrote:asilovski wrote:hahah opet si glup i kad ti kažem da si glup onda kažeš da te vrijeđam, pa jebemu Boga molim te Đoda nemoj me siliti da ti kažem da si glup, molim teNeoliberalni portugalac wrote:a ekipa po internetu tvrdi da se Hezbollah bori protiv cionističkog fašizma, i islamo fašizma, i da su im neprijatelji zapadni fašisti, a sveznici antifašistička Rusija, pa mi nije jasno kako Hezbollah mogu biti fašisti ako se bore antifašističkom partizanskom taktikom protiv fašista.. ali ok
Guest- Guest
prošle godineYehudi wrote:
[ltr]#ISIS[/ltr]
accounts claim that Yarmouk Martyrs Brigade (4 300 fighters) pledged allegiance to ISIS
[ltr]#Syria[/ltr]
.
------------------------------------------------------
Yarmouk brigade - ( "palestinci" ) se priključili -isis-
(P.S. Yarmouk je "izbjegličko naselje" Arapa ( "palestinaca") izbjeglih iz Izraela)
https://warsclerotic.wordpress.com/2014/12/18/syrian-rebel-yarmouk-brigades-ditch-us-and-israel-allies-defect-to-isis/
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Neće oni dirati Izrael. Čak štoviše, ovi im mogu samo dodatno oružije dobaciti.
Srilankan STF– [ltr]@Srilankan_STF[/ltr]
[ltr]@lummideast #SAA have taken control of Al-Kabir village near the Turkish border in #Latakia countryside[/ltr]
8:26 AM - 20 Dec 2015
-----------------------------------------
Al Kabir, uz TR granicu oslobodjen.
Takodjer Khalidijah u J. Alepu
[ltr]@lummideast #SAA have taken control of Al-Kabir village near the Turkish border in #Latakia countryside[/ltr]
8:26 AM - 20 Dec 2015
-----------------------------------------
Al Kabir, uz TR granicu oslobodjen.
Takodjer Khalidijah u J. Alepu
2014-04-20
Ateera - naselje uz TR granicu i bitna kota
Inače evo dobar članak Ruskog novinara o SAA,
isis i sl. prilično kritičan ali realan opis rekao bih.
http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/zapazanja-ruskog-novinara-s-bojista-u-sirijskoj-953
#SAA #NDF took full control of SyriaTel hill and Ateera village in #Latakian
Inače evo dobar članak Ruskog novinara o SAA,
isis i sl. prilično kritičan ali realan opis rekao bih.
http://www.altermainstreaminfo.com.hr/vijesti/zapazanja-ruskog-novinara-s-bojista-u-sirijskoj-953
2014-04-20
Jabhat Al-Nusra counter-offensive at Marj Al-Sultan fails; lead commander killed
Jabhat Al-Nusra and their allies lost over 25 combatants, while another half dozen surrendered to the Syrian Arab Army’s Republican Guard.
------------------------------------------------------------
Propao pokušaj al-usre da opet zauzmu aerodrom tj. zračnu bazu Majr al Sultan
i okolna sela . Najmanje 25 islamista je ubijeno pri pokušaju napada na bazu
(medju njima i zapovjednik sa slike gori ) a desetak ih je zarobljeno.
2014-04-20
Ne - tow - ljenje
Maknio Toyotu u zadnji sekund pa ga fulao TOW
2014-04-20
#SAA controls whole village of Khalidi NW of Khan Tuman, southern #Aleppo
SOHR: #SAA capture Poultry Farm near Zerbeh in south #Aleppo countryside
Cestaka Alepu u prekidu -saa- nastavlja zauzimati selo za selom
SOHR: #SAA capture Poultry Farm near Zerbeh in south #Aleppo countryside
Cestaka Alepu u prekidu -saa- nastavlja zauzimati selo za selom
2014-04-20
http://playreplay.me/framevideo/73388.7e254673bbad1749c76f00e09888?ref=web-video.esy.es
18 + isis gnojenje
18 + isis gnojenje
2014-04-20
Izrael i zapad na aparatima.
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50