Sirija
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Sirija
mutava baštarda wrote:MAP: Detail on the current situation in#Syria,#Iraq & Kurdish regions
quariantana i palmira još nisu osvojeni...
Guest- Guest
Šta ti nije jasno? Pa rekoh ti da je za Putina sve to ISIL. Samo za budale to su "umjerena oporba" .EmberSpirit wrote:marcus-t wrote:Sjedište ISIL-a u Idlibu:
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
nitko nije rekao da je AL Nusra umjerena oporba, ali Al Nusra se isto ratuje sa ISILom..
Guest- Guest
Pa kaj nisu svi teroristi osim regularne sirijske vojske? I u čemu je onda dvojba?
Guest- Guest
svejedno, sve to treba potaracat, sve su to islamistiEmberSpirit wrote:nitko nije rekao da je AL Nusra umjerena oporba, ali Al Nusra se isto ratuje sa ISILom..
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Pa nije neka dvojba bar za Putina. Inače "umjereni" su samo oni koji su se zakleli na odanost zapadnim gazdamaEva wrote:Pa kaj nisu svi teroristi osim regularne sirijske vojske? I u čemu je onda dvojba?
i koji daju garanciju da će Zapad upravljati Sirijom ako oni pobijede na kraju rata. A svi ostali su za Zapad ISIL.
2015-10-07
pa sve je to točno, ali čemu onda pisanje "napali smo ISIL" u Idlibu kada ga tamo nema..marcellus wrote:svejedno, sve to treba potaracat, sve su to islamistiEmberSpirit wrote:nitko nije rekao da je AL Nusra umjerena oporba, ali Al Nusra se isto ratuje sa ISILom..
jeli problem napisati vijest - napali smo ogranak Al Quaide Al Nusru u Idlbuu. Mislim da se nitko neće buniti..
Guest- Guest
EmberSpirit wrote:pa sve je to točno, ali čemu onda pisanje "napali smo ISIL" u Idlibu kada ga tamo nema..marcellus wrote:svejedno, sve to treba potaracat, sve su to islamistiEmberSpirit wrote:nitko nije rekao da je AL Nusra umjerena oporba, ali Al Nusra se isto ratuje sa ISILom..
jeli problem napisati vijest - napali smo ogranak Al Quaide Al Nusru u Idlbuu. Mislim da se nitko neće buniti..
Pa evo uputi Putinu zamolbu da to od sada čini da bi ti mogao mirno spavati i ne pisati gluposti po forumu.
Reci mu da je šupak i da si ti visokoosjetljiv na terminologiju jer nije isto biti umjereni glavosječa i neumjereni.
Jerbo umjereni dobro naoštre sablje prije klanja a neumjereni namjerno kolju tupim noževima.
Možda ti izađe u susret.
2015-10-07
pa onda zašto Putin i ekipa se moraju sramiti..
čega se boje ako napišu napali smo Al Nusru koji je ogranak Al Quaide.
Ali se boje nečega?
Zar se Rusi boje napisati da su napali ogranak AL Quaide u Siriji, nego sve trpaju u ISIL?
čega ih je strah?
Ali se boje nečega?
Zar se Rusi boje napisati da su napali ogranak AL Quaide u Siriji, nego sve trpaju u ISIL?
čega ih je strah?
Guest- Guest
Ma nije ih strah, samo ne zamaraju se detaljima jer vjerojatno misle da nema više budala koje puše ta sranja o "umjerenim" koljačima.EmberSpirit wrote:pa onda zašto Putin i ekipa se moraju sramiti..
Ali se boje nečega?
čega ih je strah?
Jebi ga, zajebo si ih.
Inače, budući da voliš gledati tenkove kako lete u zrak, evo ti snimak kako Rusi iz zraka raznose ISIL-ove, pardon, tenkove "umjerene oporbe" :
Last edited by marcus-t on Tue 1 Dec - 13:36; edited 1 time in total
2015-10-07
ma sve je uredu, nitko ne tvrdi da su umjereni, ali nije mi jasno čega se rusi straše pa da se ne usude napisati napali smo ogranak Al Quaide..
što se tiče snimke, ili mi je PC loš , ja nevidim ništa
Guest- Guest
Valjda im lakše ne pamtiti ta arapska Al-Kurac imena nego jednostavno za sve reći ISIL.EmberSpirit wrote:ma sve je uredu, nitko ne tvrdi da su umjereni, ali nije mi jasno čega se rusi straše pa da se ne usude napisati napali smo ogranak Al Quaide..
A koji si ti retard, to dugo nisam vidio po forumima.
2015-10-07
Boli ih kurac koji su. Sve je to isto, ak nije regularna vojska, rokaj samo.EmberSpirit wrote:pa onda zašto Putin i ekipa se moraju sramiti..
Ali se boje nečega?
čega ih je strah?
Guest- Guest
mislim da si daleko najveći retard ti - čisto iz razloga jer svakoga vrijeđaš, iako se tebe nitko ne dira, još si imao i problema radi foruma, ali dobro... što stariji to luđi :D
Guest- Guest
Pa šta čovjek da ti kaže kad si naporan ko podguzna muha. Navalio ko da si autističan i ponavljaš danima, tjednima, mjesecima jedno te isto.EmberSpirit wrote:mislim da si daleko najveći retard ti - čisto iz razloga jer svakoga vrijeđaš, iako se tebe nitko ne dira, još si imao i problema radi foruma, ali dobro... što stariji to luđi :D
A odgovoreno ti je već milijun puta. Šta to onda znači? Ili si retard ili si bezobrazan i samo provociraš.
2015-10-07
dobro eto i ja ću od ovoga trenutka, da vas ne provocira početi sve islamiste u siriji zvati ISIL. osim Hezbollaha i Šitskih islamista.
Guest- Guest
Over 170 Wanted Militants Give up Fight in Homs
Some 172 wanted militants turned themselves in to the Syrian authorities in Homs as the army continues to inflict heavy losses on the terrorists and advances in several fronts in the province.
Government sources said the militants laid down arms ad surrendered to the competent authorities in Homs.
On Sunday, some 94 wanted militants from Damascus and its countryside and in Idlib province turned themselves in to the competent authorities.
A sum of 159 militants also surrendered to the Syrian authorities in Lattakia on Friday.
On Nov 11, some 69 wanted militants turned themselves in to the Syrian authorities in the Northern Province of Aleppo as the army defeated the ISIL terrorists who had laid siege on Kuweires Airbase for 2.5 years and still continues to gain more territories in the province.
Some 119 wanted terrorists from Homs province also surrendered to the government on the same day.
Four days earlier on November 7, some 60 others from the provinces of Damascus, Quneitra and Homs also laid down arms.
The army troops, backed by Russian warplanes, have made major advances in their fight against the Takfiri terrorists across the Muslim country in recent week.
Following the Syrian-Russian joint operations, thousands of Takfiri terrorists have also fled Syria to Jordan, Turkey and Europe.
Masovne predaje islamista na sve strane!
2015-10-07
ISIL, trgovina naftom s Turskom i kako Obama "zbog civila i okoliša" 13 mjeseci nije dirao u najveći izvor prihoda terorista
Bivši zamjenik ravnatelja CIA-e, Michael Morell, rekao je "da Barack Obama nije naredio bombardiranje prometne naftne infrastrukture ISIL-a jer je bio zabrinut za štetu koju bi time nanio okolišu"."Nismo gađali naftnu infrastrukturu i naftne bušotine kojim upravlja ISIL, jer nismo htjeli onečistiti okoliš. Zato nismo htjeli uništiti ovu infrastrukturu"
Onda u transkriptu konferencije za novinare slijedi pitanje pukovniku Warrenu zašto je bilo potrebno toliko vremena da se Pentagon odluči uništiti glavni izvor prihoda ISIL-a, zašto je tako dugo vremena trebalo da se uništi 116 naftnih cisterni?
"To je veliko pitanje i hvala što ste ga postavili. Dakle, malo povijesti o operacije Tidal Wave II. U početku smo, kao što znate, udarali po ciljevima naftne infrastrukture. Onda smo otkrili da su mnogi od naših udara imali minimalan učinak. Mi bi u udarima uništavali dijelove infrastrukture koji su se lako popravljali. Kad smo došli do tog zaključka, proveli smo dodatno istraživanje. Mislim da sam razgovarao o tom prošlog tjedna, a odredili smo kako bolje udariti na naftnu infrastrukturu i različite dijelove sustava. Tijekom tog studija smo odredili koji su ilegalni dijelovi tog sustava, od proizvodnje na zemlji do distribucijske mreže. Dakle, to je odluka koju smo morali napraviti. Nismo ranije udarali na kamione, jer smo ispitivali koristi li se ISIL uopće njima, jer mnogi vozači kamiona, kao što znate,
sami vjerojatno nisu članovi ISIL-a. Oni su vjerojatno samo civili. Tako smo morali odabrati pravi način za rješavanje tog problema. Mi nismo u ovom poslu ne želimo ubijati civile, nego želimo poraziti ISIL", 18. studenog je izjavio pukovnik Steve Warren.
Tako je Washingtonu trebalo 13 mjeseci i "dodatne studije i istraživanja" da shvati koji je najbolji način da se prekine trgovina naftom "Islamske države".
Ranije se nije htjelo uništiti naftovode na kotačima jer vozači kamiona "vjerojatno nisu članovi ISIL-a". Pa tko su oni? Naravno, nisu bili obučeni u crne prepoznatljive odore i nisu bili naoružani ručnim bacačima, niti su paradirali na Toyotama, ali nije istina da nisu znali što i za koga rade.
Osim toga, iako to pukovnik Warren negira, općepoznato je da se američka vojska ne ustručava gađati ciljeve kada su u njima žene, djece i iznemogli bolnički pacijenti, tako da je teško zamisliti da se netko u Pentagonu toliko zabrinuo za sudbinu vozača kamiona "Islamske države".
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ISILovci južno od alepa pogodili artiljeriju sa Američkim TOW sustavom(točnije turskim ili arapskim)
sada vidim kako je ovo moćno oružje i zašto su Ukrainci plakali da im ga Ameri ne isporučuju.. da su Ukrainci bili naoružani ovim sustavima na istoku , rat bi pun kurac teži za pro-ruske snage, onda bi Rusi morali slati eventualno skupe T-90etke pobunjenicima(navodno i T-90etke su došle J.Alepa)
sada vidim kako je ovo moćno oružje i zašto su Ukrainci plakali da im ga Ameri ne isporučuju.. da su Ukrainci bili naoružani ovim sustavima na istoku , rat bi pun kurac teži za pro-ruske snage, onda bi Rusi morali slati eventualno skupe T-90etke pobunjenicima(navodno i T-90etke su došle J.Alepa)
Guest- Guest
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Page 6 of 50