Josip Jović napustio Domovinski pokret: Od Škore nisam dobio ni ‘hvala‘ ni ‘žao mi je‘, ništa
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Josip Jović napustio Domovinski pokret: Od Škore nisam dobio ni ‘hvala‘ ni ‘žao mi je‘, ništa
Sad,ali izgleda očito NIKAD.
Nisam odmah vidio da već ima tema,pa sam izbrisao onu koju sam otvorio..
Dakle,nadam se da vuksadinare nije završio na aparatima.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Josip Jović napustio Domovinski pokret: Od Škore nisam dobio ni ‘hvala‘ ni ‘žao mi je‘, ništa
Šta je ovo kru te jebo'dođem čitat vukove žalopoljke,kad ono Longijevi kilometarski monolozi.
2015-07-23
To ti je vrućina plus piva. Lito je.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
A neka,neka,tak i treba. Ja sam se sad maloprije probudio,pa mi piva nešto ne sjeda,ali zato kava hoće.RayMabus wrote:To ti je vrućina plus piva. Lito je.
2015-07-23
I ja san se diga mallprije i popija kavu. Danas samo voda i čajevi. Dan odmora.
2014-04-11
Mislio sam da je tebi svaki dan odmor,doduše kao i meni.RayMabus wrote:I ja san se diga mallprije i popija kavu. Danas samo voda i čajevi. Dan odmora.
2015-07-23
Danas je dan odmora od odmora.
2014-04-11
Zanimljivo,kao slučajnost,i meni isto,nemam volje čak ni s tobom se prepucavat,baš mi je dan odmora.RayMabus wrote:Danas je dan odmora od odmora.
Prekjuče sam se overdozirao s nekom esenciom,tak da sam dva dana u hibernaciji.A mislim da će mi ova energija potrajat do kraja idućeg mjeseca.
2015-07-23
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kninski performans Škore i ekipe: Domovina na jednu stranu, a Domovinski pokret na drugu
» Domovinski pokret = Putinov pokret
» Domovinski pokret nije podržao Most u SD županiji
» Domovinski pokret
» Domovinski pokret se rasuo u Dalmaciji
» Domovinski pokret = Putinov pokret
» Domovinski pokret nije podržao Most u SD županiji
» Domovinski pokret
» Domovinski pokret se rasuo u Dalmaciji
Page 7 of 7