Domovinski pokret nije podržao Most u SD županiji
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Domovinski pokret nije podržao Most u SD županiji
Eto to je to. Sad mi opet pričajte o suradnji DP i Mosta.
https://slobodnadalmacija.hr/split/pranic-i-suradnici-pozivaju-zupanijske-vijecnike-uoci-odlucujuce-sjednice-da-podrze-mostovca-ivicu-kukavicu-za-predsjednika-skupstine-1106407
Idemo mi na nove izbore pa se ti jebi.
https://slobodnadalmacija.hr/split/pranic-i-suradnici-pozivaju-zupanijske-vijecnike-uoci-odlucujuce-sjednice-da-podrze-mostovca-ivicu-kukavicu-za-predsjednika-skupstine-1106407
Idemo mi na nove izbore pa se ti jebi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Domovinski pokret nije podržao Most u SD županiji
....suzdrzano..dakle nisu protiv..ide nova runda pregovora...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U biti nećemo ić na nove izbore jer ovi su odlučili formirat većinu HDZ + Kerum + DP
Toliko o vama.
Toliko o vama.
2014-04-11
Sto o nama?..RayMabus wrote:U biti nećemo ić na nove izbore jer su odlučili formirati većinu HDZ + Kerum + DP
Toliko o vama.
Most je hdz dva puta doveo na hdz na vlast i koalirao sa njima..a ovjerili prije toga kod javnog biljeznika da sa nikim nece..o cem pricamo
2015-09-08
Formirajte većinu s Kerumom.
Sretno.
Sretno.
2014-04-11
Kako ide poslovica...lopov vice drz lopova
2015-09-08
Ko je rekao da ce biti formirana?..ide 30 dana ponude i potraznje..zeravica se odrzavaRayMabus wrote:Formirajte većinu s Kerumom.
Sretno.
2015-09-08
Mi smo se na HDZ opekli i više ne želimo imat posla s tom bandom.
Sretno.
Sretno.
2014-04-11
Koliko cujem DP trazi podpredsjednicko mjesto u skupstini SD..ali nesto se ne slazu partneri mosta u prvom redu sdp-a koji vide to mjesto za svog clana izgovor im je izborni rezultat
2015-09-08
Nije SDP nego Ante Pranić je kandidat za potpredsjednika skupštine.vuksadinare wrote:Koliko cujem DP trazi podpredsjednicko mjesto u skupstini SD..ali nesto se ne slazu partneri mosta u prvom redu sdp-a koji vide to mjesto za svog clana izgovor im je izborni rezultat
https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/oporba-prikuplja-potpise-kljucne-su-tri-ruke-domovinskog-pokreta/101032
SDP nije tražio ništa.
Kako god nije više bitno. Imate tamo Keruma pa složite si sami vlast.
2014-04-11
Da nisu ovjerili sa sdp-om to mjesto kod javnog biljeznika..
2015-09-08
Jbg...moras nesto i dat da bi dobio..to tako ide u politici a ne sve bi mi..a drugima nista a trazis potporu...zato su dobili time out od 30 dana da promisle..ak most moze dati predsjednicko mjesto u zagrebu sdp-u koji su jedvo presli prag moze most dati podpredsjednicko mjesto clanu dp-a
2015-09-08
Mogu ti ga ja dat al neće ti ga dat SDP i Centar a možda ni Pranić..vuksadinare wrote:Jbg...moras nesto i dat da bi dobio..to tako ide u politici a ne sve bi mi..a drugima nista a trazis potporu...zato su dobili time out od 30 dana da promisle..ak most moze dati predsjednicko mjesto u zagrebu sdp-u koji su jedvo presli prag moze most dati podpredsjednicko mjesto clanu dp-a
2014-04-11
Morat ćete s Kerumom i HDZ koalirat jer ako ti tražiš stolicu s tri mandata , onda će doć SDP da to njemu nije prihvatljivo i da on ima šest mandata i da on isto neku podjelu stolica itd a to DP neće onda podržat itd itd.
Morate s Kerumom koalirat i to ti je to. Nema ti druge. Most ne želi s HDZ i Kerumom uopče imat posla. Radije će u oporbu.
Morate s Kerumom koalirat i to ti je to. Nema ti druge. Most ne želi s HDZ i Kerumom uopče imat posla. Radije će u oporbu.
2014-04-11
Gle...ima jedan problem u politici...postoji predizborna suradnja i koalicija..iz DP-a kaze nudili smo suradnju MOST-u u SD prije izbora..kao sto je bio slucaj u nekim drugim zupanijama gdje smo toostvarili..no u SD nismo dobili nikakav odgovor..koji morate potraziti kod MOST-a...ne mozes sada to nuditi kada je nastao problem..to tako ne ide u politici..ali ostajemo otvoreni za dogovor rekli su iz DP-aRayMabus wrote:Mogu ti ga ja dat al neće ti ga SDP i Centar a možda ni Pranić ..vuksadinare wrote:Jbg ... moras nesto i dat da bi dobio..to tako ide u politici a ne sve bi mi..a drugi nista a trazis potporu ... zato smo dobili time out od 30 dana da promisle..ak most moze dati predsjedničko mjesto u zagrebu sdp-u koji su jedni presli prag moze most dati podpredsjedničko mjesto clanu dp-a
2015-09-08
Ne mogu ti pomoć.
Moraš s Kerumom i HDZ koalirat.
Ako ćeš ti stolicu onda će i SDP tražit stolicu. Najmanji problem mi je to dogovorit al DP neće onda podržat SDP ni obratno tako da to ne funkcionira.
Jednostavno ne ide i to je to.
Moraš s Kerumom i HDZ koalirat.
Ako ćeš ti stolicu onda će i SDP tražit stolicu. Najmanji problem mi je to dogovorit al DP neće onda podržat SDP ni obratno tako da to ne funkcionira.
Jednostavno ne ide i to je to.
2014-04-11
Ako je DP pruzio ruku mostu u osjeckoj zupaniji koji kotira kao baza DP kao sto je baza mostu SDZ...a most u osjeckoj ne dobija nesto puno glasova kao sto ni DP u SDZ..zasto most nije isto tu postupio kao DP u OBZ..nego su se rajse uvalili sdp-u i centru i jos nekima sa kojima ne djele ideoloska stajalista..iz razloga sto ih na koncu ipakzanimaju fotelje..pa otkantaj slabijeg partnera makar imali skoro ista stajalista..
2015-09-08
....ipak mislim na koncu da se most i ta ekipa prejebali u predizbornoj racunici misleci da ce DP slabo proc na izborima u SDZ..da mozda nece ni dohvatiti skupstinske mandate...pa ispalo da se razanj pravio dok je zeko u sumi
2015-09-08
Most ti je tamo pružio ruku da se ne osipaju glasovi. Bilo je bitno da DP tamo dobije svaki glas.vuksadinare wrote:Ako je DP pruzio ruku mostu u osjeckoj zupaniji koji kotira kao baza DP kao sto je baza mostu SDZ...a most u osjeckoj ne dobija nesto puno glasova kao sto ni DP u SDZ..zasto most nije isto tu postupio kao DP u OBZ..nego su se rajse uvalili sdp-u i centru i jos nekima sa kojima ne djele ideoloska stajalista..iz razloga sto ih na koncu ipakzanimaju fotelje..pa otkantaj slabijeg partnera makar imali skoro ista stajalista..
DP to nije napravio u dubrovačkoj županiji nego ste išli samostalno.
Od sada će svatko ič samostalno. Nema više suradnje nigdje.
2014-04-11
Dok se vas dvojica prepirete, pogledajte taj graf još jednom.
Zločinačka organizacija je osvojila daleko najviše mandata u SDŽ, uzima vam birače i radi vam o glavi. MOST-u je zadnji puta odvalila nezapamćeno brutalni vritnjak i ostala na vlasti, pa doživjela reizbor, a MOST se vratio s duplo manje zastupnika u novi saziv Sabora.
I ne trebate joj ni jedni ni drugi, imaju župana kupiti će on sinekurama pojedinačne ručice (kao i DP Sabu uostalom).
Zločinačka organizacija je osvojila daleko najviše mandata u SDŽ, uzima vam birače i radi vam o glavi. MOST-u je zadnji puta odvalila nezapamćeno brutalni vritnjak i ostala na vlasti, pa doživjela reizbor, a MOST se vratio s duplo manje zastupnika u novi saziv Sabora.
I ne trebate joj ni jedni ni drugi, imaju župana kupiti će on sinekurama pojedinačne ručice (kao i DP Sabu uostalom).
niels-
2021-04-26
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vijest godine : Domovinski pokret i MOST idu zajedno na izbore u Šibensko kninskoj županiji
» Otac Tomislava Tomasevica podrzao Domovinski pokret
» Domovinski pokret podrzao referendumsku inicijativu MOST-a.Penava i Petrov zajedno.
» Domovinski pokret = Putinov pokret
» Domovinski pokret
» Otac Tomislava Tomasevica podrzao Domovinski pokret
» Domovinski pokret podrzao referendumsku inicijativu MOST-a.Penava i Petrov zajedno.
» Domovinski pokret = Putinov pokret
» Domovinski pokret
Page 1 of 3