Tko o čemu : kurva o seksualnom objektu
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tko o čemu : kurva o seksualnom objektu
epikur37 wrote:
jadno dijete...pa ovo je poremecaj a ne mestrov komentar
mala uživa što joj je mater glupačetina
naslikavati je sa načubljenim usnama
mislim, samo po sebi ništa strašno, ali znamo kakav je to trend i u kojem smjeru vjetar puše
bit će tu još svega koliko je derište razmaženo
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
mobiu$ wrote:Evo ilustracije: kad je Mia ROĐENA, predsjednik je bio Mesić, premijer Sanader.
Neki od nas su pisali na starom forumu.
Niko Kranjčar je postao kapetan Dinama, rukometaši su postali senzacionalno svjetski prvaci u Portugalu.
Koalicija voljnih je napala Irak.
To su sve stvari koje se jesu desile pred izvjesno vrijeme, ali ih se dobro sjećamo.
ONA JE TAD BILA ROĐENA.
Pa i ja hajmo reči dejtam curu koja je rođena kad je Račan bio premijer... pa danas studira... evo sad će druga godina
Dakle vrijeme prolazi :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
michaellcmacha wrote:
ma jebe mi se za veljaču... ali elementarno ljudsko dostojanstvo bi ti trebalo biti kočnica da na bilo koji način komentiraš dijete pogotovo žensko, makar bilo i na pragu osamnaeste...
Curica se odjene izazovno, želi biti hot, pokazuje se na TVu ali ono nepristojno je.komentirati jer je to seksizam
catabbath-
2015-08-22
zanimljivo da se svi ti nisu našli prozvanima komentirati kad je naš neki režiseronja nazvao raspudićevu ženu svinjom. Ona je punoljetna pa je to ok. I nije seksizam kad mi to radimo.
marcellus wrote:zanimljivo da se svi ti nisu našli prozvanima komentirati kad je naš neki režiseronja nazvao raspudićevu ženu svinjom. Ona je punoljetna pa je to ok. I nije seksizam kad mi to radimo.
dobro to baš i nije sexizam...već uvreda
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:marcellus wrote:zanimljivo da se svi ti nisu našli prozvanima komentirati kad je naš neki režiseronja nazvao raspudićevu ženu svinjom. Ona je punoljetna pa je to ok. I nije seksizam kad mi to radimo.
nije govno nego se pas posra
pa zar nisu naglasili da njih ne zanimaju prava onih drugih sa druge strane njihvog ideoloskog spektra...sto je februarka i potvrdila u slucaju one rijecanke koju je obersnel uvrijedio...znaci poruka nađite svoju 'veljaču' pa nek ona za vas reagira...i onda kazu nema pete kolone...a ovi daju ociti primjer da su peta kolonamarcellus wrote:zanimljivo da se svi ti nisu našli prozvanima komentirati kad je naš neki režiseronja nazvao raspudićevu ženu svinjom. Ona je punoljetna pa je to ok. I nije seksizam kad mi to radimo.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
uostalom februarka je prije nekoliko godina rekal da ona nema sentimenta za desnicare,nacionaliste,branitelje i svi druge koji ne simpatiziraju srbiju i srbe ili su desnije od obersnela i ovih iz 'možemo'
2015-09-08
treba joj neki ured dati... u njoj se krije veliki potencijal...vuksadinare wrote:uostalom februarka je prije nekoliko godina rekal da ona nema sentimenta za desnicare,nacionaliste,branitelje i svi druge koji ne simpatiziraju srbiju i srbe ili su desnije od obersnela i ovih iz 'možemo'
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nju treba napucati u guzicu da ode tamo odakle se vratila...zasto je otisla ako je njoj sve bajno i lijepo u srbiji i beogradu...dosla je tu kao agentura i peta kolona..vucica i kompanije...kao i 90% njih sto su sad dosli nazad...i to se ne treba ustrucavati reci...njihova djela za njih govore...to su politicki srbi i tako s eponasaju kad dođu ovdje...volio bi jedino da s etako ponasaju i ovdasnji srbi..cast manjini..ali su oni dolsovno manjinamichaellcmacha wrote:treba joj neki ured dati... u njoj se krije veliki potencijal...vuksadinare wrote:uostalom februarka je prije nekoliko godina rekal da ona nema sentimenta za desnicare,nacionaliste,branitelje i svi druge koji ne simpatiziraju srbiju i srbe ili su desnije od obersnela i ovih iz 'možemo'
2015-09-08
da imamo politicara sa mudima na celu tipa putina i orbana ili onih poljaka..vec bi ova bila napucana sa stogodisnjom zabranom pristupa u hrvatsku...i djelovanja...ova otvoreno radi kontra hrvatske i ne samo ona
2015-09-08
Nije istomarcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:zanimljivo da se svi ti nisu našli prozvanima komentirati kad je naš neki režiseronja nazvao raspudićevu ženu svinjom. Ona je punoljetna pa je to ok. I nije seksizam kad mi to radimo.
Meni osobno pošto sam žensko na k adrat
Ide na živce ta moderna politička korektnodt
Više šteti nego koristi
Ako ljude spriječite da se šale i ponekad negdje pređu granicu šale, tada ih sprečavate u jednoj od najvaž ijih sloboda GOVORU A to može daleko više poremetiti ljudske odnose nego šale i štipanje za guzicu
Više šteti nego koristi
Ako ljude spriječite da se šale i ponekad negdje pređu granicu šale, tada ih sprečavate u jednoj od najvaž ijih sloboda GOVORU A to može daleko više poremetiti ljudske odnose nego šale i štipanje za guzicu
S druge strane podržavam sve kampanje protiv seksualnog nasilja nad ženama ili mužima.
Sto je dosta bitno danas kad ima tog prepuno.
Seksualno nasilje i bezszlena rzszlrna šala ili Konstatacij o nečijem izgledu NIJE ISTO
Seksualno nasilje i bezszlena rzszlrna šala ili Konstatacij o nečijem izgledu NIJE ISTO
Last edited by Sora on 30/7/2020, 17:38; edited 1 time in total
JA sam par puita radi takvih zajebancija u Australiji imao problema i to ozbiljnihSora wrote:Meni osobno pošto sam žensko na k adrat
Više šteti nego koristi
Bio sam iznenađen u početku a onda sam shvatio da je najbolje držat jezičinu za zubima
Demokracija i sloboda govora na Zapadu ... hajde da se dobro nasmijem
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Je baš tako
Sloboda govora na zapadu..
Nula bodova.
To je li e
Nula bodova.
To je li e
Sjećam se ... bilo to negdje 2003 i ja radio na instalacijama nove opreme u supermarketima, kompjuteri, elektronika, touch screens i takoSora wrote:Je baš tako
Nula bodova.
To je li e
I bio sa nekim likovima, sjećam se nekih Indijaca sa mnom i da ispričam vic o pederima
KAd jedan Indijac skoči - ne ne ne, nemoj, možda ima neki homos ovdje u ekipi može te tužit pa ćeš grdnu lovu morat da ispljuneš za odštetu
A ako i prođeš na sudu da nisi znao, odvjetnici ima da te opelješe
A ako ideš na branitelja pio službenoj dužnosti, najebo si, piši propalo
Jebem ti, ja se uplašio i mislim se pa gdje sam ovo ja došao u pizdu materinu
2015-09-24
Normalno da nije.Sora wrote:Nije istomarcellus wrote:epikur37 wrote:marcellus wrote:zanimljivo da se svi ti nisu našli prozvanima komentirati kad je naš neki režiseronja nazvao raspudićevu ženu svinjom. Ona je punoljetna pa je to ok. I nije seksizam kad mi to radimo.
Nekada su žene bile sretne do neba kad bi im netko pohvalio dupe ili sise,ili noge...Danas je to seksizam.
Koji poremećaji.
Umjesto da se smješka zbog komplimenta koji kod drugih manje atraktivnih žena,izaziva zavist,a kod nekog i ljubomoru,one se nađu tobože napadnute.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nisi ti čista... štipanje za guzicu ili vaanje za sise s leđa... ok tebi je to bilo normalno na ORAma jer si po defaultu promiskuitetna, ali inače to ti je u 99% slučajeva sexualno uznemiravanje a i zlostavljanjeSora wrote:S druge strane podržavam sve kampanje protiv seksualnog nasilja nad ženama ili mužima.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
MA dobro, zlostavljanje i slično, ali ovo je danas prešlo svaku mjeru i granicumichaellcmacha wrote:nisi ti čista... štipanje za guzicu ili vaanje za sise s leđa... ok tebi je to bilo normalno na ORAma jer si po defaultu promiskuitetna, ali inače to ti je u 99% slučajeva sexualno uznemiravanje a i zlostavljanjeSora wrote:S druge strane podržavam sve kampanje protiv seksualnog nasilja nad ženama ili mužima.
NA kraju će muškarci masovno raditi ovo što Ray kaže ... pa će svi jebavat japanske lutke jer neće htjeti da imaju posla sa ženama koje će da ih tuže za svaku pizdariju i glupost
2015-09-24
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatski policijaci tukli su nas nogama, a slovenski tresli elektrošokerima... Stalno nam urlaju 'kurva, kurva'
» Poludjela Rudanica!Jedna kurva manje.Ubijenu zenu na zagrebackoj Kajzerici rekla da je kurva i nije steta sto je ubijena
» KURVA KAŽE
» Kurva umire-kurva gasi se
» Otvoren mesdžid u objektu tuzlanskog preduzeća Flek security
» Poludjela Rudanica!Jedna kurva manje.Ubijenu zenu na zagrebackoj Kajzerici rekla da je kurva i nije steta sto je ubijena
» KURVA KAŽE
» Kurva umire-kurva gasi se
» Otvoren mesdžid u objektu tuzlanskog preduzeća Flek security
Page 5 of 5